Conecteaza-te cu noi

POLITICA

Alegeri prezidențiale în Argeș – Declarațiile politicienilor la ieșirea de la urne

Publicat

in

Din dorința de a oferi un bun exemplu cetățenilor, autoritățile și politicienii argeșeni s-au prezentat conștiincios la vot astăzi. Majoritatea a votat până la orele prânzului, gândurile și speranțele la ieșirea de la urne fiind diferite în funcție de preferințele fiecăruia. Ce au declarat la ieșirea de la urne politicienii și autoritățile aflați în rândurile următoare:

Prefectul Mihai Oprescu a votat la ora 10.30, la secția de la Școala nr. 1 ”Nicolae Simonide”  din cartierul Ceair. Prefectul a venit însoțit de soția sa, aceasta fiind prima apariție a deputatei Simona Bucura Oprescu după nașterea unui băiețel în urmă cu trei săptămâni.  ”Este o zi importantă pentru România şi pentru judeţul Argeş. Am votat cu mintea şi inima pentru o Românie puternică, europeană. Am votat sperând că va fi o Românie aşa cum ne-o dorim cu toţii”, a declarat prefectul Oprescu.

pendiuc_votPrimarul Tudor Pendiuc a venit la vot alături de soția sa, Gabriela, la secția amenajată în incinta creșei din spatele Judecătoriei Pitești. Familia Pendiuc a venit însoțită de deputatul PSD Cătălin Rădulescu. ”Am votat cu gândul la o Românie unită, la normalitate. Am votat pentru o Românie frumoasă, în care să fim mândri că trăim. Până acum a fost un vot liniştit. Participarea, aşa cum ne-am aşteptat, mai slabă la primele ore ale dimineţii. Nu au fost incidente, de altfel, în Argeş, toată campania a fost fără incidente”, a spus primarul Tudor Pendiuc la ieșirea din secția de votare.

TecauVotPreşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, a votat, la ora 12.00, împreună cu soţia sa, Cristina, la secția de la Școala nr. 20 din cartierul Tudor Vladimirescu. ”Am votat pentru un preşedinte tânăr, care să ne unească, pentru o Românie puternică. Am votat în speranţa unei Românii unite, puternice, o Românie a zilei de mâine, a lucrurilor care vor aduce speranţe şi bucurie. Am votat pentru viitorul copiilor noştri, pentru o Românie cu oameni frumoşi”, a declarat Florin Tecău.

votteodorescu1Deputatul Cătălin Teodorescu, liderul PDL Argeș și copreședintele ACL Argeș a votat în jurul prânzului, la secția de la Biblioteca Județeană Argeș, însoțit de secretarul PDL Argeș, Dan Bica și prim-vicepreședinții Gheorghe Alecsei și Daniel Patentașu. La ieșirea de la urne, Cătălin Teodorescu a declarat: ”Am votat cu o speranță dreaptă, cu o speranță pentru o Românie mai bună pentru copiii noștri și pentru un viitor mai bun. Am votat pentru o Românie occidentală”,  a declarat copreședintele ACL Argeș.

IonPopaVot Preşedintele PNL Argeş şi copreşedinte al Alianţei Creştin Liberale (ACL), senatorul Ion Popa a votat la Şcoala Nr. 9 din Piteşti unde a venit împreună cu soţia. ”Am votat cu încredere pentru normalitate, pentru democraţie, pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri, pentru un plus de onoare, de cinste”, a spus senatorul Ion Popa.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Victor Ponta, propunere populistă? Vrea introducerea VMV pentru toți românii afectați de criză

Publicat

in

De

Liderul Pro România, Victor Ponta, vine cu o propunere similară celei din Spania și își dorește impunerea unui Venit Minim Vital pentru toți românii afectați de criza coronavirusului. „Doar asa putem sa fim din nou un POPOR / si sa ii ajutam pe cei afectati sa isi revina / si sa sprijinim firmele romanesti prin utilizarea acestor bani! Asa cum face Spania – si cum fac multe tari europene!”, a anun’at fostul premier al României.

„Acum Spania are mai putini bani decat Romania, dar au mai multa minte – si mai putini oameni asa rai si egoisti . Daca avem 5 miliarde de euro pentru rachete si armament sigur gasim si pentru romani , nu? Daca primim 30 de miliarde de Euro de la Uniunea Europeana putem sa ii folosim si pentru romani ( sau doar pentru penelisti?) „, a mai punctat Victor Ponta

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ULTIMA ORĂ! SONDAJ: Jumătate din români vor DEMISIA lui ORBAN, după apriția pozei sfidătoare

Publicat

in

De

Un sondaj online efectuat de PROFIT 24 TV arată ca 46 % din români vor demisia premierului Ludovic Orban după apariția pozei in care acesta apărea fumând, la o masă pe care se aflau băuturi alcoolice, în interiorul unei instituții de stat. Peste 2000 de români au votat în sondajul a cărei unică întrebare a fost: CREDEȚI CĂ ESTE NECESAR CA PREMIERUL LUDOVIC ORBAN SĂ ÎȘI DEA DEMISIA, DUPĂ APARIȚIA POZEI ÎN CARE APARE FUMÂND ȘI CU ALCOOL PE MASA ÎN SEDIUL UNEI INSTITUȚII A STATULUI ?

Rezultatul votului, aflat încă în desfasurare, la ora 20:00, arată 46% dintre cei care au raspuns vor demisia premierului Orban, iar 54 % nu sunt de acord, motivand ca nu are motive pentru a face asta.

Poti vota si tu mai jos:

CREDEȚI CĂ ESTE NECESAR CA PREMIERUL LUDOVIC ORBAN SĂ ÎȘI DEA DEMISIA, DUPĂ APARIȚIA POZEI ÎN CARE APARE FUMÂND ȘI CU ALCOOL PE MASA ÎN SEDIUL UNEI INSTITUȚII A STATULUI ?

Publicată de Profit 24 TV pe Sâmbătă, 30 mai 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend