Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ARGEȘENII SESIZEAZĂ! Antenele 5 G au împânzit județul – La Curtea de Argeș, 2 bucăți, reclamă oamenii

Avatar

Publicat

in

Asocierea tot mai frecventă a pandemiei de Coronavirsu cu apariția rețelelor 5G, a făcut ca tot mai mulți argeșeni să stea cu ochii-n patru și să monitorizeze apariția antenelor speciale care fac posibila aceasta tehnologie, vazuta drept o modalitate de raspandire a virusului COVID 19. Așa se face ca, in ultimele zile, cativa argeseni au facut turul judetului Arges pentru a identifica amplasarea antenelor 5 G. Astfel, s-ar fi constatat existenta acestora in toate orașele din judet și, in aceste condiții, cei care sunt convinși ca aceste echipamente si rețele de ultima generatie sunt daunatoare, solicita demontarea rapida a acestora.

Iata si unul dintre mesajele argesenilor trimis pe adresa redactiei si care face referire la două antene 5 G montate in orasul Curtea de Argeș. Mesajul este insotit si de foto si apartine unui cunoscut si apreciat inginer electronist arge;ean.

“Am constatat de curand ca pe doua relee de telefonie din Curtea de Arges au fost montate antene 5 G. Imaginile atasate la prezentul mesaj sunt graitoare in acest sens ele fiind facute la releul de la Kaufland si la cel de la bazinul de apa. Va rog sa faceti demersurile necesare pentru demontarea acestor antene ucigatoare pentru populatie. Se poate constata foarte usor cum in varful acestor relee sunt montate antene identice cu cele 5 G. Va multumesc frumos!”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alexandru Rafila: ‘În funcție de situația epidemiologică putem aprecia dacă trebuie introdusă carantina’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu a răbufnit: ‘Ai mers la Bacău să tai panglica la o investiție făcută de PSD și să lauzi Guvernul tău, care nu a avut nicio contribuție’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, cataloghează drept ‘jenant’ gestul preşedintelui Klaus Iohannis de a merge la darea în folosinţă a centurii municipiului Bacău, care a fost bugetată de fostele guverne.

„Mă uitam astăzi, cât de jenant: pe o centură a Bacăului făcută de către PSD – cred că 10% sau 5% nu era finalizată, au făcut marcările şi şanţurile adiacente – ai mers la Bacău să tai panglica la o investiţie făcută de PSD şi să lauzi Guvernul tău, care nu a avut nicio contribuţie, fiindcă, oricum, centura era bugetată de guvernele anterioare şi prinsă în programul de investiţii multianual, că nu poţi să intervii decât dacă încalci legea.

Eu mă aşteptam că, dacă tot a ajuns domnul Iohannis la Bacău, să meargă şi la investiţia domnului Orban, care este mult trâmbiţata investiţie anunţată, spitalul modular de trei milioane de euro care acuma este pe un teren de fotbal, dezumflat şi abandonat şi nu a fost folosit niciodată în COVID. Eu am spus, dom’le, dacă se duce la o centură făcută de PSD, se duce şi la investiţia domnului Orban, la acel spital care l-a văzut toată ţara”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România Tv.

Ciolacu şi-a manifestat nemulţumirea faţă de faptul că şeful statului a ţinut discursul de 1 Decembrie în zona din faţa Arcului de Triumf.

„Au picat în ridicol. Să foloseşti simboluri… Există anumite care nu ai dreptul, ca om politic sau ca om de stat, să le foloseşti politic niciodată. Între ele este Arcul de Triumf. Să foloseşti Arcul de Triumf, să te pui în toată splendoarea Arcului de Triumf, în mijlocul Arcului de Triumf şi să ţii un discurs de 1 Decembrie numai tu – eu şi numai eu – şi să faci şi campanie electorală de 1 Decembrie sub Arcul de Triumf, unde au trecut eroii noştri şi ştim ce simbolizează Arcul de Triumf şi de unde este copiat ş.a.m.d., tot istoricul, mi se pare că am picat într-o pantă nu a ridicolului… noi ne aşteptăm să nu mai credem în nimic şi să nu mai avem nimic sfânt pe această lume”, a adăugat preşedintele PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au participat, miercuri, la deschiderea tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, declara recent că acest tronson era realizat, în urmă cu un an, în proporţie de 27%, informează news.ro

Citește și:

Vești bune de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS): Analizele și investigațiile medicale, decontate de stat oriunde în țară

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

Experții trag semnalul de alarmă! Pensiile, în pericol

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend