Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

APIA plăteşte peste 1,39 milioane de lei pentru sectorul creşterii animalelor

Publicat

in

Peste 1,39 milioane lei vor ajunge la beneficiarii care au accesat schema de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), într-un comunicat transmis, luni, AGERPRES.

Plata ajutorului de stat se referă la solicitările prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna aprilie 2022.

Potrivit APIA, suma autorizată la plată este în valoare de 1.397.896,79 lei şi se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), pentru solicitanţii care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Restricții de circulație în Capitală cu ocazia Zilei medicinii militare

Publicat

in

De

Brigada Rutieră a anunţat instituirea de restricţii de circulaţie, vineri, pe mai multe artere din Capitală cu ocazia organizării unui ceremonial militar cu depuneri de coroane de flori pentru sărbătorirea Zilei medicinii militare.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, vor fi impuse restricţii de circulaţie, pe următoarele artere rutiere:

– în intervalul orar 09,30 – 11,00, pe banda II de circulaţie, pe Splaiul Independenţei, sensul de mers dinspre Bd. Eroilor către Piaţa Operei;

– în intervalul orar 09,00 – 11,00, pe breteaua din intersecţia Splaiul Independenţei cu Bd. Eroilor Sanitari;

– banda I de circulaţie a Bd. Eroilor Sanitari, sensul de deplasare dinspre Piaţa Operei către Bd. Eroilor.

Pentru momentul defilării gărzii de onoare, circulaţia rutieră va fi oprită timp de 5 minute, în intervalul orar 10,15 – 10,45, în Piaţa Operei, precum şi pe Splaiul Independenţei, pe sensul de mers dinspre Bd. Eroilor către Piaţa Operei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Un magnat britanic și-a arătat interesul pentru a cumpăra clubul Manchester United. El este un fan vechi al ‘diavolilor roșii’

Publicat

in

De

Magnatul britanic Jim Ratcliffe şi-a manifestat public interesul de a cumpăra clubul Manchester United, după ce un alt magnat, Elon Musk, a recunoscut că planul lui de a prelua clubul din Premier League a făcut parte dintr-o glumă de lungă durată, transmite Reuters, conform AGERPRES.

Musk, cel mai bogat om de pe planetă, a postat un mesaj pe Twitter că vrea să cumpere United, înainte de a clarifica că totul era o glumă şi nu vrea să achiziţioneze nicio echipă din sport.

Familia americană Glazer, care deţine United, se află într-o postură incomodă, după ce echipa din Manchester a pierdut primele două meciuri din Premier League şi ocupă ultimul loc.

”Dacă clubul este de vânzare, Jim este cu siguranţă un cumpărător potenţial. Dacă ceva de genul acesta e posibil, ne-ar interesa să vorbim în vederea unei posesii pe termen lung”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Ratcliffe.

Fără niciun trofeu în cinci ani, United şi-a mărit datoriile nete cu 11%, până la 598 milioane dolari, la finele lunii martie. Familia Glazer a fost criticată că nu renovează stadionul Old Trafford, cu o capacitate de circa 75.000 de locuri.

Ratcliffe, care conduce combinatul chimic Ineos, provine din Manchester şi este un fan vechi al lui United.

”Nu este vorba despre banii care au fost cheltuiţi sau nu au fost cheltuiţi. Jim se uită la ce se poate face acum şi ştie cât de important este clubul pentru oraş şi simte că este timpul potrivit pentru o resetare”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Ratcliffe a eşuat anul acesta în tentativa de a cumpăra clubul londonez Chelsea, care în cele din urmă a fost achiziţionat de un grup de investiţii condus de Todd Boehly şi Clearlake Capital.

United s-a clasat pe locul şase sezonul trecut şi a ratat prezenţa în Liga Campionilor, iar noul antrenor Erik ten Hag nu a reuşit să-şi impună filosofia sa de joc, astfel că echipa a pierdut primele două meciuri.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend