Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Argesenii protesteaza prin vocea unui angajat DSP: Bolovan si Aquaterm ofera tratamente SPA in loc de banala apa potabila !

Publicat

in

Dupa avaria la reteaua de apa de sambata din Curtea de Arges, redactia ziarului a fost asaltata de zeci de telefoane si mesaje. Pe buna dreptate argesenii au tinut sa isi arate indignarea fata de modul in care Aquatermul lui Ion Bolovan si Primaria lui Panturescu ” baga-mi-as” sfideaza bunul simt dar mai ales buzunarul cetateanului, oferindu-le servicii de cea mai proasta calitate. Unul dintre mesajele-protest venite apartine tocmai unui functionar din cadrul DSP Arges si, speram, ca domnul in cauza va aduce si la cunostinta si instututiei din care face parte asa zisa puritate costisitoare a apei livrate de domnul Bolovan. Ii spunem domnului Patroi, caci despre el este vorba, ca are perfecta dreptate in privinta a ceea ce se intampla prea des la Curtea de Arges dar, din pacate, prea putini oameni au spirit civic si taria de a reclama ca au ajuns sa fie batjocoriti pe banii lor de catre cativa indivizi care stau de decenii in functii. Il mai informam pe domnul Patroi ca nu numai Bolovan este de vina pentru repetatele avarii la retea ci si sefii politici ai dumnealui, cei care au girat acum cativa ani achizitia la preturi exorbitante de conducte chinezesti, neomologate si nestandardizate de la o firma cu patron din Cicanesti. Acestea trosnesc in ultima perioada atat de des….

 

Iata mai jos mesajul domnului Cristian Patroi, in fapt un protest al tuturor argesenilor nemultumiti de calitatea serviciilor de furnizare a apei la Curtea de Arges:

Advertisements

” LUME , LUME, MARE MINUNE ! Astazi 10.septembrie 0ra 17 , vin acasa de la niste activitati agricole si vreau sa fac baie. Dau drumul la cada stau ca „prostu” sa se umple si ce sa vezi????!!!  S.C. AQUATERM Curtea de Arges imi asigura SPA la domiciliu (undeva bolc central linga sediul lui domnul  Panturescu) adica „BAI CU NAMOL”.  Dau drumul la chiuveta din bucatarie , las sa curga apa sa curga , ce sa vezi:  si aici „APA CU ARGILA”.  Minune, ce mai , ca la noi! Speriat ca o sa-mi creasca pretul si pentru aceste „tratamente naturiste”, caut in pagina O.R.C. Arges sa vad daca nu cumva si-a schimbat Domnul „Apa trece,pietrele ramin” obiectul de activitate , adica livrarea de apa POTABILA, in tratamente APA CU NAMOL si ce sa mai spun. Ma apuca plinsul ca lucrez unde lucrez ( la Directia de Sanatate Publica Arges, n.r.) si e simbata si uite asa ne mai vitalizam facindu-ne nervi . In timpul asta APOMETRUL nu si nu, ca elicopterul, dar cine plateste ???!! Noi prostii indiferent cine sintem si nu ii spunem domnului primar ca o fi fost Parastas in Curtea de Arges,  o fi fost avarie pe undeva, o fi simbata , dar dupa orice avarie se spala coloana inainte de a se da drumul la alimentarea cu apa. Daca nu cunosc le asigur consultanta moca ,cu placere , cind mai fac o treaba sa o faca cum trebuie. Postez aceste lucruri ca un protest si mi-l asum ca sa nu mai fim lasati „pe apa simbetei”, iar domnul „Apa trece pietrele ramin” sa-si invete subalternii cum se face treaba , daca nu sa isi schimbe obiectul de activitate de la societate.”

 

IATA CUM ARATA APA LIVRATA DE AQUATERM-UL LUI BOLOVAN SI AL PSD

apa

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ALERTA ! Primul caz de deces cauzat de COVID 19 la Spitalul Valea Iașului – Un bărbat de 51 ani

Publicat

in

De

Potrivit datelor oficiale transmise  de Grupul de Comunicare Strategică, În ultimele 24 de ore, în Argeș au fost confirmate 41 de persoane cu virusul COVID-19. De asemenea, alți 6 argeșeni au decedat, printre acestia numarandu-se si un barbat in varsta de 51 ani care a fost spitalizat la Valea Iasului. Este vornba de un bărbat, 51 de ani, internat pe 10.07.2020 la Spitalul Valea Iașului, decedat pe 12.07.2020 în același spital. Fără comorbidități cunoscute.

Ultima statistică arată în felul următor: 1390 de cazuri în Argeș și 32.948 la nivel național (dintre care 23.552 persoane externate, 21.692 pacienți vindecați și 1.860 pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare, 573 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere și 1.901 decese)

Advertisements

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 413 noi cazuri de îmbolnăvire.
La ATI, în acest moment, sunt internați 235 de pacienți.

Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

-persoane aflate în carantină: 0;
-persoane aflate în izolare (anchetă epidemiologică): 549;
-persoane internate în spital: 398;
-persoane vindecate: 576;
-persoane diagnosticate pozitiv: 1390;
-persoane decedate: 68.

Decese 63-68:
Deces 63: Bărbat, 81 de ani, internat pe 08.07.2020 la Spitalul Județean de Urgență Pitești, secția Neurologie. Decedat pe 09.07.2020 la secția ATI a SJU Pitești. Comorbidități: comă GCS-4, AVC recidivat, pleurezie masivă stânga;
Deces 64: Bărbat, 50 de ani, internat pe 24.06.2020 la Spitalul Județean de Urgență Pitești, secția Medicală I, transferat la secția Boli Infecțioase a SJU pe 01.07.2020. Decedat pe 10.07.2020 în secția ATI a SJU Pitești. Comorbidități: boală renală cronică, diabet, insuficiență respiratorie cronică;
Deces 65: Femeie, 82 de ani, internată pe 06.07.2020 la Spitalul Municipal Câmpulung, secția Boli Infecțioase. Decedată pe 10.07.2020 la Spitalul Câmpulung. Comorbidități: HTA, insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică, demență senilă;
Deces 66: Bărbat, 64 de ani, internat pe 25.06.2020 la Spitalul Municipal Câmpulung, transferat la Spitalul Județean Ploiești. Decedat pe 09.07.2020 la SJU Ploiești. Comorbidități: insuficiență renală cronică, AVC sechelar, HTA;
Deces 67: Bărbat, 58 de ani, internat pe 29.06.2020 la Spitalul Județean de Urgență Pitești, transferat la Spitalul Colentina București. Decedat pe 09.07.2020 la Spitalul Colentina. Comorbidități: BPOC, cord pulmonar cronic, insuficiență respiratorie cronică;
Deces 68: Bărbat, 51 de ani, internat pe 10.07.2020 la Spitalul Valea Iașului, decedat pe 12.07.2020 în același spital. Fără comorbidități cunoscute.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Veste tristă la Curtea de Argeș: A MURIT MIHAI BARBU, sufletul centrului teritorial al Universității Titu Maiorescu

Publicat

in

De

Întreaga comunitate academică maioresciană își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a celui ce a fost sufletul Centrului teritorial pentru învățământ la distanță Curtea de Argeșdomnul MIHAI BARBU. Despre domnul Barbu se poate spune că a trăit cu pasiune până în ultima clipă a vieții sale, slujind Universitatea Titu Maiorescu pe plaiuri argeșene vreme de 20 de ani. Cu dragoste, dăruire și înțelepciune a păstorit sute de studenți, risipindu-se câte puțin în fiecare dintre ei. Pentru noi, Curtea de Argeș va păstra mereu frumusețea spiritului domniei sale.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumina!

Advertisements

CONDUCEREA UNIVERSITĂȚII TITU MAIORESCU

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend