Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ARGEȘ | Casă făcută scrum de un incendiu violent

Publicat

in

Acoperiș, mansardă și bucătărie cuprinse de flăcări în localitatea Vedea.

Un violent incendiu a cuprins, azi noapte, o casa din comuna Vedea. După apelul la 112, primul echipaj de pompieri ajuns la fața locului a constatat că incendiul se manifesta cu flăcără violentă în interiorul unei bucătării și la partea superioară a casei.
Militarii au luptat pentru a împiedica incendiul să se propage în interiorul casei și la alte case aflate în imediata vecinate.

Din fericire, nu au fost persoane rănite, locatarii reușind să iasă din casă la timp.

La locul evenimentului a mai intervenit și un echipaj cu încă o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești și un echipaj SAJ cu o ambulanță.

Incendiul este posibil să fi plecat de la nivelul bucătăriei, cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind un scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzătoar.

Locatarii au sesizat ceva nereguli când s-a întrerupt alimentarea cu energiei electrică și după ce au ieșit afară, au observat flăcările, iar ulterior au anunțat evenimentul pe numărul unic de urgență 112.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ce trebuie sa faca fiecare zodie pe 8.08, momentul in care se deschide Portalul Leului

Publicat

in

Ziua de 8/8 e printre cele mai importante din an, e ziua in care se deschide Portalul Leului: vibratiile si energiile inalte ajung pe pamant, datorita faptului ca Soarele, aflat in zodia Leului, se aliniaza cu Sirius, cea mai stralucitoare stea de pe cer. Astrologii spun ca 8/8, cand se deschide Portalul Leului, e cea mai norocoasa zi din an. E ziua in care ne putem pune dorinte si ne putem face planuri de viitor. De asemenea, e ziua in care ne putem da seama ce schimbari trebuie sa facem in viata noastra. Toate zodiile sunt intr-un fel afectate de deschiderea Portalului Leului, insa totul depinde de noi ca sa profitam din plin de acest moment unic in an. Despre ce se recomanda fiecarei zodii, citeste aici https://www.ucoz.ro/8-08-ziua-in-care-se-deschide-portalul-leului-cea-mai-norocoasa-zi-din-an/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ion Cristoiu: ’Liderii occidentali trăiesc de azi pe mâine. Două luni de zile occidentalii au stat închiși în case’

Publicat

in

De

Ion Cristoiu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Scriitorul comentează cele mai importante evenimente ale lumii de astăzi. 

„Liderii occidentali trăiesc de azi pe mâine. Eu nu cred că se va întâmpla ceva deosebit, pentru că Occidentul a trecut print-o experiență unică în istoria lumii. Două luni de zile occidentalii au stat închiși în case. Vor sta și acum și nu vor face nimic. La ora actuală, în tot Occidentul, sistemul este foarte puternic.

Sistemul se concentrează pe președinți și pe premier. Istoria este făcută de oameni. Sigur că din când în când, istoria naște, pentru că este de genul feminin, câte o personalitate care poate să schimbe cât de cât unele lucruri. De exemplu, Macron este un om, dar este înconjurat de 100 de consilieri. Este o dezordine serioasă”, a spus Ion Cristoiu, conform Gandul.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend