Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

ARGEŞEAN PĂŢIT, OPC ADORMIT ! Spune ce număr la maşină ai, ca să ştii ce taxa dai !

Avatar

Publicat

in

O argeşeancă a avut surpriza să constate că la Piteşti taxa de parcare se plăteşte în functie de … numărul maşinii. Mai exact daca ai număr de înmatriculare dintr-o ţară a Uniunii Europene, plăteşti taxa de parcare dubla. Mai mult, bonul fiscal nu se elibereaza decat pentru masinile cu numar de înmatriculare  de Romania, daca ai numar strain trebuie sa te certi cu încasatorul. Toate acestea se intampla la parcarea lui Pompiliu Diplan din Piteşti, cea de lângă bistro 27.

Iată ce povesteste C.A, o argeşeancă clientă a acestei parcări din buricul targului.

Publicitate

” PATANIA ZILEI CUM DOAR IN ROMANIA SE POATE!! Aceasta este o parcare din Pitesti, lângă Bistro27. În teorie pe pancarta scrie 2 lei /ora si exact asa mi s-a si spus când am întrebat. Mie însă mi s-au luat 5 lei  pe 40 de minute! Mi s-a spus că plata se face când ies cu masina. Întind 5 lei si astept restul. Mi se spune sa plec dar intreb”pai…nu este 2 lei ora????”
Mi se raspunde”astazi nu, azi e 5 ca asa vreau eu !!” SERIOS mi-am zis????”  De ce, ca am număr de Italia am întrebat?” L-am amenințat cu protectia consumatorului mi s-a dat acest amărât de bon(vezi foto) sa imi închidă gura.
Mi-am parcat masina sa chem protectia consumatorului. Surpriza insa, a raspuns un robot care imi zice sa intru pe site sa ma înscriu ca asociat, sa plătesc o taxa anuală si abia apoi ma pot lua în considerare. Da zic eu….un simplu cetatean ce poate face sa se apere de astfel de abuzuri într-o țară ca România????? Daca este 6 lei zic”scrie frate 6 lei ora nu 2!!!
Intentia era sa cobor sa-i troznesc una de 3 lei rest!!!!”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

PNL DEVINE TOT MAI ROȘU! Primarul PSD de la Cicănești a trecut la PNL!

Avatar

Publicat

in

De

Continuă sarabanda traseistilor politici in Argeș iar PNL devine tot mai rosu. Primar social-democrat de la Cicăneşti, Ion Ionescu, și-a băgat COVIDU-n PSD ul care l=a hranit si a trecut în tabăra lui Adrian Miuţescu.

Confirmarea oficiala a venti prin faptul ca ediul a fost validat de PNL Argeş pentru a candida, pentru un nou mandat, la Primăria Cicăneşti.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ! Încă un deces cauzat de COVID la Spitalul din Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

Potrivit informarii Prefecturii Argeș, in ultimele 24 ore, 99 argeșeni au fost confirmați ca fiins infectati cu COVID 19. S-au inregistrat si 3 decese , dintre care unul la Spitalul din Curtea de Argeș. Iata informarea oficiala a Prefecturii Argeș.

Deces 138
Barbat, 70 ani
Internare: 31.07.2020 la Spitalul Curtea de Arges
Deces: 03.08.2020 la Spitalul Curtea de Arges
Comorbidități: HTA, Insuficiență renală cronică, pneumonie bazală bilaterală

Publicitate

Deces 139
Bărbat, 84 ani
Internare: 29.07.2020 la Spitalul Clinic de Nefrologie București
Deces: 04.08.2020, la Spitalul Clinic de Nefrologie București
Comorbidități: insuficiență hepatică, insuficiență cardiacă, astm nespecificat, boală renală în stadiu final, nefropatie hipertensivă cu insuficiență renală

Deces 140
Femeie, 61 ani
Internare: 28.07.2020 la SJU Pitești, tranferat la Spitalul Colentina
Deces: 04.08.2020, la Spitalul Colentina
Comorbidități: HTA, cardiopatie ischemică gravă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend