Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

ARGEŞENII RECLAMĂ ! Unde sunt poliţiştii cand traficul este infernal ? Balamuc zilnic lângă licee

Avatar

Publicat

in

Mai mulţi cititori ai ziarului nostru ne-au sesizat faptul ca, odată cu începerea noului an şcolar, traficul rutier din Curtea de Argeş a devenit extrem de aglomerat, in special in zona liceelor Ferdinand I şi Vlaicu Vodă. “Datorita aglomeraţiei de la Liceul Vlaicu Vodă se formează cozi uriaşe iar parcurgerea unui kilometru se face in 10-15 minute. Persoanele care merg la Piteşti şi trebuie să ajungă la ore fixe la anumite instituţii intarzie foarte mult pentru ca traficul se blocheaza inca din zona stadionului. Trec zilnic pe acolo si nu am vazut niciodata un poliţist care să fluidizeze circulaţia. Dacă le e lene sa iasă o jumătate de oră, dimineaţa, pe traseu, măcar să facă demersuri pentru a monta acolo un semafor”, spune un argeşean.  Probleme, in jurul orei 8 dimineaţa, sunt şi în zona Liceului  Ferdinand I, acolo unde traficul, şi-aşa greoi generat de zona industrială, devine haotic dar şi periculos in lipsa politistilor, a unui semafor sau chiar a unui solicitat sens giratoriu la intersectia cu strada Valea Danului, locul unde se intampla frecvent accidente rutiere.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO | Bogdan Ivan (PRO România) – Testarea ȋn masă, singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării!

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan a mărturisit zilele trecute faptul că a fost depistat pozitiv cu noul Coronavirus,ȋntr-o postare pe pagina sa de Facebook.Liderul filialei județene a PRO România spune că,cel mai probabil a intrat ȋn contact cu un alt purtător,care nu avea simptome și că singura variantă prin care se pot evita astfel de cazuri este un program național de testare în masă.

“Am ȋnregistrat acest video cu puțin ȋnainte să aflu că sunt pozitiv și trăiesc acum situația despre care vorbeam aici.Deși am respectat toate regulile și am avut mare grijă,ȋncă din Martie,se pare că nu am reușit să evit Coronavirusul.Cel mai probabil,la fel ca majoritatea celor care se află ȋn situația mea,am intrat ȋn contact cu un alt purtător,care nu avea simptome.

       Iată de ce acest program național de testare ȋn masă pe care ȋl propune #PRORomânia este atât de important pentru fiecare dintre noi,dar și pentru economia națională.Este singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării,pentru a deschide școlile,pentru a scădea presiunea pe spitale și pentru a da afacerilor românești o gură de aer” – afirmă Ivan Bogdan.

Realizat de Klanar Imob Tour SRL la comanda Pro România, filiala Argeș,MFC 11200008

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Tentativă de omor în Argeș – Tatăl și-a înjunghiat fiul

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 27 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Călinești, ar fi avut loc un conflict între două persoane, în urma căruia un bărbat a fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător.
Din cercetări a reieşit că, în ziua de 27 noiembrie a.c., în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 60 de ani și-ar fi lovit fiul, de 33 de ani, cu un obiect tăietor-înțepător.
După administrarea probatoriului, în seara zilei de 27 noiembrie a.c., procurorii au dispus reținerea bărbatului, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend