Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Argeșul a ajuns la 50% prezență la vot

Avatar

Publicat

in

Cu o jumătate de oră înainte de inchiderea procesului de votare, Argeșul a atins pragul de 50 % prezență la vot. Pentru comparație vă reamintim că la ultimele alegeri locale, cele din 2012, la inchiderea urnelor, în Argeș s-a înregistrat o prezență la vot de 57,76% iar la nivelul Piteștiului o prezență de 46,47%. Există la aceste alegeri un mare absent atât în ceea ce privește candidaturile cât și în ceea ce privește votul în sine. Este vorba despre fostul președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, cel care în urmă cu 4 ani câștiga alegerile pentru șefie CJ Argeș cu un scor de 59, 63% iar anul acesta, fiind condamnat de instanțele de judecată,  i-au fost suspendate o serie de drepturi civile, inclusiv dreptul de a vota .

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend