Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Apucă-te de fitness și slăbește sănătos!

Publicat

in

Ești proaspătă mămică? Ai un pici energic cu care vrei să ții pasul, dar cifrele de pe cântar încă nu au revenit la normal? Nu-i cazul să fii disperată, ci să schimbi lucrurile, iar pentru acest lucru ai nevoie de un singur pas: înscrierea la maratonul Fitness Mama. Ce reprezintă acest pas și care sunt avantajele acestuia află din rândurile ce urmează, de la fondatoarea proiectului Ina Kishlaru.

Maratonul de fitness – calea spre un corp sănătos în doar 21 de zile

        Ina Kishlaru este o tânără mămică și antreprenoare de succes care înțelege de minune nevoile femeilor care trec prin maternitate și luptă constant cu kilogramele în plus. Pornind de la necesitățile acestora, ea a conceput un produs cu totul inovativ pentru piața autohtonă: maratonul fitness – o metodă de slăbire eficientă, rațională și cu rezultate care nu întârzie să apară.

        Esența acestuia se rezumă la îndeplinirea a câțiva pași, care sunt nu doar simpli, ci și adaptați nevoilor individuale pentru fiecare femeie. Prima etapă este înregistrarea pe platformă și ancheta nutriționistului. La această fază se reușește setarea unui regim alimentar echilibrat, se determină care sunt carențele și unde trebuie să existe o atenție focalizată: ce alimente pot fi sau nu consumate, ce să eliminăm și ce să păstrăm.

        După determinarea regimului alimentar, care este o fază vitală, urmează etapa antrenamentului prealabil, în care primești acces la o serie de exerciții într-un sprint de 7 zile. Astfel poți să-ți setezi ritmul și să vezi care activități ți se potrivesc și totodată să te pregătești de maratonul complet de slăbit.

        În momentul când s-a consumat etapa preliminară, primești acces spre cele 21 de zile intensive de sport, fază care presupune că primești acces la o serie de exerciții pe care le poți realiza eficient acasă, zi de zi, 24 din 24, deci îți poți determina independent graficul activităților din cadrul maratonului. Acest format este oportun mai ales dacă ai deja un regim format și vrei să-ți oferi timp pentru tine.

        Avantajele acestui program de slăbit sunt următoarele:

– Este rapid, vezi rezultatele practic după fiecare sesiune de exerciții;

– Este individualizat, lucrezi asupra problemei tale și, deci, găsești soluțiile mult mai repede;

– Nu îți cere un efort epuizant, deci n-ai de ținut diete sufocante sau să faci exerciții până îți pierzi pulsul;

– Este comod, deoarece le poți face în intimitatea casei, alături de cei mici;

– Este motivant, deoarece la final poți primi un premiu pentru eforturile tale;

– Este plăcut, deoarece devii martorul propriei tale transformări, deci devii o nouă persoană cu mai multă energie și putere;

– Este motivant, deoarece poți vedea experiența de succes a altor participante și să găsești forța necesară pentru a răsturna munți.

         Maratonul Fitness Mama este un produs inovator, inedit, dar care a reușit deja să transforme zeci de femei, aducându-le mai aproape de visul dorit: o siluetă de invidiat.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban, mesaj pentru români: ‘Cu cât rata de vaccinare va fi mai mare, cu atât șansa de a avea un impact mare, în valul patru al pandemiei, se va diminua’

Publicat

in

De

Președintele PNL, Ludovic Orban, consideră că actuala campanie de vaccinare împotriva COVID-19 trebuie adaptată în funcţie de caracteristicile fiecărei zone locale, astfel încât numărul celor care se imunizează să crească, în special în localităţile urbane mici şi în mediul rural.

În materie de campanie de vaccinare e loc de mai bine. În mediul urban mare ne-am mişcat bine, dar în urbanul mic şi mediul rural trebuie să mărim numărul de caravane mobile, să facem o popularizare mai bună, să implicăm toţi factorii de influenţă din comunităţile locale – primari, preoţi, medici, cadre didactice, ca atunci când ajunge caravana lumea să vină să se vaccineze în număr foarte mare.

Odată cu venirea sezonului cald şi cu vacanţa, a scăzut interesul pentru vaccinare şi ca urmare a scăderii numărului de cazuri există aşa o senzaţie de uşurare din partea multora care zic că se vaccinează, dar mai încolo. (…)

Cred că această campanie de vaccinare trebuie să se deruleze în continuare cu şi mai mare energie, cu o adaptare permanentă la caracteristicile comunităţilor locale. Cu cât rata de vaccinare va fi mai mare, cu atât şansa de a avea un impact mare, în valul patru al pandemiei, se va diminua„, a afirmat Orban, conform agerpres.ro.

Vezi și:

Ludovic Orban i-a ‘mitraliat’ pe liberalii Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre și Florin Roman: ‘Trebuie definit ce înseamnă un suflu nou’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ion Cristoiu: ‘Joe Biden i-a dat lui Vladimir Putin un capital electoral uriaș în țară. America va face foarte multe concesii în plan regional Rusiei’

Publicat

in

De

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu afirmă că întâlnirea dintre Joe Biden și Vladimir Putin i-a oferit liderului rus un ”capital electoral uriaș în țară”, iar ”America va face foarte multe concesii în plan regional Rusiei pentru ca Rusia să nu se alieze cu China”.

“Această întâlnire, din punct de vedere planetar, este absolut nejustificată pentru că întâlniri de genul acesta și mediatizate ca fiind întâlniri de importanță planetară au fost între America și Uniunea Sovietică. URSS însemna mult mai mult decât e Rusia acum – Belarus, Ucraina plus lagărul socialist, și atunci era normal ca America să stea de vorbă cu Uniunea Sovietică. Cele două superputeri. Rusia, moștenitoarea URSS, nu este o putere planetară. Este o putere regională”, a afirmat publicistul vineri seară, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu.

În opinia sa, era normal ca Vladimir Putin să se întîlnească cu premierul britanic, Boris Johnson, și nu cu Biden, care, astfel, i-a alimentat liderului de la Kremlin capitalul electoral din țară.

“Era normală o întâlnire Boris Johnson-Putin. Rusia este la nivel de Europa. Cum să se întâlnească o putere care se pretinde planetară cu o putere care este regională. URSS a căzut și s-a întors la Rusia de pe vremea țarismului în care era o putere regională foarte mare și se bălăngănea cu Austria, cu Franța, cu Turcia. Ei din cauza asta au un sindrom: sindromul puterii care nu mai este superputere și prin aceasta Biden i-a dat lui Putin un capital electoral uriaș în țară”, a susținut publicistul.

Ion Cristoiu mai spune că amenințarea cea mai mare pentru SUA este China, iar întâlnirea Biden-Putin este un semnal că America va face foarte multe concesii în plan regional Rusiei pentru ca aceasta să nu se alieze cu China.


“La ora actuală, cea mai mare amenințare pentru America este China, care nu are sindrom de mică putere, dimpotrivă, are la ora actuală sindrom de superputere. Adică nu cred că președintele chinez venea fuga la Geneva. Această întâlnire este un semnal că America va face foarte multe concesii în plan regional Rusiei pentru ca Rusia să nu se alieze cu China. O putere nucleară adăugată celeilalte puteri tehnologice uriașe îi făcea pulbere. Cel mai bun semn e că Polonia a vrut înainte de această întâlnire ca Biden să se întâlnească cu cei din Est, care înseamnă cei anti-ruși și Biden nu a vrut”
, a afirmat publicistul.

Ion Cristoiu adaugă că, din acest punct de vedere, România va avea o problemă dacă trebuie să aleagă între America și China.

“Fiind China prezentă, pentru români, va fi o foarte mare problemă nu opțiunea între America și Rusia, ci între America și China pentru că prima mare pagubă este cu Huawei. Americanii cer Occidentului și și nouă măsuri care nu au legături cu comerțul liber, dar cine ne plătește nouă, că noi vom lua mai scump tehnologia 5G?”, a mai spus publicistul, conform alephnews.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend