Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Andreea Răducan s-a măritat! Cum arată în rochia de mireasă și ce invitați de marcă are fosta gimnastă

Avatar

Publicat

in

Andreea Răducan, fosta mare gimnastă a României, s-a măritat sâmbătă. În vârstă de 33 de ani, fosta gimnastă l-a luat de soț pe Daniel Tandreu, 34 de ani, specialist în fonduri de investiții.

Nașii Andreei Răducan sunt prieteni de familie, dar nu sunt „vedete” publice. După ce au făcut cununia civilă miercuri, Andreea Răducan și Daniel Tandreu au mers sâmbătă, la ora 16.00, la biserica din Pipera, pentru cununia religioasă. Curtea locașului de cult s-a umplut cu toată spuma gimnasticii românești.

Nadia a venit special din America

Nadia Comăneci a venit special din America pentru acest eveniment. Octavian Bellu, Mariana Bitang, Monica Roșu, Gabi Szabo și multe alte nume importante ale sportului românesc au venit s-o vadă pe Andreea Răducan mireasă. „Masa și dansul” vor avea loc la clubul „Stejarii”, care-i aparține omului de afaceri Ion Țiriac.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Beatrice Mahler: ‘De multe ori pierdem lupta cu viața și în cazul pacienților vindecați de coronavirus, dar care rămân cu sechele importante’

Avatar

Publicat

in

De

Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” din București, a declarat că ”Colegii care rămân și asigură graficul de lucru sunt epuizați, sunt lacrimi în ochii lor în momentul în care stai de vorbă cu ei și își povestesc orele de activitate petrecute”.

„Un număr de cazuri care-mi trezește fiori pentru că direcția este, în continuare, una de creștere progresivă, lentă dar susținută și asta nu ne face bine deloc dacă ne gândim la resursele pe care le avem, la oboseala pe care o avem în sistemul de sănătate și la tot ceea ce înseamnă managementul unei astfel de situații în viitor”.

Medicul a afirmat  că o mare problemă, în aceste momente, o reprezintă resursa umană epuizată.

„La Insitutul Marius Nasta avem dotări, avem aparatura necesară, o mare problemă este resursa umană care este obosită. Colegii care rămân și asigură graficul de lucru sunt epuizați, sunt lacrimi în ochii lor în momentul în care stai de vorbă cu ei și își povestesc orele de activitate petrecute. Este foarte dificil să treci prin asemenea perioadă și să-ți dai seama că sunt tot mai mulți paienți care vin la spital”.

Managerul Institutului „Marius Nasta” atrage atenția că „îngrijorător pentru noi sunt pacienții care sunt vindecați, ajung cu infecție SARS-CoV-2 negativă, însă rămân dependenți de oxigen. Riscul de deces la această categorie este încă mare, chiar dacă ajung în secții de pneumologie. De multe ori pierdem lupta cu viața și la această categorie de pacienți care sunt vindecați, dar care rămân cu sechele importante. E o problemă care încă nu are o terapie specifică”, conform Digi24.ro.

Citește și:

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Rădulescu: ‘Existența acestui virus e clară, este în toată lumea. Masca nu este sănătoasă dacă este ținută nu știu câte ore; produce modificări cerebrale la un anumit moment’

Avatar

Publicat

in

De

Deputatul Cătălin Rădulescu a precizat în cadrul unei conferințe de presă că nu este adeptul obligativității purtării măștii de protecție, despre care susține că, ținută mai multe ore, poate „produce modificări cerebrale”.

„Existenţa acestui virus e clară, este în toată lumea. Eu am teoria mea vizavi de cum trebuia prevenită această pandemie, inclusiv în România, sau cum o tratezi. Adică eu nu cred în obligativitatea măştii. Nu o să cred niciodată, indiferent cine mi-ar impune acest lucru. Am fost prin toată lumea asta şi am văzut şi înainte de pandemie oameni care purtau mască. Dar o făceau pentru a se proteja ei pe ei. (…) Pe de altă parte, de la început am spus că trebuiau făcute testări masive”, a declarat Rădulescu într-o conferinţă la sediul Partidului Ecologist Român, formaţiune pentru care deschide lista candidaţilor la Camera Deputaţilor în circumscripţia Argeş.

El a adăugat că nu este de acord cu carantinarea oamenilor în case, „creându-le această psihoză de a sta într-un mediu închis, pentru că nu sunt animale”, iar „copiii nu pot face educaţie online pentru că trebuie să interacţioneze”.

„Noi, românii, suntem o naţie mai altfel decât alţii, nu suntem reci. Noi suntem totdeauna deschişi la orice fel de discuţie, să fim prietenoşi, avem altă manieră. Închipuiţi-vă ce a însemnat luni de zile să ţii toţi oamenii carantinaţi în case. Unii au stat în blocuri, în apartamente, fără să poată ieşi. Plus că masca, aşa cum am spus-o ca medic totdeauna, nu este sănătoasă dacă este ţinută nu ştiu câte ore, pentru că ea produce modificări cerebrale la un anumit moment.

Cum poţi să accepţi tu, ca medic, să induci în populaţie un lucru care tu ştii că nu este sănătos? Deci, abordarea acestui guvern, cu complicitatea PSD-ului, a fost greşită. S-a dorit să se înspăimânte tot poporul, în loc să faci cum fac suedezii sau alte naţii care au înţeles altfel – să protejeze poporul, să-l lase să funcţioneze, să fie liber. (…) Dacă ei stabilesc să meargă la vot pe 6 decembrie, eu le cer românilor să nu se prezinte pentru aceste partide, să voteze alte partide, care vin cu altă abordare”, a spus deputatul.

Rădulescu a precizat că este şi împotriva vaccinării obligatorii.

„Eu, ca medic, sunt împotriva obligativităţii de orice gen, inclusiv obligativitatea vaccinării. Aceste lucruri trebuie să fie opţionale (masca şi vaccinul – n.r.). Nu putem să obligăm românii împotriva voinţei lor”, a adăugat deputatul, precizând că aceeaşi poziţie o va avea şi PER, conform agerpres.ro.

Citește și:

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend