Conecteaza-te cu noi

Campulung

Anul trecut, MAI a verificat 12.422 de musceleni

Publicat

in

În raportul SPCLEP Câmpulung se regăsesc şi date privind muscelenii verificaţi în Registrul Naţional de Evidenţa Persoanelor. Conform datelor, în anul ce a trecut, au fost verificate în RNEP un număr de 13.518 persoane, dintre care 12.422 la solicitarea MAI, 1.075 pentru alte instituţii, 21 pentru persoane fizice. În acelaşi timp, pentru municipiul Câmpulung au fost verificate 882 persoane care figurează cu debite la bugetul local.
„Referitor la înregistrarea în RNEP a comunicărilor privind decesul persoanelor în anul 2014 s-au înscris 1.002 decese.”, se mai arată în raportul de activitate pe anul 2014 al SPCLEP Câmpulung.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Fostă liberală de frunte din Muscel, trimisă în judecată pentru înșelăciune – Ioana Flintea riscă ani de pușcărie

Publicat

in

De

Poliția Argeș a transmis, astazi, că polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Este vorba de celebrul scandal din 2017 in care liberala Ioana Flintea, mâna dreapta a lui Bogdan David si Luci Ionescu la conducerea PNL Câmpulung, a fost reclamată de campulungeni ca i-a înșelat prin agenția de turim pe care o patrona. Prin agentia de turism pe care o administra, Travel Wind, Iona Flintea a inselat zeci de persoane, printre care si angajati ai Ministerului Apararii Nationale si ai Politiei Romane, promitindu-le vacante de vis in statiuni din tara si strainatate.
Din cercetări s-a stabilit că în perioada decembrie 2016 – iulie 2017, Ioana Flintea, în calitate de administrator la o agenție de turism, ar fi încasat sume de bani de la 47 de clienți, inducându-i în eroare prin promisiunea că le va achiziționa pachete de servicii turistice. Prejudiciul, estimat la peste 71.000 de lei, a fost recuperat în proporție de peste jumătate. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

Ioana Flintea va avea nevoie de avocați performanți pentru a evita puscăria. Asta pentru că tănăra liberală a mai fost condamnata la inchisoare , chiar in anul in care dadea țepe turistice, intr-un alt dosar (4032/205/2017), dupa ce a fost trimisa in judecata pentru ca a prejudiciat firma SC Negru Voda Turism Invest SRL.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM ! Percheziții în Argeș pentru salvarea unei minore de 16 ani traficată de interlopi

Publicat

in

De

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub supravegherea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat patru percheziţii, pe raza municipiului Câmpulung, a comunelor Mihăești și Schitu Golești, pentru salvarea unei minore de 16 ani, victimă a infracțiunilor de trafic de minori și șantaj.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeşeni, au efectuat 4 percheziții domiciliare, dintre care una pe raza municipiului Câmpulung, respectiv două pe raza comunei Mihăești și una pe raza comunei Schitu-Golești, la domiciliile a trei persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de trafic de minori și șantaj.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie 2019 – februarie 2020, un tânăr de 20 de ani, din Câmpulung, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a unei minore de 16 ani, ar fi constrâns-o să practice prostituția, pe raza municipiului Câmpulung.

Ulterior aceasta ar fi fost șantajată de către alți doi tineri, de 21 și 22 de ani, ambii din Mihăești, în scopul obținerii de foloase patrimoniale, cei doi amenințând cu postarea în mediul on-line a unor filmări cu conținut sexual explicit.

În urma percheziţiilor au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, un laptop, precum și alte obiecte cu valoare probatorie.

Șase persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend