Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ARGEŞENII AU RĂBUFNIT: „Ţ-ai d….. de primari, consilieri si mizerii adiacente!” – REACŢII DUPĂ AFLAREA TARIFELOR la BAZINUL DE ÎNOT din Curtea de Argeș 

Publicat

in

Primaria Curtea de Arges a stabilit astazi tarifele de acces la noul Bazin de Inot din Curtea de Arges care urmeaza a fi dat in curand in folosinta. Astfel, daca vreti sa intrati pentru a inota la bazin, va trebui sa platiti urmatoarele sume:
TARIF INTRARE BAZIN
ADULȚI – 12 lei/ora
COPII, ELEVI, STUDENȚI – 8 lei /ora
TARIF INTRARE BAZIN + SAUNA
ADULȚI – 18 lei/ora
COPII, ELEVI, STUDENȚI – 12lei /ora
TARIF ABONAMENT 10 ORE BAZIN
ADULȚI – 90 lei
COPII, ELEVI, STUDENȚI – 60 lei
TARIF ABONAMENT 10 ORE BAZIN + SAUNA
ADULȚI – 135 lei
COPII, ELEVI, STUDENȚI – 90 lei
TARIF ABONAMENT 30 ORE BAZIN
ADULȚI – 225 lei
COPII, ELEVI, STUDENȚI – 150 lei
TARIF ABONAMENT 30 ORE BAZIN + SAUNA
ADULȚI – 330 lei
COPII, ELEVI, STUDENȚI – 225 lei
Tarifele urmeaza a fi votate de consilierii locali in sedinta de astazi, luni 30 septembrie pe a cărei ordine de zi mai figurează şi trecerea in administrarea SPGC a Bazinului de Înot.

Tarifele au fost prezentate detaliat în emisiunea CHESTIUNI ARZĂTOARE de la SUPER TV şi au stîrnit numai reacţii negative, dat fiind cuantumul acestora care, in opinia argeşenilor, sunt prea mari. De asemenea, precizăm că primăria nu aminteşte deloc de gratuităţi sau reduceri pentru elevii merituoşi sau pentru anumite categorii de persoane. Sperăm că la şedinţa CL, aşa zisa opoziţie, sau chiar consilieri ai puterii, vor ajusta preţurile şi le vor adapta la nivelul de trai din Curtea de Argeş. De asemenea, speram ca va da cuiva prin cap sa ceara gratuitate măcar pentru elevii de 10 ai oraşului.

Advertisements

Ce părere au cetăţenii din Curtea de Argeş ?
La aflarea tarifelor propuse de primărie, argeşenii au luat foc iar comentariile acestora sunt elocvente. Iată câteva din părerile locuitorilor din curtea de Argeş referitoare la tarifele de acces la Bazinul de înot care, precizam, inca nu este functional.

Adrian Nicolae Stoica: Prețurile de intrare sunt mai mari ca la unele din multele bazine de înot din Toulouse.Bai, voi sunteti nebuni?De unde ati scos prețurile astea?

Catalin Capusa: Bravo domnilor, tot respectul cuvenit.. Bai, handicapaților cu salarii de peste 1000 de euro pe lună, cei care stati si frecati un pix toata ziua, vă invit domniile voastre sa luati un salariu de 1200 lei pe luna, sa plătești utilități si sa faci si un abonament la marele vostru bazin cu preturi bomba, sa vedem daca va convine.. Din scaunul de la primărie este usor, toti avem salarii de peste 2000 de lei pe lună.. Ai o problema, ne pasati prin primarie de ne plictisim pana rezolvam ceva..Taxe si impozite la greu..Podul rupt nu îl repara nici p…a spătarul, apa mai scumpă ca la București, parcări făcute anapoda… Aaaaa, stati ca vine campania si iarasi va dati cu pumni in piept ca faceti si iarasi o sa va doara in spate de noi….Drumurile sunt in stare jalnica, cică oras regal….Oras regal cu conducere de tot rasul si acum, mai nou, face un bazin plătim toti la bugetul local și auzi la ei: percep taxe pe oră, nu pe zi.. Ți-ai dr…u de ratați !

Cristina Trascan: Cu ora, ca la curve! In Spania stai cu 5€ de la 10:00 la 20:00, iar la Curtea de Arges, 3€/h! Mah, ai d….i sunt edilii astia! Javrelor, abonamentul anual la o piscina publica, este 150€ fara reduceri de nici un fel, 35€- persoane cu handicap sau pensionari, 50€ copii, 365 zile pe an! Faceti socoteala cate ore sunt, javre ordinare! Ţ-ai dr…i de primari, consilieri si mizerii adiacente!

Gabriel Leftarache: Sa le stea apa din bazine in gat la ce tarif au pus…

Florin Cristian Idita: La Londra este 5 £ pe zi sau 50£ abonament lunar ,unde vă credeți mah in Singapore ,ați dilit !?

Lucretia Liehn: Este foarte scump !mergeti la Brașov și sa vedeți ce bazin este acolo și cite saune are !sunteti duși cu pluta rău de tot !

Sysu Marian: Sa se ducă Ghiță cu cine vrea și sa stea cât vor ei. A si mai e ceva ptr. Dl. Ghiță în legătură cu sala de fotbal, ar trebui sa se intereseze înainte cum și la ce ore se joaca nu sa facă program pana la 21.Intrebati în stânga – dreapta pana la ce ore se juca nu program 09.00-21.00,in caz ca a-ți uitat noi lucram pana la orele16. 00 și după aceea vrem sa ne relaxam. GÂNDIȚI DE 2 ORI ȘI VORBIȚI O SINGURA DATA.

Eduard Bogdan : E scump, cum dracu tarifele sunt pe ora, cum se calculează ora, de când intri în incinta sau de când intri în apa, cine sta sa urmărească pe cel care întra în apa dacă sta o ora sau o ora și 10 minute, trebuiau făcut abonamente săptămânale sau lunare cu full acces.

Zafiu Constantin: Muncim o lună sa mergem de câteva ori la bazin cu copii, la Mioveni am platit 12 lei dar am stat cât am vrut, e diferență bă profitorilor.

Claudiu Toteanu: Multumim domnule Primar de la PSD !! Multumim ca tineti cu oamenii din orasul pe care-l conduceti si platesc preturi mai mari, la un minibazin, decat la Therme din Bucuresti si Paradisul Acvatic din Brasov.

George Nastasoiu: Cei care administrează și se ocupă de acest bazin să fie plătiți din biletele vândute!!!!! Nu de la bugetul local. Așa va veni un administrator priceput. Prețurile sunt exagerat de mari,nu că aș veni să mă bălăcesc în bâltoaca asta.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend