Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Anunț oficial! Ce se va întâmpla cu stadionul Ghencea

Publicat

in

Veste proastă pentru microbiști! Cu toate că România se pregătește pentru Euro 2020, se pare că sunt destul de multe probleme.

Stadionul Ghencea nu va fi gata până la startul Campionatului European, acesta putând fi folosit  doar pentru antrenamente.

„20 mai 2020 e termenul nostru pentru a folosi stadionul ca teren de antrenament. Finalizat nu o să fie stadionul pe 20 mai. Se va putea folosi pentru antrenament. Vor fi mai multe zone care nu vor fi gata la momnetul respctiv, dar terenul se va putea folosi pentru antrenament.

În momentul ăsta se lucrează la fundaţii. Zona de gradene şi de tribune.Sunt fundaţii izolate. Sub tribuna VIP va fi şi parcarea subterană. Înspre stradă este tribuna a doua”, este mesajul constructorului.

Stadionul Steaua Bucureşti va avea o capacitate de 31.254 de locuri, iar valoarea lucrărilor va fi de aproximativ 64,5 milioane de euro, cu TVA, taxe şi cote incluse.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Doi dintre pacienţii confirmați cu COVID-19 din Bistriţa-Năsăud au decedat în ultimele 24 ore

Publicat

in

De

Doi dintre pacienţii din judeţul Bistriţa-Năsăud confirmaţi cu COVID-19 au decedat în ultimele 24 de ore, unul dintre aceştia neavând comorbidităţi, potrivit datelor transmise joi de Instituţia Prefectului.

Pacientul fără comorbidităţi este un bărbat de 59 de ani, internat în data de 24 iunie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, care a fost transferat în data de 1 iulie la Terapie Intensivă. unde a decedat după şapte zile, conform agerpres.ro.

Citește și: Iohannis: ‘Virusul este real, nu are culoare politică și nu poate fi interzis prin lege. Acum nu este momentul disputelor politice și al orgoliilor’

Cel de-al doilea deces s-a produs la un bărbat de 66 de ani, internat în spital din data de 26 iunie, care a fost transferat la Terapie Intensivă în 7 iulie, unde a murit o zi mai târziu.

Acesta era cunoscut cu numeroase afecţiuni, printre care: diabet zaharat, AVC ischemic, AVC sechelar, amputaţie membre inferioare, lacunanism ischemic, insuficienţă renală cronică, cardiopatie ischemică cronică, BRD (bloc de ramură dreaptă).

Citește și: Adrian Streinu-Cercel, atenționează: ‘Infecția cu coronavirus poate să treacă prin mască la un moment dat’

Numărul deceselor în rândul persoanelor cu COVID-19 din judeţul Bistriţa-Năsăud a urcat, astfel, la 54.

În ultimele 24 de ore, au mai fost confirmate zece noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, totalul ajungând la 603, dintre care 442 s-au vindecat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Klaus Iohannis a semnat: Patru legi adoptate de Parlament au fost promulgate

Publicat

in

De

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 9 iulie, patru decrete de promulgare a unor legi:

– Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea alin. (2) al art. 4 din Decretul-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum și celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri (PL-x 225/29.04.2020);

– Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Programului de susținere a crescătorilor de suine din rasele Bazna și/sau Mangalița pentru activitatea de reproducție (PL-x 640/04.12.2019);

– Decret pentru promulgarea Legii privind trecerea unui imobil din domeniul public al statului și din administrarea Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca pentru Stațiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca, în domeniul public al județului Cluj (PL-x 145/14.04.2020);

– Decret privind promulgarea Legii pentru completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară (PL-x 138/14.04.2020).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend