Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Asa ceva nu s-a mai văzut! Mâncarea din bâlci mai scumpă decât în orice restaurant de fiţe

Avatar

Publicat

in

balciAglomeraţie, praf, manele, oameni de toate naţiile, toate la un loc, acoperite de un mare nor de fum emanat de grătarele cu mici  – în mare, aceasta este atmosfera din bâlciul de la Curtea de Argeş, amplasat în acest an în zona Sălii de Sport.

Cum condiţiile oferite lasă de dorit, argeşenii care trec prin bâlci rămân uimiţi de preţurile practicate de comercianţi, mai ales la mâncare. La nici un restauant de cea mai mare fiţă din Curtea de Argeş nu mănânci mai scump ca în bâlci.

Publicitate

Mâncarea la bâlci mai scumpă ca într-un restaurant de fiţe

“Păi dacă dau 25 de lei pe o frigăruie mi se pare chiar mult. În plus condiţiile sunt cum sunt, nu cred că ar trebui lăsaţi să ceară fiecare cât îl taie caul… Foarte scump în acest an mi se pare”, a declarat redactorilor PROFIT, Mari N, o femeie venită din Cicăneşti special pentru a vizita bâlciul.

Redactorii PROFIT au luat şi ei pulsul bâlciului iar pentru cei care încă nu au ajuns în zonă şi au de gând să o facă zilele acestea ar trebui să ştie că o friptură cu garnitură, o bere sau un suc, o turtă ducle sau o îngheţată costă în jur de 100 de lei.  Concluzionand, o iesire la balci pentru o familie cu un singur copil ar putea costa pana la 250 lei, fara prea multe cumparaturi ci doar cu o masa, o bere si un mic suvenir kitchos.

Pentru cei care au şi copii, cheltuiala e şi mai mare având în vedere că 2 minute în maşinuţe sau tiribombe costă nici mai mult nici mai puţin de 10 lei.

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Avatar

    Chitu Myrel

    12 august 2014 la 18:14

    Astia sunt nebuni pe cuvant . De la 5 lei ( 2 minute in acele masinute ) au ajuns la 10 lei ? Asta e JAF pe fata ….. Si nu mai punem faptul ca ai ocaia sa iti spargi capul, dintii etc etc….
    O familie cu 5 copii ce face ? Daca se duce in BALCI ….. ar trebuii sa aiba la ei un salariu bunicel ….

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Un alt județ introduce obligativitatea purtării măștii! Măsura se aplică începând de miercuri

Avatar

Publicat

in

De

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie în judeţul Neamţ, începând de miercuri, în spaţiile deschise aglomerate. Măsura se aplică în pieţe, târguri, oboare, la muzee, lăcaşuri de cult, anunță news.ro.

”Începând din 5 august, orele 6.00, se instituite obligativitatea purtării măştii de protecţie, pe raza judeţului Neamţ, de către toate persoanele cu vârsta peste 5 ani, prezente în spaţiile aglomerate în aer liber şi anume: pieţe, târguri, oboare; la oficierea oricărui tip de eveniment; muzee şi alte obiective turistice; lăcaşuri de cult turistice şi ecumenice”, a transmis, luni, Prefectura Neamţ.

Publicitate

Vezi și:Șeful DSU a semnat Ordinul! Ludovic Orban și Raed Arafat iau medicii cu arcanul și îi duc în spitalele Covid

A dat lovitura! Directorul unei importante instituții de stat a încasat un salariu cu 80% mai mare decât anul anterior

Vești bune pentru anumiți angajați! Veți primi mii de lei din partea statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Doliu în presă ! A murit un cunoscut jurnalist muscelean

Avatar

Publicat

in

De

Este doliu în presa din România! Un jurnalist important, argeșean la origini, a murit la 67 de ani. Sorin Burtea și-a legat o bună parte a carierei de Televiziunea Națională.

De altfel, acesta a devenit celebru chiar pentru emisiunile de la TVR. Născut în 1953, pe data de 28 aprilie, la Câmpulung Muscel, Burtea a fost absolvent al Facultăţii de Ziaristică a Universităţii din Bucureşti.

Publicitate

A început colaborarea cu Radio-Televiziunea, în perioada 1976-1980, ca student practicant, timp în care a realizat sute de reportaje şi emisiuni economico-sociale la radio.

În anul 1980, Sorin Burtea a fost angajat în Televiziunea Română. A reușit să coordoneze emisiuni importante, emisiuni care au scris istorie la TVR.

Burtea a fost un adevărat mentor pentru “Reflector”, “Economia încotro?”, “Studioul economic”, “Ziua de mâine”, emisiuni care au avut audiențe foarte mari.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend