Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Argesenii multumesc conducatorilor iubiti – Primele strazi blocate la Curtea de Arges

Avatar

Publicat

in

Zeci de argeseni ne-au sesizat in ultimele 3 zile problemele cauzate de o ninosare blanda, fara viscol sau alte manifestari meteo violente. Cum prea putini argeseni si chiar raidurile zilnice ale echipei ziarului nostru au relevat faptul ca foarte rar au fost vazute prin oras utilaje deszapezire, firesc ca nemultumirea argesenilor este in mare masura justificata. In lipsa utilajelor, a sarii si nisipului, au aparut si primele probleme majore, in special in cartierele marginase. In acest moment 3 strazi sunt blocate in Curtea de Arges, 3 strazi pe care, in ultimele zile nu a trecut niiun utilaj de deszapezire si nu s-a aruncat nici macar un gram de material antiderapant. Astfel, blocajele sunt semnalate in zona Busaga, Marina si Groape, mai multe familii neputand beneficia, in caz de urgenta, de ambulante sau masini ale pompierilor.

Pe strada Pinului masinile au ramas blocate de aseara

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend