Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Argeşenii îl înjură, bănăţenii îl admiră! Primarul Diaconu lăudat de presă!

Avatar

Publicat

in

– Bănăţenii vor să se mute la Curtea de Argeş, unde ar curge lapte şi miere

nicolae diaconu USLÎn timp ce tot mai mulţi argeşeni îl injură pe edilul oraşului Curtea de Argeş pentru slaba prestaţie ca primar, prestaţie ce a făcut ca, în opinia multora, urbea să arate într-o stare jalnică, mai există şi oameni care nu ezită să îl laude. Nu vă grăbiţi, cei care îl laudă şi chiar il invidiază, nu sunt de-ai locului, ci ziariştii din Banat. Astfel, portalul de ştiri Lugoj Life a publicat zilele trecute un amplu material sub titlul “În Argeş se poate, la Lugoj nu se poate…De ce?”, în care se face o comparaţie între Curtea de Argeş şi Lugoj, un oraş mai mare ca al nostru, dar unde… nu este primar Diaconu. Concluzia materialului ar fi că la Curtea de Argeş totul e perfect graţie administraţiei locale, motiv pentru care autorul articolului îndeamnă bănăţenii să urce în tren sau maşină şi să vină repede în Curtea de Argeş, să vadă mândreţe de oraş. Iată un fragment edificator în acest sens, publicat de colegii ziarişti din Lugoj: “După cum am scris şi în titlu, la Lugoj nu se poate să avem şi noi într-un an un artist sau o trupă mai cunoscută la festival sau la ruga. Am tot văzut pe internet tot felul de concerte cu artişti şi trupe, foarte îndrăgiţi în oraşe mai mici ca Lugojul, acum stau şi mă întreb, la noi de ce nu se poate? Dacă nu doriţi să aduceţi la ruga sau Festivalul Berii, atunci să faceţi un festival pentru tineret cu muzica uşoară, muzică modernă. În perioada 8-15 august, la Curtea de Argeş se vor organiza zilele municipiului, în 2011 au avut o populaţie de 27,359 de locuitori, iar în Lugoj, în 2011 erau 37,700 de oameni, acum ca să fac comparaţia între cele două oraşe, potrivit ziarulprofit.ro, urmează să concerteze: PARAZIŢII, CARGO, WHAT S UP, OANA RADU, F.CHARM, SILVIA , ALEXANDRA ALBU, JOHNY CANDEA, KARINA, MITZĂ, PROMETEU, DISCIPOLII, PROGRAM CLUBBING – DJ KILLER & MC. MARIUS şi muuulţi alţii, în timp ce la noi, de ruga, de exemplu, vor concerta Corina Ignea Band, Cezar Costescu Trio, Amprente, Lucian Cristea Trio şi Left Overs Band. Nu ne rămâne decât să ne urcăm în maşină sau în tren şi să începem să mergem la Curtea de Argeş, orasul în care SE POATE, la noi nu se poate pentru că…de ce?…NU ŞTIU!”

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

IONEL PĂUNESCU, CANDIDATUL PRO ROMÂNIA LA FUNCȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI CURTEA DE ARGEȘ

Avatar

Publicat

in

De

            Candidatul desemnat de PRO România Argeș la funcția de primar al Municipiului Curtea de Argeș este actualul consilier local, Ion Petre Păunescu.

“O administrație corectă și respect pentru oameni!”

Publicitate

           Reprezentantul PRO România intră în cursa electorală cu o echipă puternică și valoroasă și obiective serioase.

“Sunt gata să trec pe un palier superior în administrația publică locală din Curtea de Argeș și accept această provocare”. 

Încă de la înființare, de prin vara lui 2018, Organizația PRO România Curtea de Argeș tratează cu atenție și responsabilitate problemele și treburile comunității, iar echipa cu care vom porni în competiția electorală e hotărâtă să dovedească, prin muncă și proiecte sustenabile, viabile, necesare, faptul că locuitorii orașului Curtea de Argeș merită mult mai mult, o dezvoltare și o evoluție naturală și pozitivă din toate punctele de vedere, o administrație corectă și respect pentru oameni!”, spune Ion Petre Păunescu. 

“Seriozitate, competență, o înțelegere corectă a problemelor orașului!”

        Liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan, explică de ce Ion Petre Păunescu e cea mai bună opțiune pentru Primăria Curtea de Argeș.

“Ion Petre Păunescu este cel mai activ consilier local al municipiului Curtea de Argeș, prin activitatea de până acum dovedind seriozitate, competență, o înțelegere corectă a problemelor orașului, dar și o implicare serioasă în rezolvarea acestora. Alegerea dumnealui în funcția de primar ar fi un real CĂȘTIG pentru cetățenii acestui oraș atât de important și special în tot ceea ce înseamnă istoria românilor”, spune Bogdan Ivan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO – ALERTĂ DE MEDIU! Poluare masivă la Zigoneni – SUTE DE TONE DE DEȘEURI ZEMOASE depozitate ILEGAL – PREFECTURA și GARDA DE MEDIU TAC

Avatar

Publicat

in

De

Imaginile suprinse ieri pe canicula, in judetul Argeș, in satul Zigoneni, intr-o zona inclusă de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în PLAN DE MANAGEMENT al sitului Natura 2000 – ROSPA0062 – privind lacurile de acumulare de pe Argeș, arată un veritabil dezastru ecologic in vreme de pandemie. Spunem asta, deoarece sutele de tone de deșeuri urat mirositoare si chiar zemoase cu resturi animale, provin de la cateva ferme de crestere a pasarilor care functioneaza in zona. Ieri, la ora filmarii, haldele imense de desuri depozitate acolo, creeau o imagine apocaliptica, greu de suportat din toate punctele de vedere care demonstreaza cum poti calca in picioare legile acestei tari, inclusiv Legea Mirosurilor, adoptata recent de Parlament. Nu mai vorbim ca, zeama urat mirositoare combinata cu multe resturi animale si canicula au transformat zona intr-un veritabil focar tocmai in aceasta perioada de pandemie, o imagine care te duce cu gandul la periferiile marilor orașe din Pakistan si India.

Detalii despr dezastrul ecologic de la Zigoneni, diseara la Super TV, in cadrul emisiunii Chestiuni Arzatoare.

Publicitate

Facem apel către Prefectura Argeș si autoritatile de Mediu sa intervina urgent, macar in al doispărezecelea ceas, si sa dispuna masurile impuse de legislatia in vigoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend