Conecteaza-te cu noi

Campulung

Anul nou a adus, la Câmpulung, doi băieţi şi două fetiţe

Avatar

Publicat

in

În prima zi a anului 2015, la Spitalul municipal Câmpulung, au fost aduşi pe lume patru bebeluşi. Potrivit datelor oferite de Secţia de Obstetrică-Ginecologie, primul copil adus de noul an, la ora 06.30, a fost un băieţel (Pavelescu) de 3.100 g, urmat de un alt băieţel (Onefreiciuc), născut la ora 09.20 cu o greutate de 3.200 g. Mai târziu, la ora 14.00 a venit pe lume o fetiţă (Garcea) de numai 1550 g, pentru ca la ora 17.00 să se mai nască o fetiţă (Racolţea) cu o greutate de 2.800 g. Tuturor le dorim să crească mari şi sănătoşi!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ȘOCANT! UN JANDARM S-A ÎMPUȘCAT CU ARMA DIN DOTARE, LA BARAJUL VIDRARU

Avatar

Publicat

in

De

Descoperire șocantă, în această dimineață, la Barajul Vidraru! Un jandarm a fost găsit mort după ce s-a împușcat cu arma din dotare.

Acesta era în vârstă de 45 de ani, angajat din anul 2005 și a lăsat în urma sa o fetiță. Plutonierul major Popa Claudiu, a fost găsit fără suflare în postul de paza, cu arma lângă el.

Publicitate

Potrivit informatiilor, bărbatul primise ieri o condamnare cu suspendare pentru o infracțiune la regimul rutier (pentru conducere sub influenta alcoolului), dar nu era o sentința definitiva.

Revenim cu detalii….

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO! Accident grav în Argeș, la Câmpulung

Avatar

Publicat

in

De

Un grav accident rutier a avut loc, in urma cu putin timp în Municipiul Câmpulung, cartier Grui. Vorbim despre o coliziune puternica dintre două autoturisme, care s-a soldat cu doua victim, ambii șoferi, unul dintre aceștia în vârstă de 53 de ani a fost găsit încarcerat, pompierii executând manevrele de descarcerare pentru extragerea victimei și ulterior a primit îngrijiri medicale.
Celălalt are 21 de ani, prezintă traumatisme minore și a refuzat transportul la spital.

La fata locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend