Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Apare impozitul pe moștenire și donații: proiectul secret al Guvernului 

Avatar

Publicat

in

Terenurile și casele moștenite ar putea fi impozitate, potrivit unui nou proiect de modificare a Codului Fiscal, ținut încă secret. Gratuitatea de acum ar putea fi limitată pentru valori care să se încadreze într-o limită financiară, trasată momentan la 100.000. Dar dat fiind faptul că proiectul este încă în lucru, acești parametri ar putea oricând să fie schimbați. Lista de schimbări aduse Codului Penal continuă cu o idee care shimbă radical piața imobiliară: impozitul pe moștenire și donații. În forma actuală, impozitul ar fi de 3% pentru valori mai mari de 100.000 de euro, procent care ar putea fi aplicat și proprietarilor imobilelor naționalizate, la prima tranzacționare a acțiunilor emise de Fondul Proprietatea și pe care le-au primit în schimbul acestor imobile. Același impozit va fi aplicat și pentru veniturile aferente titlurilor de plată pentru imobile naționalizate. Totuși, momentan este vorba doar despre un proiect, care urmează să fie supus dezbaterilor atât în spatele ușilor închise, cât și la nivel public. Până atunci,în secțiunea „Categorii de venituri supuse impozitului pe venit” din Codul Fiscal este stabilit că sumele sau bunurile, inclusiv titluri de valoare și aur financiar, primite cu titlu de moștenire ori donație sunt venituri neimpozabile.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cristian Gentea este noul primar al Piteștiului!

Avatar

Publicat

in

De

La ora 21:00, secțiile de votare s-au închis și în Argeș iar reprezentantii partidelor di sectiile de votare au inceput imediat numaratoarea voturilor. Conform primelor date ale numaratorii paralele, in mai mult de jumatate din sectiile de vot , Cristian Gentea, candidatul PSD, conduce în clasamentul provizoriu, fiind urmat cu un scor destul de strâns de următorii doi plasați, respectiv Sorin Apostoliceanu (PNL) și Ionuț Moșteanu (USR PLUS).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Mașină în flăcări, în Argeș

Avatar

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit la o autoutilitară in Mioveni, strada Petre Zugravu, parcarea bl. L3. Potrivit primelor informații, flăcările au fost generate de un scurtcircuit la instalația electrică a autovehiculului.
La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend