Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Argeșean reținut pentru TRAFIC DE INFLUENȚĂ – PROMITEA REZOLVAREA PROBLEMELOR LA 3 INSTITUȚII contra unor SUME DE BANI

Publicat

in

În ziua de 25 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au desfășurat trei percheziţii domiciliare, pe raza județului Argeș, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de influență și cumpărare de influență.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada decembrie 2021 – februarie 2022, un bărbat de 39 de ani, lasând să se creadă că ar avea influență asupra funcționarilor din cadrul a trei instituții din Argeș, ar fi pretins, de la mai multe persoane, diverse sume de bani, promițând că îi va determina pe funcționarii din cadrul acestor insituții să îndeplinească sau să urgenteze îndeplinirea unui act de intră în atribuțiile de serviciu.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite şi ridicate mai multe înscrisuri și documente cu valoare probatorie, trei laptopuri, un telefon mobil și o pușcă cu aer comprimat.

20 de persoane au fost conduse la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș și Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

După administrarea probatoriului, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului de 39 de ani.

În cursul zilei de 26 mai a.c., acesta a fost prezentat Tribunalului Argeș, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Accident grav în comuna Băiculești, la Zigoneni

Publicat

in

De

Un grav accident rutier s-a produs, in urma cu putin timp, între două autoturisme, în comuna Băiculești, sat Zigoneni. La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și oambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Revenim cu detalii…

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Boris Johnson: ‘Liderii mondiali trebuie să recunoască prețul susținerii Ucrainei, inclusiv creșterea costurilor la energie și alimente, dar trebuie să recunoască și faptul că prețul de a permite Rusiei să câștige ar fi mult mai mare’

Publicat

in

De

Costul unei victorii ruseşti în Ucraina este prea mare, spune premierul britanic Boris Johnson. Liderii mondiali trebuie să recunoască preţul susţinerii Ucrainei, spune premierul.

Liderii mondiali trebuie să recunoască preţul susţinerii Ucrainei, inclusiv creșterea costurilor la energie și alimente dar trebuie să recunoască şi faptul că preţul de a permite Rusiei să câştige ar fi mult mai mare, a declarat premierul britanic Boris Johnson, conform Reuters.

Vorbind duminică la începutul summitului G7, Johnson a declarat că Occidentul trebuie să îşi menţină unitatea în faţa agresiunii Moscovei.

„Pentru a proteja această unitate, pentru a o face să funcţioneze, trebuie să aveţi discuţii foarte, foarte sincere despre implicaţiile a ceea ce se întâmplă, despre presiunile pe care le simt prietenii şi partenerii individuali”, a declarat el reporterilor.

Boris Johnson: „Dar preţul de a da înapoi, preţul de a-i permite (preşedintelui rus Vladimir) Putin să reuşească, să ciopârţească părţi uriaşe din Ucraina, să continue programul său de cucerire, acel preţ va fi mult, mult mai mare. Toată lumea de aici înţelege acest lucru”, informează alephnews.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend