Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ARGEŞENII SESIZEAZĂ: ANGAJĂRI ARANJATE la Primăria şi Spitalul din Curtea de Argeș !?!

Avatar

Publicat

in

Aşa cum ati aflat de la SUPER TV si din reportajele publicate în ziar, salariile în instutuţiile de stat au ajuns de invidiat iar posturile bine plătite sunt vînate de tot felul de neamuri si pile ale unor şefi mai mari sau mai mici. Mai mult, fiecare argeşean are visul său: de a fi angajat pe banii statului, bani multi ! Ăsta este şi motivul pentru care, orice anunţ de angajare la stat naşte suspiciuni, cum că ar fi aranjat deja pentru o pilă, un nepot , o nepoată sau un amic de partid ! Un locuitor din Curtea de Argeş ne-a sesizat zilele trecute faptul că trei posturi scoase la concurs de Primăria Curtea de Argeş şi alte două posturi la Spitalul Municipal Curtea de Argeș, sunt deja aranjate şi că, mai mult, nu s-a respectat procedura legală de anunţare a acestora. De exemplu, la Spital funcțiile contractuale vacante de conducere sunt cele de de șef serviciu RUNOS- informatică, gradul II și șef birou- Biroul Managementul Calității Serviciilor Medicale, gradul I. Concursul este anunțat pentu data de 22.04.2019 cu dată de depunere a dosarelor până cel târziu miercuri 10 aprilie 2019. Dar… potrivit Posturi.Gov.Ro se spune clar că aceste anunțuri sunt nespecificate în M.O (Monitorul Oficial). Cum nu sunt scoase la concurs conform legii în sensul că nu sunt publicate conform Posturi.Gov.Ro în Monitorul Oficial, nu sunt afișate la avizierul spitalului şi nu sunt afișate nici măcar pe pagina de internet a acestei instituții, este clar că ceva nu este în regulă. De aici şi suspiciunile potrivit cărora cele două posturi bine plătite sunt pregătite special pentru cineva anume. La Spital se cam stiu si numele celor doi favorizati, aşa cum se ştiu şi în cazul celor trei posturi scoase la concurs de Primăria Curtea de Argeş in cadrul unor servicii subordonate. Poate, poate, cneva se autosesizează şi verifică mai cu simţ de răspundere cum se ocupă funcţiile bine plătite din banul public. Nu de alta, dar iată, primii care au obsevat neregulile sunt chiar cetăţenii plătitori de taxe şi impozite dar neangajaţi la stat !

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu: ‘Dacă eram în locul lui Klaus Iohannis îl demiteam pe Nelu Tătaru’

Avatar

Publicat

in

De

Europarlamentarul PMP, Traian Băsescu, a precizat, că ar fi luat o decizie extrem de dură dacă s-ar fi aflat în situația în care a fost Klaus Iohannis – aceea de a recunoaște că a dezinformat.

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, Traian Băsescu a precizat că, dacă ar fi fost în locul lui Klaus Iohannis, l-ar fi demis pe ministrul care l-a dezinformat, adică pe Nelu Tătaru.

Vezi și: Ultim moment: ‘Klaus Iohannis își cere scuze pentru o informație transmisă greșit de Ministerul Sănătății’

Publicitate

„Preşedintele nu a acoperit eroarea, ci a dat un comunicat, o corecţie, o explicaţie şi nu a dus lucrurile până la capăt – revocarea şefului instituţiei care l-a dezinformat.

Scriam decretul înainte să trimit comunicatul. Alături de erată, publicam și decretul de revocare a ministrului care m-a dezinformat”, a explicat Traian Băsescu la Româniatv.net.

Citește și:

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Gabriela Firea: ‘Suntem singura țară din lume care nu testăm, care îi internăm cu forța pe asimptomatici’

Avatar

Publicat

in

De

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că ministrul Sănătății ”ar trebui să plece din funcție sau să fie demis de către premier”.

„Dacă am trăi într-o societate normală, după gafele pe care le-a făcut în această perioadă ministrul Sănătății, acesta ar trebui să plece din funcție sau să fie demis de către premier. Într-o situație de criză sanitară, nu e suficient să fii prezent la serviciu, ci trebuie să iei și decizii foarte bune, foarte corecte și rapide și să elimini persoanele care sunt lipsite de profesionalism”.

Gabriela Firea a tras un semnal de alarmă asupra faptului că la Direcția de Sănătate Publică București nu se răspunde cu orele sau chiar zilele și că ministrul Sănătății face gafă după gafă.

„Oamenii au sesizat că la DSP București nu se răspunde cu orele, chiar cu zilele. Sunt medici care au semnalat acest lucru din spitalele din Capitală. Practic și doar pentru acest motiv, fără a mai adăuga gafa transmisă zilele acestea, uitându-se de mia de locuitori. Practic, s-a  raportat o cifră la toți locuitorii dintr-o comunitate și nu la mia de locuitori.

Publicitate

Nu există performanță pe domeniul sănătății în România

Greșeala e mai puțin gravă decât erorile care s-au făcut în perioada aceasta. Nu putem spune că există performanță la nivel de Guvern pe domeniul sănătății. Am văzut declarații de genul este un om muncitor. Da, dar poți să muncești mult și fără rezultate substanțiale sau fără rezultatele dorite”, a declarat Firea, conform  Antena 3ro.

Primarul general al Capitalei dă vina pe Ministerul Sănătății și pe Guvern pentru faptul că „suntem singura țară din lume care nu testăm, care îi internăm cu forța pe asimptomatici, suntem singurii care nu am avut o preocupare să aflăm care e gradul de imunizare pe cale naturală al populației. În toată lumea civilizată s-au făcut teste de anticorpi și se știe cam câte persoane s-au imunizat într-o comunitate”.

Citește și:

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend