Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

APA s-a SCUMPIT cu 21% la Curtea de Argeș  – Trupa lui PIC a încercat majorarea preţului cu 40 % – CE SPUN ARGEŞENII

Avatar

Publicat

in

A fost circ pe banii noştri, zilele trecute, la şedinţa Consilului Local Curtea de Argeş, aşa cum ati vazut si dumneavoastra in transmisia in direct a pstului nostru de televiziune. Asta pentru că, pe ordinea de zi a figurat şi majorarea cu 40 % a preţului apei potabile. Nervos că ziarul nostru si televiziunea i-au dat în vileag manevrele cu apa, primarul PIC Panţurescu era negru de supărare încă de la începutul şedinţei. Ajuns la punctul cu marirea pretului apei, Panţurescu a repetat ceea ce i-am spus noi de cateva saptamani: Aquaterm este societatea orasului, a cetatenilor, deci ei decid, prin consilierii locali cand si cum se majoreaza pretul. Una peste alta, a fost cric ieftin in care au jucat şi jonglat atat pesedistii cat si penelistii. Consilierul Serban, ca preşedinte de şedinţă, a preluat propunerea noastra de majorare graduala a preţului la apă, asta in ciuda catorva consilieri PSD care cereau insistent majorarea cu 40 %. Intr-un final, consilierii locali au acceptat propuenerea lui Serban dar si a noastra, si au majorat pretul apei cu 20,95 %, cu precizarea că urmatoarea majorare sa fie la inceputul anului 2020 , cu 20%. Asadar, noul pret al apei potabile va fi de 4,15 lei/mc si nu 4, 83 lei/mc cat ar fi vrut trupa lui Pic şi Poc.

Seful CA al Aquaterm, a aratat obrazul consilierilor şi primarului: Mărim pretul apei pentru ca nu aţi investit bani în societate

Cum nici Panţurescu nu a avut curaj sa intre in discuţii şi nici directoarea Aquaterm SA, Claudia Mihailescu, cea care a dus la groapa Transarg SA, cea mai buna intervenţie a fost cea a sefului CA al Aquaterm SA. Acesta a încercat sa motiveze coerent şi pe cifre moticul pentru care ar trebui majorat pretul apei iar concluzia sa, una dureroasa, a fost una care a enervat consilierii locali, in special cei care au prin radacini pe scaunele din Consiliu Local: in lipsa investitiilor finanţate de Consilu Local, majorarea pretului la apa e singira alternativa de a tine in viata societatea, Sau, altfel spus, daca guralivii consilieri aprobau alocarea de sume pentru investitii la momnentul potrivit, nu era nevoie de majorarea de pret. Să mai spunem ca solicitarea majorarii de preturi a fost semnata de directorul Aquaterm, nimeni alta decat Claudia Mihailescu, membra PSD, fost consilier PSD si cea care a condus la groapa societatea Transarg SA.

Publicitate

Ce spun argeşenii despre majorarea pretului ?

Pe timpul transmisiei televizate a sedintei CL, sute de argeşeni au tinut sa comenteze decizia de majorare a preţului apei. Iată dintre mesaje care arată starea de spirit a argeşenilor:

Cristina Guran: Voi, cei 11 votanti pentru scumpirea apei, pana cand mai abuzati de bunatatea cetatenilor din Orasul Regal????!!!

Marius Balan: Umblați la sporurile si indemnizațiile voastre si se vor găsi bani. Nu repede măriți prețul apei.

Dorina Jigman: Găsiți o soluție prin atragere de fonduri europene pentru investiții în modernizarea rețelelor si schimbarea filtrelor .Aveti grija cum cheltuiti banii publici …salarii rezonabile nu creșteti pretul pentru salarii mari

Yany Ionut : Ce se cearta astia in fata camerelor, pe apa si banii nostri, si in spate fac combinatii pe banii statului.

Nicolae Scarlat: De 30 de ani cei care au administrat firma Aquaterm nu au făcut nimic pentru a o îmbunătăți . Au luat nu au dat și trebuie trași la răspundere .

Baluta Cristi: Votații tata ca așa ne trebuie. ….O sa bem apa cu porția …..Noi suntem proștii nu astia. ..

George Rusanu: Va așteptăm din ușă în ușă în campanie cu o găleată cu apă mizerabilă că și voi ….

George Rusanu: Ultima majorare făcută a fost exact pt refacerea rețelei de apă și evitarea pierderilor!!!!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nebunie în România! Doi polițiști au fost tăiați! Atacatorii, împușcați!

Avatar

Publicat

in

De

Reglare de conturi în România! S-au tras focuri de armă! Doi polițiști au fost tăiați, iar atacatorii au fost împușcați.

Cei doi polițiști fuseseră atacați cu o coasă.

Publicitate

Anterior, B1 TV informase că atacul a avut loc în Capitală, în Cartierul Văcărești.

Ulterior, s-a precizat că e vorba de localitatea Văcărești, din Dâmbovița.

„Scandal cu Împușcături la Vacaresti! Doi polițiști sunt tăiați, doi suspecți, împușcați”, dezvăluie jurnalistul Marius Buga.

Atacatorul cu coasa, care a fost împușcat, s-ar zbate între viață și moarte, informează B1 TV.

Conform informațiilor apărute în spațiul public, cei doi atacatori erau frați, unul a fost împușcat în abdomen, altul, în picior.

Poliția a venit după un apel la 112, pentru că unul dintre frați era violent.

Vezi și

SURSE Cum ar fi ajuns clanul Rinu, cel care se află în spatele uciderii lui Emi Pian, să crească în ultimii ani: ‘Au săgeți care taie tot’

EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Lovitură cruntă pentru un celebru om de afaceri: DIICOT i-a pus sechestru pe avere. Prejudiciu de 8 milioane de euro adus statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Scandal uriaș! A fost menționat numele lui Traian Berbeceanu! Silviu Mănăstire și Dan Bucura l-au făcut pe Florin Roman să închidă telefonul!

Avatar

Publicat

in

De

Scandal uriaș la B1 TV, în emisiunea lui Silviu Mănăstire! Mănăstire și Dan Bucura l-au pus la zid pe liderul deputaților PNL, Florin Roman, pentru modul în care Ministerul de Interne a gestionat funeraliile lui Florin Mototolea, zis Emi Pian.

În momentul în care Roman a zis că situația ar fi stat altfel dacă Traian Berbeceanu ar fi avut o funcție executivă, Silviu Mănăstire a reacționat imediat și i-a spus că e șeful de Cabinet al lui Marcel Vela.

Publicitate

Prezent în studio, și jurnalistul Dan Bucura i-a ținut isonul lui Mănăstire.

În replică, Roman a dat vina pe guvernarea PSD, pe recursul compensatoriu și pe măsurile social-democrate.

Ulterior, Silviu Mănăstire l-a întrebat pe Florin Roman ce va face de luni, dacă va lua măsuri împotriva clanurilor interlope.

Cum reacția lui Florin Roman a lăsat de dorit, acesta dând din nou vina pe PSD, Mănăstire l-a întrerupt pe reprezentantul PNL, care, în cele din urmă, a ieșit de pe Skype.

Vezi și

SURSE Cum ar fi ajuns clanul Rinu, cel care se află în spatele uciderii lui Emi Pian, să crească în ultimii ani: ‘Au săgeți care taie tot’

EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Lovitură cruntă pentru un celebru om de afaceri: DIICOT i-a pus sechestru pe avere. Prejudiciu de 8 milioane de euro adus statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend