Conecteaza-te cu noi

SOCIAL

ARGEŞUL la VOT – Pentru ce au votat azi liderii politici

Avatar

Publicat

in

Duminică dimineaţă, la ora 07.00 în judeţul Argeş s-au deschis cele 518 secţii de votare pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale. Numărul oficial al argeşenilor care, teoretic, ar fi trebuit să se prezinte la urne a fost de 541.236, însă, mai ales în prima parte a dimineţii, prezenţa la vot era una destul de scăzută.

Ca de fiecare dată, pentru a da un exemplu cetăţenilor şi pentru a-şi exprima prin vot, opinia, membrii partidelor politice au votat încă de dimineaţă, la secţiile unde sunt arondaţi.

Publicitate

 

mitrofan votUn vot pentru liniştea ţării

La ora 10.30, viceprimarul municipiului Curtea de Argeş, Cristian Mitrofan, alături se soţie, fiu, dar şi alţi membrii ai PSD printre care şi câţiva consilieri locali, a votat la secţia de la Centrul de Cultură şi Arte „George Topârceanu”.

„Am votat pentru un preşedinte nejucător pentru liniştea ţării, pentru salarii şi pensii care să nu mai fie tăiate niciodată şi bineînţeles pentru binele municipiului Curtea de Argeş”, a declarat acesta imediat după ieşirea de la urne.

 

 

Primarul Diaconu, un vot pentru… unire

Delegaţia PSD a plecat apoi spre secţia la care a votat primarul Nicolae Diaconu, la şcoala Carol I. La ieşirea de la urne acesta a declarat:

„Am votat pentru o Românie unită, am votat pentru un viitor sigur, am votat pentru un echilibru al clasei politice, pentru un om care poate să realizeze acest lucru, pentru un echilibru  între toate categoriile sociale, pentru o politică pentru România, pentru integritate naţională a  pentru viitorul ţării pentru o viaţă normală în România.”

 

 

 

La PLR, îndemn pentru toţi argeşenii de a vota

Președintele PLR Daniel Crișan a votat la Școala Nr. 19 din cartierul Găvana, iar președintele PLR Pitești, Robert Tudorache, a votat la secția de la Apele Române.
După exercitarea dreptului la vot, Daniel Crișan a declarat: “Îi îndemn pe toți argeșenii să meargă la vot. Am votat pentru candidatul care a demonstrat de-a lungul vieții că știe ce are de făcut și a făcut. Am votat pentru bunăstare și respect pentru fiecare dintre români și în mod special pentru argeșeni”.

 

miutescu votLa ACL s-a votat pentru o Românie mai dreaptă

Delegaţia ACL Curtea de Argeş a venit în număr mare, în jurul prânzului, la Şcoala Generală „Mircea cel Bătrân”, unde Adrian Coşa şi-a exercitat dreptul la vot. Adrian Miuţescu şi Gheorghe Alecsei au fost ceva mai harnici, votând încă de la primele ore ale dimineţii la Şcoala Generală „Regina Maria”. Tot acolo s-a prezentat la urne şi preşedintele interimar al PNL Curtea de Argeş, Sandu Nichita.

„Pentru o Românie mai bună, o Românie mai dreaptă, o Românie care să dea posibilitatea fiecărui cetăţean român să aibă un loc de muncă, să trăiască mai bine şi pentru o speranţă de viitor care sper să fie justificată şi să fie confirmată de către cetăţenii români şi de către oamenii  care au venit astăzi la vot”, a declarat Adrian Miuţescu, purtător de cuvânt al ACL Argeş.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Atac devastator la adresa lui Klaus Iohannis: ‘România educată devine România eșuată! Puterea liberală condusă de un fost profesor și-a dat ieri corigența la Educație’

Avatar

Publicat

in

De

Social-democrații susțin că România educată devine „România eșuată”, afirmând că este dramatic că într-o guvernare unde atât președintele, cât și ministrul Educației sunt profesori, „marele plan pentru redeschiderea școlilor să nu poată lua notă de trecere”.

„Puterea liberală condusă de un fost profesor și-a dat ieri corigența la Educație, arătând țării că nu știe nimic. România educată devine România eșuată! Iohannis a arătat ieri, tocmai în conferința de presă dedicată educației, ca un elev slab și nepregătit pentru examen care vrea să scape cu răspunsuri evazive. Obsesia sa cu spălatul pe mâini devine deja un tipar de gândire și de lucru: se spală pe mâini de orice răspundere și aruncă totul în cârca autorităților locale.

Este dramatic că într-o guvernare unde atât președintele, cât și ministrul Educației sunt profesori, marele plan pentru redeschiderea școlilor să nu poată lua notă de trecere. Tabletele școlare sunt doar pe hârtie, școala online este offline pentru sute de mii de copii, iar infrastructura de învățământ nu e pregătită pentru distanțarea minimă din normele sanitare”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Publicitate

Social-democrații apreciază că președintele Klaus Iohannis și PNL au bifat alt consens național: elevii sunt nemulțumiți, părinții amenință cu instanța, profesorii sunt bulversați, iar primarii șocați.

„Așa arată România cu o lună înainte de deschiderea anului școlar – o țară guvernată de repetenți în administrație publică”, se mai arată în postarea PSD.

Citește și:

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-a ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Candidat surpriză la Curtea de Argeș – Dan Petrescu intră în lupta pentru primărie

Avatar

Publicat

in

De

Unul dintre cei mai cunoscuți argeșeni pe plan local și național, fermierul Dan Petrescu, a decis că nu mai poate sta pe margine si a se lupta de unul singur cu cei care, de ani de zile, jongleaza cu puterea si soarta oamenilor. Dan Petrescu s-a alăturat echipei PMP si va fi candidatul acestui partid pentru primăria Curtea de Argeș. Dan Petrescu are 52 de ani, o familie frumoasa, implinita si afaceri care, in ciuda greutatilor puse de autoritati, arata faptul ca este un bun gospodar. A devenit cunoscut si apreciat de cetățeni în toată România pentru lupta sa impotriva nedreptăților, a inechitaăților și a abuzurilor unor reprezentanți ai puterii locale sau naționale. Anul trecut a inființat una dintre cele mai mari asociații de profil din România și permanent este in contact cu factorii de decizie de la nivel central cărora le prezinta realitatea din România si, desigur, din Curtea de Argeș. Dan Petrescu intră in cursa pentru primăria Curtea de Argeș în fruntea unei liste pentru Consiliul Local formata din oameni cunoscuti si care, in mare parte, nu au mai fost membri ai vreunui partid. El intră în echipa PMP Argeș, alături de Virgil Baciu sau Dănuț Dinu pentru a oferi argeșenilor o altfel de politică, cea a cetățenului. Programul său pentru revitalizarea Curtii de Argeș este unul adaptat strict cerintelor cetatenilor, un program structurat pe termene de realizare concrete.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend