Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Argesul fruntas la prezenta la vot după deschiderea urnelor

Publicat

in

La doua ora si jumatate dupa deschiderea urnelor, Argesul are o prezenta la vot printre cele mai ridicate din tara. Asadar, la ora 09.30, procentul de alegatori era de 4%. De remarcat ar fi ca cele mai mari procente se inregistreaza la aceasta ora in sudul si estul judetului iar cel mai mare procentaj este in Teleorman, 5,8%.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

RĂZBUNARE… MIZERABILĂ la PITEȘTI – În ce hal și-a găsit mașina în parcare

Publicat

in

De

Surpriza uriasa pentru un pitestean -dar și vecinii săi – in aceasta dimineată. Acesta si-a gasit masina sufocata de gunoaie aruncate intentionat de cineva peste autoturismul parcat in fața blocului. Imaginea este una incredibilă si arata imaginația emanata de frustrarea unui om sau din dorinta de razbunare a acestuia.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Gabriela Firea rupe tăcerea! Cu cine se pregătește PSD să facă alianță pentru următoarele alegeri

Publicat

in

De

Primarul general Gabriela Firea, a precizat că au avut loc înainte de pandemie întâlniri privind perspectiva încheierii de alianțe ale PSD cu Pro România și ALDE pentru alegerile locale cât și cele parlamentare.

„Am avut înainte de pandemie câteva întâlniri legate de perspectiva încheierii unor alianţe politice şi/sau electorale. S-au desprins câteva idei şi anume o posibilă colaborare atât la alegerile locale, cât şi la cele parlamentare. Avem puncte comune. Sunt fireşte şi câteva subiecte care ne despart, unul mai ales mai stringent. Într-adevăr, pandemia a oprit aceste discuţii. Nu le-aş spune negocieri, pentru că uneori cuvântul negociere poartă în sine şi o notă peiorativă. Pare că eşti, cumva, în situaţia în care ce dai, ce primeşti şi, repet, poate fi interpretat ca un sentiment care în sine nu este foarte plăcut. Au fost discuţii”, a declarat Gabriela Firea, duminică, la B1 TV, întrebată dacă Pro România şi ALDE o vor susţine la Primăria Capitalei sau vor avea candidat separat.

Citește și:

Modificări importante! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță

Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend