Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Anvelopele de iarna 245 45 R18 – soluția potrivită pentru ierni grele

Publicat

in

Autovehiculele de gabarit mare, masive și grele, cum sunt SUV-urile, Crossover sau vehiculele 4×4 trebuie dotate cu un set de anvelope de calitate, pentru a utiliza la parametrii maximi forța și dinamismul lor.

Preferate pentru  rezistență și durabilitate, aceste anvelope iarna 245 45 r18 sunt perfect adaptate condițiilor climatice de iarnă. Fiecare detaliu constructiv este destinat siguranței pe trasee complicate, acoperite cu gheață sau zăpadă.

Datele tehnice ale unei anvelope 245 45 r18 de iarna ajuă la  sporirea performanțelor unor autovehicule SUV, mașini de teren, 4X4 sau Crossover. Dacă dotezi mașina de teren cu anvelope de iarna 245 45 r18, șofezi în siguranță pe drumuri acoperite cu zăpadă, pe un carosabil alunecos, zone cu gheață ori polei periculor

O astfel de anvelopă puternică are profilele canalelor de evacuare a apei mai adânci ca ale anvelopelor obișnuite , iar numărul lamelelor este mai mare. Deși aceste anvelope de iarna 245 45 r18 se tocesc la fel ca anvelopele de vara, au o eficacitate sporită pe trasee accidentate și drumuri dificile.

Aceste cauciucuri de iarna 245 45 r18 sunt construite pentru a oferi perfomanță pe carosabil umed, fiind ideale contra derapajelor, mentinând stabilitatea vehiculului pe drum. Dacă îți pregătești pentru iarnă mșina de teren, SUV-ul sau Crossover-ul, optează pentru cauciucuri iarna 245 45 r18, pentru durabilitate și rezistență.

Setul de anvelope 245 45 r18 iarna este fabricat din cauciuc de calitate, pentru a oferi autovehiculului stabilitate pe traseu,  echilibru pe carosabil în condiții de alunecuș, gheață sau zăpadă proaspătă. În general, cele mai rezistente anvelope de iarnă sunt cele construite de mărci celebre, de renume în domeniu – Michelin, Goodyear, Continental, etc. Dacă însă ai un buget mai mic, există și cauciucuri fabricate de brand-uri mici, care oferă un randament bun însă durabilitatea lor este pe măsura prețului.

Aderența la carosabil este optimizată de materialul folosit și mai ales de tehnologiile inteligente folosite de fabricanții de  anvelope de iarnă. Canelurile adânci ale acestei anvelope iarna 245 45 r18 ajută la eliminarea pericolului de derapaj.

Dotează cu cauciucuri potrivite mașinile de teren care trebuie să străbată trasee complicate pe vremea rece. Manevrabilitatea deosebită și confortul la volan te vor ajuta să șofezi în siguranță deplină, fără ă îți asumi riscuri.

Anvelopa model  245 45 r18  pentru iarnă este o anvelopă destinată unor autivehicule cu motor puternic, care au o greutate considerabilă. Dimensiunile mari ale acestei anvelope  o recomandă în special pentru SUV-uri și utilitare de teren.

 Lățimea de 245 mm, diametrul R 18 și înălțimea de 45. mm a anvelopei  sunt însoțite de un indice de sarcină mare – 100, care indică o greutate maximă suportată de 800 kg. Indicele de viteză este Y, adică viteza maximă admisă este una suficient de mare- 300 km/h.

Anvelopa 245 45 r18  are o structură solidă și este o anvelopă durabilă, fabricată din cauciuc de calitate, cu o stabilitate considerabilă.

 Indiferent dacă șofezi pe drum alunecos, carosabil cu zăpadă sau gheață, cauciucul 245 45 r18  este optim pentru mașina ta, oferind confort la volan, indiferent de condițiile dificile de iarnă.

Performanțele certificate de teste pentru  anvelopele 245 45 r18  pe carosabil umed sunt deosebite. Testate în condiții de iarnă, denotă rezistență și fiabilitate. Alegând pentru SUV-ul tău anvelope de calitate, vei beneficia de stabilitate pe traseu, echilibru și siguranță chiar pe teren accidentat. Profilul  cu caneluri adânci al acestui cauciuc previne fenomenul de acvaplanare și înlătură efectiv apa de pe banda de rulare.

O astfel de anvelopă este realizată din compuși mai moi din cauciuc, pentru o mai bună flexibilitate la temperaturi scăzute. Anvelopa se mulează mai bine pe suprafața de rulare prevenind accidentele din derapaje. Dacă montezi anvelope de vară, ele au tendința să devină casante și dure iarna, la frig, de aceea sunt recomandate anvelopele speciale fabricate pentru anotimpul rece.

Controlul volanului și stabilitatea pe drum sunt esențiale în deplasările de lungă durată pe timp de iarnă. Mai ales atunci când e vorba de un autovehicul de teren, capcanele vremii dificile de iarnă pot genera probleme nedorite.  Evitarea derapajului, a frânării bruște pe gheață, aduc o experiență agreabilă la volan, pentru orice conducător auto. Nu ezita să alegi cele mai bune anvelope de iarnă, de dimensiuni mari, special proiectate pentru autovehicule 4×4, SUV sau Crossover.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

VIDEO | ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ cu 2 VICTIME – MĂGARUL A MURIT PE LOC, CĂRUȚAȘUL LA SPITAL

Publicat

in

De

Un grav accident rutier a avut loc, in urma cu putin timp, între un autoturism și o căruță în comuna Vlădești din județul Argeș. In urma impactului au rezultat două victime. Astfel, una dintre victime a fost căruțașul, un bărbat de 33 ani care a suferit multimple leziuni și a fost dusă la spital. O altă victimă este măgărușul care tracta căruța. Din păcate bietul animal a murrit pe loc după impact.
Pompierii au asigurat zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu.


Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Este vestea momentului pentru românii care primesc ajutor social! Acesta va putea fi cumulat cu salariul

Publicat

in

De

Vesti importante! Potrivit unui comunicat al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), persoanele care primesc ajutor social îl vor putea cumula cu salariul timp de șase luni, după ce se angajează.

„Persoanele beneficiare de ajutor social, care se angajează cu contract individual de muncă sau în baza unui raport de serviciu, pentru o perioadă de cel puţin 24 de luni, beneficiază în continuare, pentru o perioadă de șase luni, de sprijinul financiar acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, în cuantumul stabilit anterior angajării și plătit de către Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială”.

Măsura se regăsește în OUG 101/2021, care a modificat, acum o lună, Legea venitului minim garantat (416/2001). De la apariția măsurii, autoritățile au modificat și normele procedurale ale Legii 416/2001.

Totuși, HG 1.073/2021, actul normativ prin care sunt modificate normele Legii 416/2001, va intra în vigoare pe 1 noiembrie 2021, dar din comunicatul ANOFM rezultă că măsura se aplică deja. Pentru a lămuri această neconcordanță, redacția noastră a trimis o solicitare ANOFM, iar când vom primi clarificarea, vom reveni cu răspunsul autorității.

Concret, prin OUG 101/2021, a fost introdusă posibilitatea de menținere a acordării ajutorului social pentru o perioadă de șase luni de la data angajării unei persoane ce primește ajutor social. Regula se aplică cu condiția semnării unui contract de muncă pe o perioadă de cel puțin 24 de luni.

În situația în care persoanele apte de muncă beneficiare de ajutor social se angajează cu contract individual de muncă sau în baza unui raport de serviciu, pentru o perioadă de cel puțin 24 de luni, acordarea ajutorului social se prelungește pentru o perioadă de 6 luni, în cuantumul primit anterior angajării”, prevede OUG 101/2021. Conform autorităților, această facilitate se introduce pentru a stimula angajările și pentru a evita dependența de ajutorul social.

Cu toate acestea, trebuie precizat că cei care vor fi concediați disciplinar (pentru o abatere gravă sau pentru abateri repetate), înainte să treacă cele șase luni de cumul de venituri, vor trebui să dea înapoi banii de ajutor social. Într-o asemenea situație, fostul beneficiar de ajutor social va trebui să aștepte 12 luni pentru a mai putea să ceară din nou ajutor social.

E bine de știut că, în martie 2021, la Parlament a ajuns un proiect de lege asemănător, ce prevede că persoanele care primesc ajutor social vor putea să-l cumuleze cu salariul timp de trei luni după angajare. Acesta a trecut de Senat și acum se află la Camera Deputaților. Însă, din moment ce Guvernul s-a mișcat mai repede și a introdus facilitatea prin OUG (într-o formă mai avantajoasă), probabil că proiectul de lege va fi respins, informează avocatnet.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend