Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Aşchia nu sare departe de trunchi! Prinţul Harry, reacţie asemănătoare cu a mamei sale

Publicat

in

Paul Burrell, fostul majordom al Prinţesei Diana a vorbit despre asemănarea Prinţului Harry cu Lady Di, pe care a remarcat-o în atitudinea sa din urma scandalului lansat de tatăl lui Meghan Markle.

Paul, în vârstă de 60 de ani, susţine că “aşchia nu sare departe de trunchi” când vine vorba de Harry, explicând cât de furioasă ar fi fost Prinţesa Diana dacă cineva i-ar fi trădat încrederea. Acesta a sugerat că Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, are ceva ce Lady Di nu a avut niciodată cât timp a făcut parte din familia regală, mai exact, un bărbat care să-i fie alături şi care să o adore cu adevărat.

Advertisements

Într-un interviu pentru new!magazine, fostul majordom a declarat că şi Prinţesa Diana s-a aflat în situaţii similare, când lumea vorbea despre ea, iar ea îi îndepărta complet şi îi făcea să tacă. De asemenea, Paul susţine că viaţa lui Meghan Markle nu va fi deloc uşoară, mai ales că tatăl ei nu ştie cum să se comporte, iar dacă vrea ca el şi fiica sa să se apropie din nou, acesta trebuie să înveţe să fie tăcut. Într

“Săracul Thomas Markle nu ştie cum să se comporte. Este pierdut. Cred că cel mai bun lucru pe care îl poate face este să fie tăcut şi să caute să se înţeleagă cu fiica sa.Cineva trebuie să rezolve asta înainte să devină mai rău. Din fericire, mama lui Meghan a supravieţuit cu demnitate şi stil. Aşa se face”, a declarat Paul Burrell într-un interviu pentru Yahoo News.

În urmă cu puţin timp, Meghan Markle a rupt orice legătură cu tatăl său, după ce acesta s-a pezentat în cadrul unei emisiuni tv unde a oferit detalii despre conversaţiile sale purtate cu Prinţul Harry. Tot de atunci, Thomas Markle, în vârstă de 74 de ani, tatăl Ducesei de Sussex critică familia regală şi îşi atacă fiica, aruncând cu noroi în ea pentru decizia pe care a luat-o.

“Refuz să tac. Cel mai mult mă enervează gradul de superioritate al lui Meghan. Ar fi nimic fără mine. Eu am făcut-o ducesa care este astăzi. Tot ceea ce este Meghan, eu am făcut-o”, a declarat Thomas Markle.

Thomas Markle a mai spus că ar fi mai uşor pentru Meghan dacă el ar muri şi asta pentru că toată lumea ar compătimi-o.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Studiu de ultim moment: ‘Poluarea aerului conduce la creșterea cazurilor de coronavirus’

Publicat

in

De

Potrivitu unui studiu recent poluarea aerului favorizează creșterea semnificativă a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, spitalizările și rata deceselor.

Potrivit studiului, expunerea pe termen lung a persoanelor la particule poluante generează creşterea cu 10% a infecţiilor şi spitalizărilor, iar rata mortalităţii are o creştere de 15%. Studiul a luat în calcul alţi peste 20 de factori, inclusiv densitatea medie a populaţiei, vârsta, spaţiul locativ, ocupaţiile şi obezitatea.

Mulţi oameni de ştiinţă sunt de acord că poluarea aerului probabil conduce la creşterea cazurilor de coronavirus şi a severităţii simptomelor, dat fiind că aerul poluat inflamează plămânii, cauzând boli respiratorii şi cardiace. Dar nu toţi sunt de acord că dovezile de până acum sunt suficient de puternice pentru a demonstra un impact puternic.

Advertisements

Dar echipa care a realizat studiul a concluzionat: „Prin utilizarea datelor detaliate, am descoperit dovezi puternice că există un raport pozitiv între poluarea aerului, mai ales a prezenţei particulelor fine, şi cazuri de Covid-19, internări şi decese. Acest raport se menţine şi după aducerea sub control a unei serii largi de factori explicativi”.

„Am fost frapat de raportul puternic de cauzalitate”, afirmă profesorul Matthew Cole, de la Universitatea din Birmingham, coordonatorul studiului. Concluziile cercetării au fost examinate de savanţi independenţi şi vor fi publicate în revista Environmental and Resource Economics.

Cel mai relevant studiu precedent fusese realizat de Universitatea Harvard şi depistase o creştere cu 8% a ratei mortalităţii din cauza poluării.

„Noi am folosit date mai exacte, mărimea medie a 355 de localităţi olandeze fiind de 95 de kilometri pătraţi, faţă de 3.130 de kilometri pătraţi în cazul districtelor din SUA. Acest lucru înseamnă că sunt analizate mai bine caracteristicile fiecărei regiuni, inclusiv expunerea la poluare”, argumentează profesorul Matthew Cole. Studiul a fost efectuat în Olanda deoarece poluarea este mai accentuată în zonele rurale decât în oraşe, în contextul fermelor de animale.

Citește și:

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DE MAXIM INTERES! UNDE poți face TESTUL REAL TIME PCR în ARGEȘ ca să poți pleca în vacanță – COSTĂ 285 lei

Publicat

in

De

Așa cum se știe, în acest moment, testele Real Time PCR sunt obligatorii pentru pacienții care au nevoie de internare, pentru călătoria în anumite țări sau pentru contacții cazurilor confirmate, personalul medical sau persoanele expuse frecvent, prin natura profesiei, la agenți infecțioși. Argeșenii pot face acest test la o clinica privată iar costul testării Real Time PCR este de 285 lei. Este vorba de Synevo România care recoltează probe pentru teste Real Time PCR în 50 de centre de recoltare, amplasate în 36 de orașe, inclusiv în Pitesti, pe strada Teiuleanu.

Argeșenii care au nevoie de aceste teste pentru a putea pleca in vacanta trebuie sa stie ca testele se pot realiza doar cu programare prealabila online, fiind prelucrate în Laboratorul Central din Chiajna, dotat cu unul dintre cele mai performante echipamente de analiză din țară. Rezultatele pot fi accesate online și sunt raportate către autorități, conform Metodologiei de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19), indiferent dacă sunt negative sau pozitive. Timpul de eliberare al rezultatelor este de maximum 72 de ore de la momentul recoltării. Costul unui test Real Time PCR în rețeaua Synevo este de 285 de lei.

Advertisements

CLICK AICI PENTRU A FACE PROGRAMARE LA TEST REAL TIME PCR

Prelevarea probelor se face prin exsudat nasofaringian. Rezultatele sunt disponibile online. Buletinul de analize poate fi eliberat în limba engleză, dacă se face o solicitare în recepție, în momentul recoltării. Pentru exsudatul faringian, pacientul trebuie să țină cont că prelevarea trebuie făcută fie înainte de toaleta cavităţii bucale sau ingestia de alimente sau lichide, fie la patru ore după acestea.

Synevo România, lider al pieței locale de servicii de diagnostic de laborator, recoltează probe pentru testele moleculare pentru depistarea infecțiilor cu virusul SARS-CoV2 în 50 de centre din 36 de orașe din țară, șapte din acesteafiind localizate în București. Buletinele de analiză pot fi eliberate acum, la cerere, și în limba engleză pentru persoanele care au nevoie de acest document în vederea efectuării unei călătorii.

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în anul 1995 (www.medicover.com).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend