Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Antony Blinken a transmis ‘cele mai sincere condoleanţe’ după atacul din faţa unui centru cultural kurd din Paris

Publicat

in

NATIONAL

Rishi Sunak afirmă că planul său privind imigraţia a redus numărul sosirilor ilegale

Publicat

in

Premierul britanic Rishi Sunak a afirmat luni că planul său de a reduce numărul imigranţilor ilegali care sosesc în ţara sa cu ambarcaţiuni de mici dimensiuni a dus la scăderea numărului traversărilor Canalului Mânecii cu 20%, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Citeste mai mult

NATIONAL

‘Remember Mihaela Runceanu’, expoziţie eveniment la Muzeul Judeţean Buzău

Publicat

in

Muzeul Judeţean Buzău va deschide în data de 14 iunie expoziţia „Remember Mihaela Runceanu”, eveniment cultural ce îşi propune să facă cunoscută generaţiilor de elevi şi adolescenţi personalitatea şi cariera muzicală a interpretei buzoience şi să readucă în memoria publicului activitatea sa artistică.

„Personalitate de excepţie a muzicii româneşti din perioada anilor 1970 – 1980, Mihaela Runceanu a fost una dintre vocile care au scris istorie în muzica uşoară şi pop-rock, lansând adevărate şlagăre la nivel naţional. Expoziţia prezintă publicului o parte din ţinutele de scenă ale artistei, diplome, scrisori, o impresionantă colecţie de fotografii, precum şi obiecte ce au aparţinut Mihaelei Runceanu. Totodată, expoziţia introduce vizitatorul în atmosfera muzicală a anilor ’80”, a transmis Muzeul Judeţean Buzău prin intermediul unui comunicat de presă.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend