Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Analistul Cătălin Iordache despre primarul sexos de la Călinești: Dacă nu-l scoate PSD din primărie, probabil îl vor scoate procurorii. Va risca Mînzînă?

Publicat

in

Valuri de reacții după emisiunea Chestiuni Arzătoare de aseară de la PROFI 24 TV, în care s-a probat cu dovezi clare faptul că primarul PSD de la Călinești s-ar fi folosit de funcție și banul public pentru a obtine favoruri sexuale de la o angajată, culmea, propria sa nepoată. Prezent, aseară, in studioul PROFI 24 TV, analistul politic Cătălin Iordache a ascultat uimit înregistrările dar și declarația tatălui fetei. ” Dincolo de conotațiile sexuale și că voia să-și angajeze nepoata pe post de escortă plătită din banul public, mai sunt si alte două posibile infracțiuni. În opinia mea, a unuia care vine din sistem, cea mai gravă estea aceea a unei angajări fictive, așa cum s-a înțeles clar în emisiune din acea înregistrare audio. E un caz similar cu al lul Liviu Dragnea care a făcut deja pușcărie pentru o angajare fictivă. Că PSD i-a retras funcțiile primarului sexos, nu rezolvă absolut nimic atîta timp cat acest nene este încă membru si primar PSD. Dacă nu-l scoate, acum, PSD din primărie, probabil îl vor scoate procurorii cu brățări. Va risca Mînzînă, Bughiu și Ciolacu să aibă incă un primar cu probleme penale?, ne-a declarat Cătălin Iordache, analist politic.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Președintele Klaus Iohannis: ‘Cerem Rusiei să se retragă imediat din toate teritoriile ocupate. Toți cei care comit crime de agresiune trebuie trași la răspundere și aduși în fața justiției’

Publicat

in

De

 Preşedintele Klaus Iohannis, alături de alţi preşedinţi ai unor state membre NATO din Europa Centrală şi de Est, a semnat o declaraţie comună prin care îşi reiterează sprijinul pentru suveranitatea şi integritatea teritorială ale Ucrainei, informează duminică Administraţia Prezidenţială.

„Noi, preşedinţi ai unor state din Europa Centrală şi de Est, ţări ai căror lideri au vizitat Kievul în timpul războiului şi au văzut cu ochii lor efectele agresiunii ruse, nu putem rămâne tăcuţi în faţa încălcării flagrante a dreptului internaţional de către Federaţia Rusă, motiv pentru care transmitem următoarea declaraţie: reiterăm susţinerea noastră pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei. Nu recunoaştem şi nu vom recunoaşte niciodată încercările Rusiei de a anexa teritorii ucrainene. Susţinem ferm decizia Summitului NATO de la Bucureşti din 2008 privind viitoarea aderare a Ucrainei”, se arată în declaraţia comună.

Semnatarii declaraţiei cer Rusiei să se retragă imediat din toate teritoriile ocupate.

„Susţinem Ucraina în apărarea sa împotriva invaziei Rusiei, cerem Rusiei să se retragă imediat din toate teritoriile ocupate şi încurajăm toate statele aliate să îşi sporească substanţial ajutorul militar pentru Ucraina. Toţi cei care comit crime de agresiune trebuie traşi la răspundere şi aduşi în faţa justiţiei”, prevede documentul.

Declaraţia este semnată de preşedintele României, Klaus Iohannis, preşedintele ceh, Milos Zeman, preşedintele Estoniei, Alar Karis, preşedintele Letoniei, Egils Levits, preşedintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, preşedintele Macedoniei de Nord, Stevo Pendarovski, preşedintele Republicii Muntenegru, Milo Dukanovic, preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, preşedintele Slovaciei, Zuzana Caputova, informează agerpres.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ion Cristoiu: ‘Enigma acestui moment este faptul că nu au apărat teritoriile. În loc să apere fiecare metru de pământ, Zelenski a lăsat ca rușii să ia 20% din teritorii’

Publicat

in

De

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, spune că Zelenski a lăsat ca rușii să ia 20% din teritorii.

„Discursul lui Putin a avut trei mesaje. Esența acestui discurs fost faptul că rușii nu dau înapoi. Putin nu este chiar cu un picior în groapă, așa cum spune presa. Occidentul nu va răspunde nicicum.

Militarii ruși din teritoriile ocupate rămân fără vize. Secretarul general NATO nu a anunțat intrarea accelerată a Ucrainei. Anexarea teritoriilor este o sfidare rară în istorie.

Răspunsul nu putea fi decât mișcare mai agresivă decât Rusiei. Enigma acestui moment este faptul că nu au apărat teritoriile. În loc să apere fiecare metru de pământ, Zelenski a lăsat ca rușii să ia 20% din teritorii. 

Părerea mea este că scenariul lui Zelenski este afganistarea războiului. Rușii rusifică cu costuri semnificative teritoriile”, a spus Ion Cristoiu, conform gândul.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend