Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Aplicatia Easy SSM iti aduce multe beneficii

Avatar

Publicat

in

Orice firma se confrunta cu nevoia de a lucra cu sistemele de protectia muncii. Aplicatia Easy SSM sustine acest proces pentru a putea sa se realizeze simplu si fara efort. Iata mai jos principalele beneficii ale utilizarii acestei aplicatii:

  1. Orice operatiune este simplu de realizat

Intreg sistemul este realizat astfel incat sa te poti bucura de variante usoare si intuitive de lucru. Introduci datele de care ai nevoie si ai totul planificat pana la chiar 1 an de zile. Poti sa stii ce pasi trebuie sa urmezi, care sunt etapele urmatoare. Poti folosi aplicatia de oriunde si astfel iti poti gestiona timpul cu succes.

  • Este totul foarte rapid si ai timp sa te ocupi de afacere asa cum iti doresti

Afacerea ta este pe primul loc. Ai nevoie de timp pentru a putea sa iti explorezi optiunile, sa iti pui planurile in aplicare. De aceea aplicatia Easy SSM se ocupa de tot ceea ce inseamna protectia muncii si te poate conduce catre succes prin optimizarea timpului alocat.

  • Se poate folosi de oriunde, un avantaj major pentru perioada aceasta

Aceasta aplicatie se utilizeaza de oriunde cu o parola si un cont de utilizator. De aceea poti sa lucrezi de oriunde si te poti deplasa sau poti sta chiar acasa la tine. In aceasta perioada, este un avantaj major pentru multe firme.

  • Costurile sunt corecte si te ajuta sa poti sustine activitatea

Intotdeauna conteaza costurile unui serviciu. Aplicatia foloseste costuri corecte, care sa fie un beneficiu pentru tine si afacerea ta. De aceea te poti baza pe Easy SSM din toate punctele de vedere, chiar si cel financiar.

  • Sunt inlaturate hartiile din cadrul procesului de lucru

In momentul actual se discuta foarte mult despre ajutarea mediului inconjurator. Sunt taiati foarte multi copaci pentru a putea sustine nevoia de hartie de consum din prezent. Atunci cand alegi sa utilizezi aplicatia Easy SSM, renunti automat de hartie. Astfel vei reduce anumite costuri si vei proteja cu succes natura. Orice digitalizare te ajuta si pentru ca ai toate rapoartele la indemana si pentru ca poti accesa informatiile foarte usor oricand. Nu vei mai depinde de nimeni pentru a obtine ceea ce ai nevoie.

In concluzie, aplicatia Easy SSM este alaturi de tine si de planurile tale, daruindu-ti posibilitatea de a te ocupa de tot procesul ce tine de protectia muncii intr-un mod usor de folosit, online. Iti vei usura munca reducand considerabil timpul de lucru. Totul va simplu de gestionat si vei putea avea acces la informatiile de care ai nevoie, doar intrand pe site-ul easyssm.ro. 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Prefectul Soare a decis: restricții suplimentare în Tigveni, Mărăcineni și Priboieni! Medicii școlari, detașați la DSP

Avatar

Publicat

in

De

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Emanuel Soare, a adoptat ieri Hotărârea nr53/28.10.2020. Astfel, de azi au fost impuse restricții suplimentare în trei comune din județul Argeș (Mărăcineni, Priboieni și Tigveni), unde incidența cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile a fost mai mare de 1,5 şi mai mică de 3/1.000 de locuitori.

S-a hotarât și ca medicii și asistenții medicali școlari care deservesc unitățile de învățământ al căror scenariu de funcționare impune participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la cursuri online (scenariu 3) vor fi detașați, în această perioadă, la Direcția de Sănătate Publică Argeș, unde vor suplimenta personalul implicat în desfășurarea anchetelor epidemiologice.

Restricțiile suplimentare din cele trei comune, decise în conformitate cu prevederilor H.G. nr.856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, sunt următoarele:

  • Se permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, în intervalul orar 6,00 – 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în localitățile Mărăcineni, Priboieni și Tigveni din județul Argeș;
    -Se permite activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, în intervalul orar 6,00 – 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în localitățile Mărăcineni, Priboieni și Tigveni;
    -Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc se suspendă în comunele Mărăcineni, Priboieni și Tigveni.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Poliția Română a descins în forță la afaceristul din cazul Caracal, Remus Rădoi!

Avatar

Publicat

in

De

Poliția Română a descins, joi dimineața, acasă la Remus Rădoi, afaceristul din cazul Caracal.

Totodată, oamenii legii au efectuat percheziții și la CFR Marfă. Este investigat modul în care ar fi fost decontate facturi fictive, în baza contractului dintre firma de pază a lui Rădoi și CFR Marfă.

La această oră, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice efectuează 10 percheziții, în București și Olt, într-un dosar de fraudă privind derularea unui contract de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor.

La data de 29 octombrie 2020, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, efectuează 10 percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Olt, la sediul unei instituții publice și la domiciliul și sediile mai multor persoane.

Din probatoriul administrat a rezultat că, în anul 2019, reprezentanții unei societăți comerciale, ce are ca obiect de activitate prestarea serviciilor de pază, ar fi indus în eroare funcționarii unei instituții publice.

Activitatea ilicită s-ar fi realizat cu ocazia derulării unui contract de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor ce aparțin instituției publice, prin atestarea executării serviciului de pază cu un număr de agenți de securitate/schimb mult mai mare decât în realitate, în scopul de a obține un folos patrimonial injust.

De asemenea, din anchetă au rezultat indicii că, beneficiind de complicitatea unui funcționar din cadrul instituției publice, responsabil de verificarea executării contractului de pază, ar fi fost prezentate spre decontare facturi falsificate, prin contrafacerea scrierii, în cuprinsul acestora menționându-se un număr mai mare de ore prestate.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.640.000 de lei.

Polițiștii vor pune în aplicare 3 mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite, acestea urmând a fi audiate la sediul Direcției de Investigare a Criminalității Economice.

La acțiune participă polițiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Investigare a Criminalității Economice, precum și polițiști cu atribuții de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sprijiniți de echipe din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.”, a anunțat, joi, IGPR.

Vezi și

Ludovic Orban face aceeași mutare ca Viorica Dăncilă! Numire identică făcută de actualul șef al Guvernului

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi informații! Când încetează plata pensiei

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend