Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Ana Birchall îl BAGĂ ÎN CORZI pe Stelian Ion: Lăsați smiorcăiala și campania de victimizare PENIBILĂ

Publicat

in

Ana Birchall, fost ministru al Justiției, îl acuză pe Stelian Ion, demis ieri de premierul Florin Cîțu din fruntea Ministerului Justiției, că se victimizează în mod inutil și că a ținut blocat PNDL 3.

„Domnule Stelian Ion daca se dovedeste ca avizul dat astazi pe OUG „Anghel Saligny” are aceleasi observatii de fond pe care le stiti si dvs. inca din 17 august aveti decenta sa va dati demisia din Parlament si s[ va cereti scuzele pe care le datorati colegelor si colegilor din Directia de Avizare din MJ?

Va solicit sa ma contraziceti public, daca aveti curaj, si sa raspundeti, tot public, daca ati stiut sau nu , inca din data de 17 august, de observatiile directiei de avizare din MJ la proiectul OUG „Anghel Saligny”, venit in analiza la MJ in draft asa cum este practica in baza colaborarii loiale interministeriale?

Va spun eu: ati stiut inca din 17 august si nu numai ca ati stiut de aceste observatii dar ati si refuzat sa le trimiteti initatorului OUG ca sa poata sa le analizeze si sa le accepte sau sa le refuze, asa cum spune legea! Oare cum se numeste, legal si moral, aceasta actiune a dvs. de a le tine blocate la mapa? Asa ca lasati smiorcaiala si campania asta de victimizare absolut penibila si nu mai aruncati cu noroi in MJ! E suficient cat rau ati facut MJ fiind ministrul cu un superb raport de activitate ZERO!”, scrie Ana Birchall pe Facebook.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

BREAKING – Premeirul francez a demisionat

Publicat

in

De

Premierul francez Jean Castex și-a prezentat, luni, demisia președintelui Emmanuel Macron, a anunțat biroul prim-ministrului, ceea ce deschide calea pentru o revizuire a cabinetului, dorită de Macron, potrivit Reuters.

Decizia de a demisiona a lui Jean Castex a deschis calea pentru o mult așteptată revizuire a cabinetului de către Emmanuel Macron, care, după realegerea sa în aprilie, a declarat că noua sa echipă guvernamentală ar trebui să fie mai „concentrată”, cu mai puțini miniștri.

Macron, care are nevoie să trimită un semnal că a auzit frustrările alegătorilor exprimate prin prezența scăzută la vot și sprijinul mare pentru extrema dreaptă și extrema stângă radicală, a declarat că este în căutarea unei persoane cu acreditări ecologice și de politică socială pentru funcția de prim-ministru.

Aliații săi au spus că cel mai probabil va numi o femeie în funcția de premier. Aceasta ar putea deveni prima femeie premier, după Edith Cresson, care a ocupat pentru scurt timp funcția în timpul președinției liderului socialist Francois Mitterrand, la începutul anilor 1990.

Un astfel de profil ar putea contribui la contracararea provocării lansate de veteranul de stânga dură Jean-Luc Melenchon, care a ajuns pe un puternic loc trei în alegerile prezidențiale, ceea ce i-a permis să adune o coaliție largă a partidelor de stânga din Franța la votul parlamentar din 12-19 iunie.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Senatorii au ţinut, în plen, un moment de reculegere în memoria lui Şerban Valeca

Publicat

in

De

Senatorii au ţinut, luni, în plen, un moment de reculegere în memoria social-democratului Şerban Valeca.

„Duminică, 15 mai, ne-a părăsit profesorul universitar, cercetătorul, parlamentarul, ministrul Şerban Valeca. A reprezentat cu demnitate şi profesionalism judeţul Argeş în Parlamentul şi Guvernul României. A făcut din patriotism un motto personal. A fost un coleg extraordinar, un prieten adevărat, un mare om. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus, în plen, senatorul PSD Ovidiu Puiu, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: UPDATE / Doliu în PSD: Șerban Valeca, fost ministru în Guvernul Năstase și Grindeanu, a murit în această dimineață

Fostul ministru, parlamentar şi lider al organizaţiei PSD Argeş, cercetătorul Şerban Valeca, născut la 23 iunie 1956, a încetat din viaţă duminică.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend