Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Argesenii de Craciun – Au mancat si au baut pana i-a luat salvarea

Publicat

in

Ca in fiecare an, si de acest Craciun excesele alimentare facute de argeseni au facut ca numarul solicitarilor la ambulanta sa creasca. Mai exact oamenii au mancat si au baut pana li s-a facut rau iar apoi au ajunse la sectiile de urgente ale spitalelor din judet. Unii au plecat imediat acasa, altii vor petrece Revelionul pe patul de spital.

În ziua de Crăciun, de la ora 8.00 pînă la ora 20.00, au fost 128 solicitări. De la ora 20.00 pînă astăzi (marti), la ora 8.00, au fost 109 apeluri, şi, de dimineaţă, pînă la ora la care vorbim (n.r. – 11.30) sînt deja 60 de solicitări. Numărul se înscrie în linia specifică perioadelor de sărbători, fiind înregistrată o creştere cu 20% faţă de media zilnică, din perioadele normale. Nu este o creştere faţă de sărbătorile din  anii trecuţi, spre exemplu, după cum am spus, se păstează aceeaşi linie. Solicitările au fost în general cauzate de consumul exagerat de alcool şi abundenţa alimentară din cauza căreia au survenit afecţiuni digestive. Nu au lipsit cazurile obişnuite, ale pacienţilor cardiaci sau cu afecţiuni pulmonare şi respiratorii, de sezon“, spune Marian Hiru, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş.

Advertisements

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend