Conecteaza-te cu noi

Alegeri 2012

Argeșul a votat! LIVE TEXT – Rezultatele parţiale!

Publicat

in

Reporterii și fotoreporterii de la Argeseanul.com vă vor ține la curent duminică, 10 iunie, cu modul în care argeșenii își aleg primarii, consilierii și președintele Consiliului Județean. Redactorii noștri vă vor prezenta cele mai importante evenimente ale acestei zile, eventualele incidente și nereguli din ziua votului, precum și rezultatele parțiale, atunci când vom intra în posesia acestora. Rămâneți pe Argeseanul.com, pentru a afla totul despre alegerile locale din Argeș!

Luni, 11 iunie

00.00 Surse de la BEJ, după numărătoarea parţială, anunţă că Tudor Pendiuc ar fi câştigat al şaselea mandat (!!!) cu peste 70%. Principalul contracandidat, Daniel Dragomir, de la AAM, ar fi obţinut în jur de 10%. Constantin Nicolescu, a obţinut al treilea mandat de preşedinte al CJ cu un procent de 65%, pe locul doi clasându-se, pare-se, Marian Fulga, cu 15%. Mircea Andrei, candidatul AAM, a obţinut 9%.

Duminică, 10 iunie

23.50 Nicolae Smădu, primarul de la Domneşti, a declarat, la Absolut TV, că a câştigat un nou mandat, cu 90% din voturi.

23.40 Ion Georgescu-USL a câştigat al treilea mandat de primar al oraşului Mioveni, la un scor de peste 80% din voturi.

23.35 Primarul de la Miceşti, Dumitru Voicu-USL, a câştigat detaşat alegerile, cu peste 70%.

23.30 Primarii din Băbana, Albota şi Bascov îşi păstrează funcţiile, în urma voturilor de astăzi. Primarul de la Călineşti, Nicolae Gavrilescu, a pierdut funcţia de primar, în favoarea contracandidatului USL. Nicolae Gavrilescu a fost primar al Călineştiului timp de trei mandate, fiind votat iniţial pe listele PSD. De câteva luni acesta s-a înscris în AAM. Un alt primar ex-pesedist, Cornel Berevoianu de la Nucşoara, a pierdut alegerile. Înfrângerea lui Gavrilescu şi a lui Berevoianu reprezintă marile surprize ale alegerilor locale din Argeş.

23.20, Topoloveni Primarul Gheorghiţă Boţârcă, candidatul PSD-USL care ocupă funcţia de edil încă din 1989, a obţinut încă un mandat. Acesta vrea să rămână stăpân peste Topoloveni, conform declaraţiilor date la un post de televiziune, încă opt ani.

23.15, Curtea de Argeş În urma numărătorii parţiale, de la 14 din cele 16 secţii de votare, primarul în funcţie Nini Diaconu, de la USL, a obţinut un nou mandat.

Ora 22.00, La închiderea urnelor, la ora 21.00, în judeţul Argeş s-a înregistrat o prezenţă la vot de 58%. Primele date parţiale se pare că vor fi disponibile după miezul nopţii.

Ora 21.00, În mai multe secţii de votare, printre care şi cele din cartierul Trivale din Piteşti, s-a oprit curentul, precum şi în zona Domneşti-Corbi.

Ora 18.30 Prezenţa la vot înregistrată oficial la ora 17:00 în judeţul Argeş a fost de 40,28%. În mediul rural prezenţa era de 48,99%, iar în mediul urban, de 31,59%. Judeţul Argeş se clasează printre judeţele fruntaşe din punct de vedere al prezenţei la vot, înregistrată la ora 17:00, media pe ţară fiind de puţin peste 30%.

Ora 17.15, Piteşti, Mai mulţi reprezentanţi ai USL, printre care şi viceprimarul Cornel Ionică, ginerele acestuia, omul de afaceri Cătălin Rădulescu, au venit cu toţii în faţa Scolii nr. 13, acolo unde sunt amenajate mai multe secţii de vot, însă nu pentru a vota. Omul de afaceri Cătălin Rădulescu l-a agresat verbal pe unul dintre membrii echipei Alianţei pentru Argeş şi Muscel. Mai mult, acesta l-a ameninţat că îl prinde el peste câteva zile. Însuşi viceprimarul Cornel Ionică a fost extrem de arţăgos şi s-a legat de Daniel Dragomir care venise în teritoriu la secţiile de votare din incinta Şcolii nr. 13. Mai multe maşini ale unor personaje care au legătură cu PSD-ul se aşezaseră în faţa porţii şcolii, iar atunci când reporterii încercau să îi fotografieze, se fereau mai ceva ca dracul de tămâie. Observatorul din partea Alianţei pentru Argeş şi Muscel a fost dat afară din secţia de votare. – FOTO

Ora 16.00, Incidente: La o secţie de votare din comuna Mălureni s-au descoperit două urne nesigilate. Urnele au fost desigilate şi sigilate la loc, buletine de vot putând fi foarte uşor sustrase sau adăugate în urnă, iar urna mobilă este sigilată de aşa manieră că poate fi băgată mâna în ea! Alianţei pentru Argeş şi Muscel nu i s-a acceptat reprezentantul, observatorii fiind  numai de la USL şi PP-DD.

În comuna Stolnici primarul a făcut cereri pentru urnele mobile în numele persoanelor care ar fi trebuit să le solicite, iar pentru a nu fi acelaşi scris pe toate cererile, primarul a fost ajutat de consilierii săi locali.

În comuna Bradu au fost făcute declaraţii false care spuneau că ar exista materiale electorale in secţiile de votare.

În comuna Davideşti, un cameraman de la televiziunea Curier TV a fost îmbrâncit de către un jandarm.

Ora 15.30, Arefu, În urmă cu câteva minute a avut loc un incident în comuna Arefu. Poliţia a fost chemată de către un cetăţean din comuna Arefu, însă s-a dovedit a fi vorba de o alarmă falsă.

Ora 15.10, Piteşti, Incidente la secţiile 43 şi 44 din Ceair, unde au dispărut ştampilele de vot. Poliţia efectuează cercetări.

Ora 15.20, Piteşti, La Secţia din Şcoala Generală nr. 8, Fraţii Goleşti, preşedinta de secţie a refuzat să dea datele despre numărul votanţilor de până la acea oră şi numărul celor înscrişi la secţia respectivă. Aceasta a spus că nu are niciun act scris care să îi permită să dea datele presei, cu toate că aceste informaţii au un caracter public. La insistenţele reprezentanţilor mass-media, preşedinta a luat legătura cu şeful comisiei judeţene a Biroului Electoral, iar în urma aprobării obţinute, s-a dovedit că aceasta nu cunoştea datele. Mai multe persoane tinere, aflate în funcţiile de preşedinţi ai diferitelor secţii de votare au arătat reacţii temătoare faţă de presă şi o cunoaştere superficială a regulamentului, dovedind că instructajul a fost făcut sumar.

Ora 15.00, Curtea de Argeș, Reprezentanții AAM reclamă faptul că actualul primar USL Nini Diaconu și cu echipa sa se folosesc de mașinile primăriei pentru a verifica situația de la secțiile de votare.

Ora 14.50, Rociu, Incident electoral în comuna Rociu. Actualul primar, Aurel Bălăşoiu, de la USL, a dat afară din Secţia de votare observatorii Alianţei pentru Argeş şi Muscel. Aceştia au fost bruscaţi şi agresaţi de către fiul primarului, care i-a urmărit pe observatori cu maşina prin comună. Alianţa pentru Argeş şi Muscel a trimis alţi patru observatori care au fost ameninţaţi de ţigani cu coasele. Cei de la AAM au fost nevoiţi să trimită trupe de intervenţie la faţa locului. Astfel de probleme sunt reclamate de liderii Alianţei în tot judeţul. Mai multe nereguli au fost semnalate de către mass-media şi de către observatori în comuna Rociu, printre care faptul că în cabinele de vot intră câte două sau chiar trei persoane.

Ora 13.00, În jurul orei prânzului, în comuna Suseni se estimează că au votat 30% dintre cetăţenii cu drept de vot, în timp ce la Mioveni, un procent de 27% dintre cetăţeni s-au prezentat la votare.

Ora 14.00 Prezenţa la vot la ora 14.00 a fost în jur de 28-29% la nivel de judeţ. La oraş au ieşit peste 23 % din cetăţenii cu drept de vot, iar în mediul rural aproximativ 34%.

Primarul Stoican își îndeamnă oamenii să îl realeagă, recompensa fiind câte o sticlă rece de bere

Ora 12.40, Arefu, Primarul comunei Arefu, Gheorghe Stoican, îşi aşteaptă concetăţenii în faţa cârciumii, chiar alături de secţia de vot, şi după ce aceştia pun ştampila se opresc la barul respectiv pentru a fi cinstiţi cu diverse mici atenţii. Mai mult, actualul primar şi candidat pentru Primăria Arefu, din partea USL, Gheorghe Stoican, îşi conduce concetăţenii în interiorul secţiei de votare, probabil pentru a-i mai convinge cum să pună ştampila. Jurnaliştii de la Argeseanul.com şi Interes Argeşean nu au fost lăsaţi în interiorul secţiilor de votare pentru a face fotografii, deşi sunt acreditaţi şi legea le permite acest lucru.

Ora 11.50 Biroul Electoral Judeţean a raportat o prezenţă la vot destul de mare, în urma centralizării datelor de la secţiile de votare la ora 10:00. Astfel, la nivelul judeţului Argeş, la ora 11:00, ieşiseră la vot 16% dintre cetăţeni. Cea mai mare prezenţă la vot s-a înregistrat în Enculeşti, oraş Ştefăneşti, respectiv 30% la ora 11.00. De asemenea, la Albeştii de Argeş, la ora 11.30, ieşiseră la vot aproape 40% dintre cetăţeni, la Merişani, s-a înregistrat până la această oră o prezenţă la vot de aproximativ 25%, la Poiana Lacului, aproximativ 30%, la Oarja, 25%, la Bârla, 30%, la Dârmăneşti, 40%, Lunca Corbului, 30%, Rucăr, 30%, iar Stolnici 40%.

Aglomerație de nedescris și la Valea Iașului

11.40, Valea Iașului, Aglomerație de nedescris și la Secția 1 Oești din comuna Valea Iașului, la nord de Curtea de Argeș. Oamenii din comună au venit în număr mare la secțiile de votare, mulți dintre ei fiind mobilizați din cârciumi și biserici. (foto-Mihai Neacșu).

Ora 11.30, Piteşti, Candidatul pentru Primăria Piteşti din partea Alianţei pentru Argeş şi Muscel, Daniel Dragomir, a mers la vot, în această dimineaţă, în jurul orei 11.30. Daniel Dragomir a mers la secţia de votare amenajată în cadrul Colegiului Brătianu, fiind însoţit de către Diana Dragomir, soţia lui.

Ora 11.20, Piteşti, Cristina Diculescu, candidata pentru Consiliul Local Piteşti din partea Alianţei pentru Argeş şi Muscel, alături de soţul ei, Corin Boian, au votat la Secţia 9, amenajată în incinta Grădiniţei Nr. 13 din Trivale. 

La Albești au votat mai multe persoane cu deficiențe de vedere

Ora 11.20, Albeștii de Argeș, Mulți dintre votanți au avut însoțitori pentru cabinele de vot, în special persoane cu deficiențe de vedere. Prezența la Secția 1 Albești este, la această oră, de aproximativ 17%.

Ora 11.15, Piteşti, La Biblioteca Judeţeană Argeş a votat senatorul Mircea Andrei, candidatul Alianţei pentru Argeş şi Muscel pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. „A fost un vot simplu, pentru schimbare. Sper în participarea cetăţenilor la vot. De acum încolo totul depinde de votul cetăţenilor,” a declarat Mircea Andrei.

Ora 11.10: 24 de infracţiuni şi 19 contravenţii constatate, până la ora 10.00

În primele trei ore după deschiderea secţiilor de vot au fost anunţate 323 de incidente, conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI). Dintre acestea, 36 s-au şi confirmat deja. Cele mai multe incidente s-au înregistrat în Argeş, Bucureşti şi Dâmboviţa. Majoritatea acestor fapte au fost anunţate la numărul de urgenţă 112, de către membrii comisiilor de vot, de ONG-uri, simpli votanţi, sau de către partide. Până acum, s-au confirmat 19 contravenţii şi 24 de infracţiuni. În cazul a 65 de sesizări a fost vorba de mită electorală, adică primisiune şi dare de mită, în termeni legali.

Aglomerație de nedescris la unele secții de votare din Curtea de Argeș

Ora 10.50, Curtea de Argeș, Mulți dintre cetățenii cu drept de vot din orașul Basarabilor au stat minute în șir la coadă la secții pentru a-și exercita acest drept constituțional. La Secția 8, holul se umpluse de lume, mulți dintre cetățeni plictisindu-se şi alegând să plece acasă și să revină mai spre seară. La ieșirea de la urne, candidatul AAM pentru funcția de primar la Curtea de Argeș, Costin Vasilescu, a declarat că a votat pentru schimbare, pentru redarea orașului cetățenilor și pentru ca locuitorii să simtă că trăiesc într-un oraș european, nu la sat.

Ora 10.40, Piteşti, La Secţia 73 de la Liceul Nr. 8 de Industrializare a Lemnului din Craiovei, s-a închis secţia de vot deoarece s-a furat o ştampilă. Poliţiştii efectuează cercetări în acest sens.

Ora 10.45, Piteşti, La Secţia nr. 1 de la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu”, din 1480 de alegători înscrişi, la ora 10:45 se prezentaseră aproximativ 150, adică un procent de 10 %. Pe grupe de vârstă, la momentul prezenţei noastre, două treimi dintre votaţi erau bătrâni.

Ora 10.40, Piteşti, La Secţia 34 Găvana, un cetăţean român, însă cu documente de identitate spaniole, a dorit să voteze, neavând asupra sa decât o carte de alegător românească. Preşedintele secţiei a sunat la Biroul Electoral Judeţean, iar votul nu i-a fost permis. Şi în Găvana, la mai multe secţii de votare, oamenii stau la coadă. La ora 10:30, prezenţa la vot era de 10%.

Ora 10.30 În comunele Albota, Buzoieşti şi Recea au fost cazuri când au intrat în cabina de vot câte două persoane, fără să existe document doveditor pentru a doua persoană că este însoţitor. Cazurile sunt cercetate de Biroul Electoral Judeţean.

Ora 10.25, Curtea de Argeş, Costinel Vasilescu, candidatul Alianţei pentru Argeş şi Muscel la Primăria Curtea de Argeş, a votat la Secţia 14.

Alegătorii din Curtea de Argeș s-au prezentat în număr mare, încă de la primele ore ale dimineții

Ora 10.00, Curtea de Argeș, Argeșenii s-au prezentat la vot, în număr mare, încă de la primele ore ale dimineții. Oficial, nu s-au înregistrat incidente, până la această oră, la Curtea de Argeș. Alianța pentru Argeș și Muscel reclamă că la Secția 13 candidatul USL Nini Diaconu își aduce la vot alegătorii cu ajutorul unor dubițe.

Ora 9.35, Piteşti, Incident la Secția Nr. 1 din Bascov. O doamnă a primit un buletin de vot în plus. Deși a pus ștampila pe acesta, buletinul a fost anulat.

Ora 9.45, Piteşti, Marian Fulga, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş din partea Partidului Poporului – Dan Diaconescu, a votat în jurul orei 9.30, la Secţia 30, din zona Rolast. Acesta a venit împreună cu soţia sa Sanda Fulga, candidat PP-DD la funcţia de primar al Municipiului Piteşti, fiind însoţiţi de cei doi copii. „Am votat pentru schimbare, am votat pentru binele copiilor noştri, al părinţilor noştri, pentru progresul Piteştiului, pentru tot ceea ce este cu adevărat românesc, pentru bunăstare. Aş vrea sa rog cetăţenii să iasă la vot. Este un moment important care are loc o dată la patru ani. Să voteze aşa cum le dictează conştiinţa, pentru ca este un vot important. Mulţumesc anticipat tuturor acelora care vor veni la vot,” a declarat Marian Fulga, preşedintele PP-DD, filiala Argeş.

Ora 9.30, Piteşti, Prezenţa la vot este situată la această oră, în Piteşti, undeva la 10 la sută. Sunt secţii de votare unde oamenii au venit să voteze încă de la ora 7 dimineaţa, când s-au deschis urnele. La câteva dintre secţii se stă deja la coadă.

Ora 9.00 În oraşul Ştefăneşti sunt patru secţii de votare. Persoanele cu handicap au întâietate, acestea nefiind nevoite să aştepte la coadă pentru a vota.

Ora 8.25, Piteşti, La secția Nr. 12 din Trivale votaseră abia 40 de piteșteni. Marea majoritate au fost pensionari aflați în drum spre biserică.

Ora 8.00, Piteşti, Tudor Pendiuc a votat la Secţia 76, împreună cu soţia şi cele două fiice. Cam în acelaşi timp, la Secţia de votare nr. 49, a mers şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. Acesta a declarat că a votat pentru continuarea proiectelor în Argeş.

Ora 07.00, Piteşti, Secţiile de votare din Piteşti au fost deschise. Piteștenii au la dispoziție 86 de secții de votare la aceste alegeri locale. Pentru a vota, este necesar să ai la tine actul de identitate. Au dreptul de a alege cetăţenii români care au împlinit 18 ani, inclusiv în ziua alegerilor. Dreptul de vot se exercită numai în comuna, oraşul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritorială a municipiului în care alegătorul îşi are domiciliul.

Sâmbătă, 9 iunie

Ora 21.10 Un tânăr membru al Alianței pentru Argeș și Muscel acuză faptul că, în această după-amiază, a  fost lovit cu o sticlă în cap, de către un simpatizant al USL. Evenimentul a avut loc în Parcul Ștrand. Tânărul a ajuns la Spitalul Județean, unde a primit îngrijiri medicale, urmând ca în această seară incidentul să fie raportat Secției 1 Poliție Pitești.

Ora 20.00 Reprezentanții AAM au anunțat că Andrei Florin Mircea, candidatul Alianței pentru Argeș și Muscel pentru Consiliul Județean Argeș, va vota la secția amenajată la Biblioteca Județeană, la ora 11.00.

Ora 19.20 La Curtea de Argeș autoritățile au constatat că a dispărut o ștampilă de vot, de la Secția 14.

Ora 19.00 Aproape toate partidele care participă la cursa electorală de mâine au hotărât, pe ultima sută de metri, schimbarea unor reprezentanți pe secțiile de votare. De asemenea, la Biroul Electoral Județean s-au înregistrat nu mai puțin de 120 de contestații, reclamații și plângeri.

Ora 18.20 Reprezentanții candidaților Alianței pentru Argeș și Muscel au anunțat că Daniel Dragomir, candidatul pentru Primăria Pitești, va vota la Colegiul Național IC Brătianu, la ora 11.30. Înainte, la Grădinița numărul 13 din Găvana, la ora 11.00, va vota Cristina Diculescu, prima pe lista AAM  de consilieri pentru Pitești.

Ora 16.00 Unul dintre candidații la Consiliul Județean Argeș, Gheorghe Jinga de la Partidul Verde, a reclamat modul în care i s-au dat jos banerele de pe clădiri, deși acesta nu avea decât câteva. Candidatul îl acuză pe edilul Tudor Pendiuc de acest eveniment, incidentul fiind în curs de soluționare de către Biroul Electoral Județean.

Echipa: Loredana Dascălu, Dan Badea, Ioana Mihai, Monica Muscu, Alexandru Vlad, Mihai Neacşu, Cătălin Grigore, Adrian Dragomir, precum şi colegi din Curtea de Argeş şi Mioveni, cărora le mulţumim.

Urmareste-ne!

Follow Us on FacebookFollow Us on RSSFollow Us on E-mail

Short URL: http://argeseanul.com/?p=12151235370Posted by
on Jun 10 2012. Filed under Politic, Prima Pagina.
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0.
You can leave a response or trackback to this entry

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Nicolae Dinică: “Echipa PSD are soluții pentru salvarea României!”

Publicat

in

De

Primar al comunei Corbeni, licențiat în Teologie, Nicolae Dinică este și masterand în Administraţie Publică și Putere Executivă. Afirmă că principala sa preocupare în Parlament va fi îmbunătățirea vieții românilor.
“Acum când trăim într-o perioadă delicată generată atât de criza sanitară, cât și de cea de guvernământ, trebuie să ne preocupe mai mult ca oricând găsirea oportunităților pentru bunăstarea semenilor. În ceea ce mă privește, am ales să servesc oamenii în cele mai altruiste moduri, atât ca îndrumător spiritual și sprijin pentru suflete, cât și ca prim-gospodar al așezării Corbeni, iar acum în onoranta ipostază de a face parte din cea mai performantă echipă a PSD Argeș care candidează pentru Parlamentul României. Pentru mine și colegii mei oamenii sunt pe primul loc! Echipa PSD are soluția pentru salvarea României! Avem cele mai eficiente măsuri pentru Dezvoltarea Regională, vom susține simplificarea procedurilor pentru accesarea Fondurilor UE și instituirea Registrului Național al Investițiilor publice, iar educația, sănătatea, păstrarea și crearea locurilor de muncă, soluții eficiente pentru activitățile HORECA, modernizarea infrastructurii medicale, modernizarea localităților prin utilități și infrastructură rutieră vor fi mereu în prim-planul preocupărilor noastre.”, declară Nicolae Dinică.

Realizat de KLANAR IMOB TOUR srl la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CUȚU, CUȚU! Traseiștii teraselor și partidelor, Șerban și Păunescu, ȘI-AU ADUS AMINTE DE CETĂȚENI!

Publicat

in

De

După ce au hibernat mai bine de trei sferturi in actualul mandat de consilieri locali tocind scaunele teraselor de pe bulevard și visând că se vor pripăși pe la vreun partid mai acătări decât PAM-ul care le-a oferit scaune in sala mare a Primăriei, Ion Șerban și Ionel Păunescu au revenit pe cai mari in atentia argesenilor. Nu cu vreun proiect de hotarare in beneficiul oamenilor, nu cu vizite prin cartierele marginase acolo unde abunda problemele ci la impărtit de gogoși electorale pentru care spera ca vor primi un ciolan, un os de ros… Cuțu, cuțu, băieți! Problema este că oamenii au mirosit mitocania orfanilor politici Serban si Păunescu si că, brusc, le-a venit cheful de a se interesa de soarta orasului abia in campania electorala. Fost membru PSD și aghiotant al deputatului penal Mircea Draghici, Păunescu a părărsit partidul care l-a făcut consilier si s-a atașat de Pro România fostului premier Victor Ponta. Acum, dupa 4 ani de mandat in care a tot blocat oamenii care ii cereau ajutorul sau parcarea vecinilor, se vrea primar. A mai vrut o data, dar a luat doar 7 voturi in comuna natala, Valea Iasului. Cum afacerile nu prea mai merg ca pe vremea cand zugravea mult si prost pe la Spitalul din Curtea de Arges, Păunescu vrea să-și revină, acum, pe ambele planuri, politice si de afaceri. Acesta este motivul pentru care s-a atașat de Pro Romania unde sprea sa prinda functia cea mai mare. Asa de mare incat, in eventualitatea unei curvasareli/fuziuni/colaborari cu PSD , să poată obine felia cea mai mare din tortul funcțiilor si al avantajelor. Cuțu, cuțu, Ionele !

Celălalt PARAM -PAMp-ist, Ion Șerban, și-a incercat norocul in ultimul an mai pe la toate partidele dar a fost refuzat si de PNL și de PMP si altele mai micuțe care l-au scos in suturi afara, pe usa partidului. Dezavantajul lui ar fi ca l-au cam mirosit toti ca e un traseist politic, unul de mana a saptea, iar asta nu mai da deloc bine in ochii electoratului. Si cum toti traseistii viseaza sa ajunga la PSD, si pensionarul Serban s-a alipit taman de acest partid si de cel pe care il tot injura in ultimii 4 ani: Panturescu. Avantajul lui Serban ar fi ca intotdeauna a bagat la mijloc interesul cetățenilor dar, din păcate, a făcut-o doar la nivel declarativ, de gargaragiu de pe Valea Topologului. Acelasi om care anunta periodic ca demisioneaza din Consilul Local, fără a pune niciodata in practica acest act de moralitate politica, se roaga acum de cetateani sa vina sa stea de vorba cu el promițând ceea ce nu a putut face in ultimii 20 ani de cand ocupă locul uni tanar in Consiliul Local : rezolvarea problemelor din oras. Acum vrea si el un os bun de ros si familia lui, un ciolan chiar. Cuțu, cuțu, Șerbane !

Ori, mai băieti, și tu ghiolbane Șerban si tu răpănosule Păunescu, nici dracu nu va mai crede după ce ati stat in hibernare in ultimii ani sau, daca ar incerca cineva sa va creada, oamenii v-ar intreba: ” da` de ce nu ati rezolvat problemele până acum și v-ați trezit taman in campania electorală?”. Bună intrebarea dar, ce te faci, ca ei promit ceva ce chiar nu pot face. Nu ca n-ar vrea, dar nu prea au forța și parghiile administrative necesare. Totuși, cei doi, rămân cei mai vocali consilieri locali din Curtea de Arges de pe terasele de pe bulevard dar, oare , pentru interesul cetatenilor? Spunem asta pentru ca tocmai cei doi, spIon Șerban și spIonel Păunescu, au fost singurii consilieri locali care au dat presa afara de la sedintele pubice ale legislativului local, sau, mai pe scurt, au privat cetatenii de a afla din transmisiile televizate in direct ce mare branza fac ei in Consiliu Local. Acum, ambii vor ciolanul, osul de ros. Cuțu, cuțu, traseiștilor!

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend