Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Angajaţi ai Salpitflor agresaţi în Expo Parc

Avatar

Publicat

in

Eforturile depuse de angajaţii Salpiflor dar şi de  municipalităte pentru întreţinerea şi înfrumuseţarea spaţiilor verzi din Pitesti devin inutile atâta timp cât cei care sunt responsabili cu ordinea publică sunt de negăsit. Dacă până nu cu mult timp în urmă parcurile erau supravegheate de poliţişti locali şi astfel banii piteştenilor cheltuiţi de municipalitate pentru întreţinerea spaţiilor verzi erau la adăpot de vandali, acum acest lucru nu se mai întâmplă şi  astfel florile şi copacii din parcuri cad pradă vandalilor care ajung în astfel de locuri. Aşa s-a întâmplat şi în Expo Parc , acolo unde părinţii vin cu copiii şi fie uită de ei, fie  îi lasă să distrugă tot ce le iese în cale, semn că cei 7 ani de acasă au rămas la nivel de expresie. Unul dintre angajaţii Salpitflor a rugat părinţii copiilor care jucau fotbal prin lalele, să nu îi mai lase să distrugă florile. Asupra femeii s-au abătut zeci de injurii şi ameninţări. A fost nevoită să renunţe şi să lase copiii să-şi facă de cap pe banii fiecăruia dintre noi căci în parcul cu pricina nu găseşti niciodată vreun poliţist local, chiar dacă presa a semnalat în nenumărate rânduri că în parcuri nu prea domnesc nici civilizaţia , nici siguranţa. Angajatul Salpitflor a spus că nu este pentru prima dată când este agresată de părinţii copiilor care distrug spaţiile verzi şi că nu beneficiază de nicio apărare. Poliţia Locală lipseşte şi din parcuri şi din viaţa publică .

Tatăl unuia dintre copiii care jucau în picioare lalelele înflorite ţipa că fiul său poate să distrugă orice, că plăteşte el. Ne întrebăm când îi oferă Poliţia Locală şansa de a achita o amendă pentru distrugerea spaţiilor verzi astfel încât vandalii oraşului să fie descuraţi în activitatea lor ilegală.

Publicitate

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ultim moment: Mario Iorgulescu, trimis în judecată pentru că s-a urcat beat și drogat la volan și a ucis un bărbat

Avatar

Publicat

in

De

 Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB) anunță trimiterea în judecată a lui Mario Iorgulescu, pentru omor, după ce acesta s-a urcat beat și drogat la volan și a ucis un bărbat.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, vineri, trimiterea în judecată a lui Mario-Gino Iorgulescu, pentru săvârșirea infracţiunilor de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Conform rechizitoriului, în 8 septembrie 2019, pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să meargă din staul Gulia, comuna Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, Mario Iorgulescu a condus autoturismul marca Aston Martin model DBS cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 60 km/h în localitate, pătrunzând pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Șoseaua Chitilei și strada Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I.

Publicitate

Mario Iorgulescu a urcat mașina pe care o conducea cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație. Vehicul condus de acesta era echipat cu un motor de 700 de cai putere, mai spun procurorii.

Tânărul a intrat pe contrasens și a izbit frontal, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de un bărbat care a murit pe loc.

„Toate acestea s-au întâmplat în condițiile în care, din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, inculpatul nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum. Procedând în acest mod, inculpatul a fost indiferent față de urmările acțiunilor sale, pe care le-a prevăzut și acceptat, punând în pericol participanții la trafic, lăsând producerea sau evitarea unei coliziuni pe seama hazardului și astfel ucigând-o pe victimă cu intenție indirectă”, conform sursei menționate.

Procurorii au avut la baza, în rechizitoriu, declarații ale martorilor, raportul medico-legal de necropsie, buletinele de analiză toxicologică și expertiza medico-legală toxicologică, imaginile surprinse de camerele de supraveghere video, expertiza criminalistică privind cauzele și împrejurările producerii coliziunii, precum și raportul de constatare privind datele informatice extrase din computerul de bord al vehiculului condus de inculpat.

O parte din actele de urmărire penală au fost efectuate pe teritoriul Italiei de către autoritățile judiciare italiene, în baza unor ordine europene de anchetă emise de autoritățile române.

„Menționăm faptul că pe numele inculpatului a fost emis la data de 15 mai un mandat de arestare în lipsă, în baza căruia Tribunalul București a emis un mandat european de arestare, cel din urmă fiind transmis la data de 19 mai autorităților judiciare competente din Italia, țară în care inculpatul se află, în vederea arestării și predării acestuia către autoritățile judiciare române. Până în prezent, mandatul european de arestare nu a fost pus în executare”, conform PTB.

Procurorii au pus sechestru pe bunurile și sumele de bani aparținând inculpatului, până la concurența valorii de un milion de euro.

Dosarul se va judeca la Tribunalul Bucureşti, instanța de judecată competentă.

Citește și:

E haos în spitale! A revenit criza de echipamente medicale. Mărturia unui medic: ‘Din bandaje, cârpe ne facem echipament!’

EXCLUSIV Cu ce se ocupă Richard Rinu, arestat pentru uciderea lui Emi Pian – Afaceri cu Ciprian Pian

EXCLUSIV Am deslușit misterul! Cine sunt Ciprian Napi și Richard Rinu, ultimul fiind arestat pentru uciderea lui Emi Pian

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

BOMBĂ! Dănuț Dinu iese din cursa pentru primărie, Gentea si Moșteanu cele mai mari șanse, arată cifrele ultimului sondaj

Avatar

Publicat

in

De

Un sondaj realizat in perioada 5-10 august 2020, dezvaluie cifre interesante după anunțarea tuturor candidaților la principalele primării din Argeș. Astfel, la Pitesti, cifrele arata ca batalia pentru primărie se va da intre pesedistul Cristian Gentea și Ionut Mosteanu, candidatul USR -PLUS. Danut Dinu, candidatul PMP a scazut in sondaje si nu mai se afla pe podium, el situandu-se, conform sondajului, pe locul 4 cu doar 14,5 % din voturi. Primul loc este ocupat de Cristian Gentea cu 27, 4 %, urmat de Ionut Mosteanu cu 20, 8 %. La mica distanta se afla Sorin Apostoliceanu cu 19,2 %, urmatorul fiind, la mare distanță Danut Dinu, al patrulea in clasament cu doar 13,5 % din voturi. Restul candidatilor au sub 10 % , cel mai bine cotat fiind Liviu Stancu de la Pro România care obtine 9,1 % din voturi. Cum la bursa zvonurilor se vorbeste doar de o intelegere intre USR si Pro Romania pe perioada campaniei electorale, este clar ca lupta pentru primaria Pitesti se va da intre Ionut Mosteanu de la USR si Cristian Gentea de la PSD.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend