Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Andrei Rareş Toader câștigă medalia de aur la Cupa Europeană de aruncări de la Split, în Croaţia

Publicat

in

Atletul român Andrei Rareş Toader a câştigat medalia de aur în proba de aruncare a greutăţii, sâmbătă, la Cupa Europeană de aruncări de la Split (Croaţia).

Toader s-a impus cu performanţa de 20,83 metri (personal best), fiind urmat în clasament de portughezul Francisco Belo (20,47 m) şi de britanicul Scott Lincoln (20,25 m).

”M-am simţit bine şi mi-a plăcut teribil locul de unde am aruncat. Mi-a plăcut şi concurenţa cu nume puternice la Split”, a declarat Toader imediat după concurs pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism, scrie Agerpres.ro.

Tot sâmbătă, Răzvan Cărare s-a clasat pe locul 5 (65,41 m) în Finala B la aruncarea suliţei tineret, Alexandru Novac a încheiat pe locul 8 (77,25 m) proba de aruncare a suliţei seniori, Adela Stanciu a ocupat locul 9 (61,23 m) la aruncarea ciocanului tineret, Constantin Zanfir a fost ultimul – locul 15 – la aruncarea discului tineret (48,03 m), iar Ioana Diana Ţigănaşu nu a reuşit nicio aruncare validă la aruncarea discului tineret.

România participă cu o delegaţie de 17 atleţi la competiţia de la Split.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Surse: Cum a mințit Orban că a fost părăsit de colegi la negocierile pentru împărțirea ministerelor

Publicat

in

De

Ludovic Orban a anunțat că a fost părăsit de Raluca Turcan, Robert Sighiartău, Rareș Bogdan la împărțirea ministerelor. Dar surse participante la negocieri au explicat cum au stat lucrurile de fapt. În momentul în care s-au împărțit ministerele, a fost o discuție separată pe care Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos și Kelemen Hunor au avut-o separat în alta încăpere de la la Vila Lac. Discuție la care nici premierul desemnat nu a participat. În tot acest timp, echipele de negocieri PNL, Usr-plus, Udmr au rămas pentru a aștepta rezultatul negocierii dintre cei 4 lideri în încăperea inițială în care delegațiile au dus negocierile. Ulterior, cei 4 lideri au venit și au anunțat ministerele și celorlalți din echipe. Apoi cele trei partide au anunțat public cum se împart ministerele în fata presei la Vila Lac. Liberalii au fost nemulțumiți de împărțire, iar seara, Raluca Turcan, Rareș Bogdan, Lucian Bode, Robert Sighiartău s-au reunit în Modrogan. Abia a doua zi nu au venit la negocieri, negocieri care se duceau pentru programul de guvernare și alte funcții, întrucât ministerele erau deja împărțite. Așadar, situația stă diferit fata de cum a anunțat Ludovic Orban, întrucât negocierea finală pe ministere a fost dusă doar cu șefii de partide, nu cu echipele de negociere. De altfel, Florin Citu a și confirmat că nici macar el nu a participat la discutia dintre cei 4 lideri:

“Nu are cum să fie o declaraţie a domnului Orban, pentru că nu este adevărată. (…) Nici măcar premierul desemnat nu a participat la împărţirea ministerelor. Deci, eu nu cred că a făcut această declaraţie, pentru că ar însemna că ar minţi, deci nu cred că este adevărată declaraţia. Eram acolo cu toţii. (…) Eu nu cred că e o declaraţie făcută, pentru că nu are cum să fie adevărată”, a spus premierul Florin Cîţu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Bărbat căzut într-o fântână adâncă de 4 metri, transportat la spital

Publicat

in

De

Un bărbat în vârstă de 23 de ani a fost transportat, duminică, la spital în şoc hipotermic după ce a căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 4 metri, informează ISU Iaşi.

Accidentul s-a produs în localitatea Hoiseni, comuna Dumeşti, lângă DN 28. La faţa locului au intervenit două autospeciale de intervenţie şi o ambulanţă de la SAJ Iaşi.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost scos din fântână până la sosirea echipajului de intervenţie şi a echipajului medical. Este în soc hipotermic, conştient şi stabil, fiind preluat de echipajul SAJ si transportat la spital, informează Agerpres.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend