Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ARGEŞENII RECLAMĂ, CINE LE RĂSPUNDE: Haos în Curtea de Argeş, unde E POLIŢIA ?

Avatar

Publicat

in

E haos generalizat in Curtea de Argeş, inca din această dimineaţă si, in special, in ceea ce priveste traficul rutier. Mai mulţi argeşeni s-au aratat scandalizati ca, inca o data, primaria nu e capabila sa gestioneze momentele importante de peste an din viaţa oraşului. ” E incredibil. In bâlci aflu ca se c…că lumea pe ea pentru ca nu exista toalete sau unde sunt e un nene care le cere bani. In oras e haos…. E ora 13 si pana acum nu am vazut urmă de poliţist, măcar la inersecţiile importante. Chiar aşa de proşti sunt, nu puteau face de acum o saptamana un plan de actiune, sa cheme politia ca sa fie ordine in oraş nu haosul de azi?”, întreabă un venerabil profesor din Curtea de Argeş.

Raspunsul este simplu: ca sa gestionezi situatii de genul acesta, cu trafic maxim si aflux de turisti, initiativa de a face ordine apartine primăriei care ar trebui sa informeze Politia şi, impreuna cu aceasta,  sa puna in aplicare un plan comun de actiune dinainte stabilit. Ori… ce poti cere găştii lui Pic şi Poc, ei sunt experti doar în organizat balciuri… regale.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu: ‘Aici nu e ca la Geoană’

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a făcut spectacol, după ce a aflat rezultatele de la exit-poll.

Băsescu a declarat că Nicușor Dan va câștiga bătălia și i-a transmis Gabrielei Firea că degeaba speră ca situația să se schimbe dimineața. „Aici nu e ca la Geoană”, a declarat Traian Băsescu.

Publicitate

Am realizat scorul de la europarlamentare. Ne-am fi dorit mai mult. Suntem mulțumiți că nu am ajuns la nivelul ALDE sau Pro România.

Dintre partidele mici, suntem cel mai mare partid.

Vreau să-l felicit pe Nicuțșor Dan. Am văzut că doamna Firea speră să se schimbe spre dimineață. Aici nu e ca la Geoană.

Doamnă, mergeți acasă, la copii.

Este un semn bun. Pe această polarizare, PMP trece pragul”, a afirmat Traian Băsescu.

Vezi și

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Contracte cu ‘cântec’ pentru ‘Trupa lui Biluță’. Șapte dintr-o lovitură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend