Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ARGEȘENII REGALI fac COADĂ cu copiii LA APĂ și înjură printre dinți: TOATĂ VARA CE-AȚI FĂCUT, PUTORILOR ? “

Avatar

Publicat

in

– A fost scandal si la Bazinul de Inot

Locuitorii din curtea de Argeș au luat cu asalt izvoarele de apă din orașul regal după ce Aquaterm și-a bătut joc de ei neanunțând că furnizarea apei in intreg orașul va fi sistata si astazi. Probleme au si firmele de servicii, coafor, restaurante, spalatorii auto. A fost scandal si la Bazinul de Inot acolo unde instructorii si copii au venit degeaba la bazin. La izvorul din strada progresul sau la cel de la tunelul spre valea Danului s-au fosrmat cozi mari, ce amintesc de epoca lui Ceausescu. “Toat[ vara ce au facut puturosii platiti din banii nostri? Nici pe vremea lui Ceausescu nu stateam la cozi la apa. Stateam la mancare, ulei, si alte alea, dar nu la apa”, spune un argesean care tremura de dimineata la coada de la tunelul de la Valea Danului.

STIRI FIERBINȚI

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI

ACTUAL

Sorin Grindeanu: ‘Pentru înlăturarea oricărui semn de întrebare, această decizie de renumărare ar fi una corectă’

Avatar

Publicat

in

De

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu afirmă că, „pentru înlăturarea oricărui semn de întrebare”, decizia de renumărare a voturilor la Sectorul 1 ar fi una corectă. „Dacă în urma renumărării doamna Clotilde Armand se dovedeşte a fi câştigătoarea, noi o să fim primii, sau eu o să fiu primul care o felicit”, adaugă Grindeanu. 

„Deja s-a creat o stare de tensiune, normală (…) în nicio variantă nu e o victorie zdrobitoare a unuia sau a altuia, şi atunci cred că pentru democraţie, pentru înlăturarea oricărui semn de întrebare, această decizie de renumărare ar fi una corectă”, a declarat, miercuri, Sorin Grindeanu, referindu-se la situaţia de la Sectorul 1.

Întrebat dacă se poate ajunge la o renumărare şi pentru Bucureşti, el a spus: „Nu ştiu, n-aş vrea să mă antepronunţ, dar e cert că normalitatea de care vorbeau unii în campanie aul trecut înseamnă şi respectarea unor reguli democratice, atâta timp cât există aceste semne de întrebare, cred că normalitatea ăn acest caz ar fi acest proces de renumărare. Şi vreau să vă declar, chiar în nume personal, că dacă în urma renumărării doamna Clotilde Armand se dovedeşte a fi câştigătoarea, noi o să fim primii, sau eu o să fiu primul care o felicit”.

STIRI FIERBINȚI

Legat de faptul că Gabriela Firea cere contestarea pe întreaga Capitală, Grindeanu a replicat că nu a apucat să discute cu ea.

„În mod sigur dacă a făcut această cerere în mod oficial e justificată. O să vedem pe parcursul acestei zile deciziile BEC, că înţeleg că sunt decizii în jurul prânzului, dar ca notă generală, ca respectare a regulilor, ca o dovadă de transparenţă, nouă ni se pare că decizia corectă e aceea de renumărare. Nu înţelegem de ce s-ar opune cineva la acest proces de renumărare”, a afirmat Grindeanu.

El a menţionat că trebuie să discute cu Gabriela Firea să vadă fundamentul cererii de renumărare, dar s-a declarat „convins că e fundamentată, dacă e această cerere”.

Primarul general în funcţie, Gabriela Firea, acuză ”multe nereguli” în procesul electoral şi anunţă că social-democraţii analizează posibilitatea de a cere renumărarea voturilor din Bucureşti. ”La prânz eram cu câteva procente peste domnul Dan şi deodată totul s-a schimbat ca şi cum a apăsat cineva pe un buton”, informează news.ro

Citește și:

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

E oficial! Schimbare radicală la Legea pensiilor, publicată în Monitorul Oficial! Ce beneficii apar

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult

ACTUAL

Duelul care încinge lupta pentru parlamentare! Gabriela Firea și Victor Ponta ar putea deschide listele

Avatar

Publicat

in

De

Am putea avea parte de un duel exploziv la alegerile parlamentare! Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD, și Victor Ponta, președintele Pro România, ar putea deschide listele cu candidații propriilor formațiuni în București, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, au declarat surse politice pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

După ce a pierdut cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea își va continua cariera politică în Parlament. Fostă senatoare PSD de Ilfov în mandatul 2012-2016, Gabriela Firea va deschide, cel mai probabil, lista candidaților PSD în București, la Senat, au declarat surse social-democrate pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

STIRI FIERBINȚI

Candidatul Pro România la primăria Capitalei, Ioan Sîrbu, a obținut mai puțin de 1% din voturi. Liderul formațiunii, Victor Ponta, și-a asumat vina. El a spus că a fost un fiasco din cauza strategiei greșite: a candidat cu o siglă pe care nu o cunoștea nimeni, sub o denumire pe care nu o cunoștea nimeni (Alianța Pro București 2020), cu un candidat fără notorietate. Surse din Pro România au declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că sunt șanse mari ca Victor Ponta să își ia revanșa și să fie cap de listă Pro România la Camera Deputaților, în București.

Gabriela Firea, a declarat marţi că ar fi o lipsă de respect faţă de alegători ca PSD să se alieze acum „cu proprii asasini”, adică cu Victor Ponta şi Robert Negoiţă, pe care i-a făcut „teroriști politici”.

Vezi și

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

E oficial! Schimbare radicală la Legea pensiilor, publicată în Monitorul Oficial! Ce beneficii apar

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend