Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

APEL DISPERAT! S.O.S. SPITALUL CÂMPULUNG – Cadre medicale și pacienți ținuți la izolare în spital în condiții inumane!!!

Publicat

in

Am primit aseara, pe adresa de mail a redactiei, un mesaj care pare a fi fost conceput si trimis catre presa de sindicalistii de la Spitalul Municipal din Campulung, aripa Sterian Pricope. Fara alte comentarii, va redam integral mesajul care pare a releva multe adevaruri dureroase.

S.O.S. SPITALUL CÂMPULUNG – Cadre medicale și pacienți ținuți la izolare în spital în condiții inumane!!!

Spitalul Municipal Câmpulung a devenit de curând Centru de primiri pentru cei infectați cu Covit-19. Din păcate, există pericolul real ca să devină rapid precum cel din Suceava…fiindcă nu dispune nici pe departe de suficiente echipamente de protecție a personalului și nici măcar o cameră de decontaminare!
Sunt deja infectate cadre sanitare de la bolnavii internați, două asistente de la secția Medicină internă au fost confirmate cu Covit-19 și trimise ieri la Spitalul din Mioveni.
Tot personalul din această secție, un etaj întreg cu cca 25 persoane, a fost obligat să intre în izolare la spital, fără să mai poată pleca acasă!
Stă câte o singură persoană în cameră/salon, cadre și pacienți, și nu are voie nimeni să iasă afară pe hol, iși fac nevoile în cameră în în găleată, ca la pușcărie…
Adăugăm și lipsa de cooperare și colegialitate din interiorul spitalului, plus criza cadrelor sanitare din compartimentul de Boli infecțioase, care nu vor să-și ajute cu nimic colegii.
Directoarea de Îngrijiri nu respectă deloc traseul epidemiologic din spital, existând permanent riscul unei contaminări generale.
Managerul și cu Directorul Medical au acționat și solicitat foarte mult ca spitalul să intre în hora coronavirusului, cu tot cu personalul care s-a opus vehement acestei idei, deși știau că nu este deloc echipat și pregătit să facă față acestei situații extrem de grave!
De asemenea, se pare că prin aceste acțiuni, managerul trage demult sforile ca să ajungă șef la spitalul din Mioveni, cu ajutorul familial de la DSP și nu numai…
Angajaților nemulțumiți de starea precară din spital li se bagă pumnul in gură personal de către conducere și sunt amenințați că dacă spun sau divulgă ceva din interior vor fi concediați și vor răspunde penal. Privind detașarea la Mioveni a cadrelor medicale de la Spitalul Câmpulung, cum să se facă când este un singur medic la CPU? În urma acestei situații incontrolabile, facem apel disperat către cetățeni să aibă multă grijă, să se protejeze maxim și să stea în case cât de mult se poate, ca să nu ajungă pe mâinile acestor incompetenți care le decid soarta! Celor de la Minister le transmitem că Spitalul Câmpulung nu are oameni pregătiți și nici infrastructura necesară ca să facă față epidemiei, astfel că este extrem de posibil să se infecteze tot Muscelul și să ia măsuri urgente pentru rezolvarea situației.
7 aprilie 2020

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea reacționează după ce Marcel Ciolacu a anunțat-o candidatul PSD pentru prezidențiale: ‘Nu a existat nicio discuție în partid’

Publicat

in

De

”Nu a făcut un anunț, ci a răspuns la o întrebare. Alegerile nu vor urma peste 4 zile, ci peste 4 ani și jumătate. Așa cum nu am fost întrebată când fostul președinte al PSD a făcut acel anunț, probabil în urma unor calcule politice, nu a existat nici acum o discuție în partid.

M-a onorat afirmația domnului Marcel Ciolacu. Nu putem vorbi despre candidaturi la alegerile prezidențiale, eu sunt fidelă bucureștenilor. Vă spun foarte sincer, cu mâna pe inimă, nu mi-am dorit niciodată funcții politice.

Am 4 ani și jumătate timp să mă gândesc, din poziția de la primărie. Eu nu am auzit să fie vreo discuție despre suspendarea președintelui.

Poate a fost o șarjă amicală între doi prieteni, doi foști colegi, domnul Ciolacu și domnul Ponta, care nu a vrut să rămână dator. Am văzut, apoi, o altă replică și de la domnul Ponta.”, a declarat Gabriela Firea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, despre caracatița din sănătate: ncercând să schimbi organigrama, un manager de spital, încep problemele

Publicat

in

De

sursa foto:  realitatea.net

    Alexandra Pătrașcu, redactor

  • 03.06.2020

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a vorbit, miercuri seară, la B1 TV, despre caracatița din sănătate și despre planurile pe care le are.

„Ca să poți gestiona un minister, trebuie să știi ce se întâmplă. Încercând să schimbi organigrama, un manager de spital, încep problemele.

Când vrei să reglezi ceva, să pui pe picioare un minister, atunci încep denigrările și atacurile.

Am încercat să schimb consiliul de administrații sau adunări generale ale acționarilor. Când începi să umbli, descoperi multe. Sunt probleme, dar le voi rezolva. Voi încerca să desfac caracatița. Sunt lucruri pe care mi le asum”, a declarat Nelu Tătaru.

Citește și:Marea bombă din așa-zisul proiect de lege al Jandarmeriei Române: Adio proteste de tip #Rezist! Ar putea fi interzisă acordarea avizului favorabil pentru mai mult de 3 zile

Ludovic Orban și oamenii lui, tot mai marginalizați în partid. Cum își pierde PNL proprii candidați în favoarea altui partid

Eduard Hellvig, ‘înlocuit’! Mutarea care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend