Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Așa ceva… ! În Argeș, un stîlp de elctricitate, integrat într-o clădire

Avatar

Publicat

in

Un cititor ne-a trimis mai multe fotografii în care se poate vedea cum un stâlp de electricitate folosit şi ca stâlp de iluminat stradal şi-a găsit o a treia utilitate, cea de stâlp de rezistenţă.
Interesantă şi construcţia în sine, care din ceea ce cunoaşte primarul localităţii Valea Mare Pravăţ, Ion Boncoi, este un zid de protecţie, pentru că exista riscul de a „pleca la vale Mănăstirea”. Primarul neştiind mai multe pentru a ne oferi detaliile corespunzătoare, însă a promis că va vedea şi domnia sa despre ceea ce este vorba, mai ales că nu îi venea să creadă (fără a vedea cu proprii ochi) că un stâlp electric a fost prins într-o lucrare.
„Nu am mai fost de mult prin zonă, am să trec pe acolo să văd despre ceea ce este vorba. Lucrarea este făcută de Mănăstire, iar primăria nu are nici un amestec.”, a precizat edilul Boncoi.
În tot contextul interesantă este viziunea proiectantului de a include stâlpul în construcţie, dar şi riscurile existente în cazul în care construcţia este mai mult decât un zid de protecţie şi susţinere.

Ioana Ștefan

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

ACTUAL

Codrin Ștefănescu, atac devastator: ‘Ludovice! Nu ne mai înjura și nu te mai criza pe motiv că am votat majorarea pensiilor!’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Klaus Iohannis: ‘Soția mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a declarat că soția sa, profesoară în Sibiu, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala.

„Soţia mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput şcoala, merge la şcoală de câteva zile bune deja, cu foarte mult entuziasm. Copiii sunt bucuroşi că şcoala a reînceput, se respectă toate condiţiile şi lucrurile merg bine spre foarte bine”, a precizat Iohannis, întrebat dacă soţia sa i-a relatat vreo problemă de la reînceperea şcolii, conform agerpres.ro.

Citește și:

Contracte grele pentru ‘băieții deștepți’ din IT. Ministerul Finanțelor își deschide visteria pentru un fost angajat de-al lui Sebastian Ghiță

Publicitate

Cozmin Gușă dezvăluie cine e ‘Președintele din Umbră’ al României! El e principalul influencer al deciziilor lui Klaus Iohannis

Au îngropat securea războiului! Eliberat din pușcărie, temutul lider al Cordunenilor a semnat tratatul de pace

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend