Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Asa da ! Mitrofan îl aduce pe ALEX VELEA în concert gratuit la Curtea de Argeş

Avatar

Publicat

in

Veste bunǎ pentru tinerii din Curtea de Argeş. Cristian Mitrofan, managerul Centrului de Culturǎ şi Arte « George Topîrceanu » va organiza, în luna noiembrie, un concert gratuit care cu siguranţǎ va fi pe placul tinerilor, şi anume îl va aduce la CCA pe îndrǎgitul Alex Velea. Evenimentul va avea loc în cadrul Festivalului Toamnei. « Trebuie sǎ aducem şi artişti doriţi de public şi în special de tineri. Mulţi argeşeni au spus cǎ îl vor pe Alex Velea, aşa cǎ, m-am conformat. Am avut de ales ca sǎ spun aşa, între Alex Velea şi Bere Gratis însǎ tinerii care au trecut zilele acestea pe la Centrul de Culturǎ, pentru repetiţiile la balurile bobocilor, l-au cerut insistent pe Alex Velea si am tinut cont de dorinta lor. Nu am renunţat nici la ideea de a-i invita la Curtea de Argeş pe cei de la Bere Gratis şi, în scurt timp vor veni şi ei » a declarat pentru PROFIT, Cristian Mitrofan.

Aşadar, pe 16 noiembrie, la CCA va concerta Alex Velea iar în deschidere va susţine un moment artistic, finalistul de la Românii au Talent, Florin Bontea, sau Floppy cum este cunoscut în Curtea de Argeş şi nu numai.

Publicitate

Festivalul Toamnei va continua pe 17 noiembrie cu un concert de muzicǎ popularǎ care va fi transmis pe un post naţional de televiziune, iar pe 18 noiembrie, cu un concert de muzicǎ coralǎ.

Toate aceste evenimente precum şi altele, care deocamdatǎ râmân surprize, vor fi gratuite.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

ALERTĂ! CARANTINAREA PITEȘTIULUI într-un document, un fake news demontat de prefectură

Avatar

Publicat

in

De

A fost alertă maximă în mediul online dar și la Prefectura Argeș, în aceasta dimineață, după ce a început să circule în mediul online, un “fake” de cea mai joasă speță, care se referă la #carantinarea Piteștiului și a altor localități!

Subprefectul Adrian Bughiu a reacționat imediat demontand ceea ce , spune prefectura, este un fake news extrem de periculos.

Publicitate

“Pentru că sunt asaltat de telefoane de îngrijorare, pot să precizez că, această pseudo-ciornă, nu are nicio legătură cu realitatea: ieri NU a fost nicio sedință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. În niciun context, eu personal, nu am asistat la vreo discuție oficială vreodată, în care să se pună problema carantinării municipiului reședință de județ. Lucru cu care oricum, nu aș fi de acord în condițiile date (adică dacă situația epidemiologică nu escaladează). Vom încerca identificarea celor care lansează aceste știri false alarmiste, pentru a fi trași la răspundere, conform legii. Recomand totodată tuturor cetățenilor județului Argeș, să se informeze doar din surse oficiale!”, a anunțat subprefectul Adrian Bughiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ARGEȘENII AU PRIMIT MĂȘTI DE PROTECȚIE PRIN CAMPANIA DESFĂȘURATĂ DE INSTITUȚIA PREFECTULUI

Avatar

Publicat

in

De

Prefectul Emanuel Soare a participat în această dimineață, în Pitești, la o acțiune de conștientizare și informare, împreună cu reprezentanții ISU Argeș, jandarmii și polițiștii argeșeni. Acțiunea a avut loc în cadrul campaniei “RĂMÂI #NEGATIV – ACȚIONEAZĂ POZITIV”, inițiată de Instituția Prefectului, în parteneriat cu Crucea Roșie filiala Argeș și cu sprijinul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Argeș.
La acțiune a participat și șeful ISU Argeș, Bogdan Olar. Prefectul Emanuel Soare, jandarmii, polițiștii și reprezentanții ISU au oferit argeșenilor măști de protecție, explicându-le, în același timp, de ce este ncesar să le poarte. De altfel, din 30 iulie, masca de protecție este obligatorie în Argeș, atât în spațiile închise, cât și în exterior. În cartierele piteștene, în zonele comerciale și în stațiile de transport în comun, prefectul Emanuel Soare le-a spus oamenilor că pandemia poate fi gestionată doar prin respectarea celor 3 reguli de bază: purtarea măștii de protecție, păstrarea distanței fizice, de 1,5-2 metri și prin păstrarea igienei mâinilor. În plus, prefectul Emanuel Soare le-a vorbit oamenilor despre faptul că numai prin conștientizarea, la nivel personal, a măsurilor de protecție se va putea controla pandemia de coronavirus.
Campania “RĂMÂI #NEGATIV – ACȚIONEAZĂ POZITIV”, inițiată de Instituția Prefectului, în parteneriat cu Crucea Roșie filiala Argeș și cu sprijinul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Argeș, va continua, măștile urmând să fie distribuite către cetățenii din Argeș, prin intermediul instituțiilor județene sau prin intermediul autorităților locale, adresabilitatea fiind, în special, către oamenii cu probleme financiare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend