Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Americănisme! Noii lideri americani, Joe Biden şi Kamala Harris, au primit CADOURI în ziua învestirii: Ce le-a pregătit Comitetul de primire

Avatar

Publicat

in

La ceremoniile de învestire de la Washington, noul preşedinte american Joe Biden şi vicepreşedintele Kamala Harris au primit cadouri în rotonda Capitoliului din partea Comitetului de primire, scrie BBC, potrivit news.ro.

Senatorul republican Roy Blunt le-a prezentat celor doi tablouri realizate de un artist din Ohio, considerat “cel mai bun peisagist din Vest”.

Senatorul democrat Amy Klobuchar le-a prezentat două vase de cristal care “reprezintă speranţa şi încrederea pe care americanii şi le-au pus în voi pentru a duce ţara înainte”.

Citește și: Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că e în pragul falimentului:  Numai proștii spun asta

Compania Lenox, cu sediul în Bristol, a creat cadouri pentru inaugurarea mandatului oficial al preşedintelui Joe Biden şi vice-preşedintelui Kamala Harris. Lenox, producător de cristaluri şi porţelanuri fine, a creat cadouri pentru nouă ceremonii de la preşedintele George W. Bush în 1989. Vazele de cristal unicat sunt gravate cu imaginea Casei Albe – pentru Biden şi clădirea Capitoliului – pentru Harris.

Liderii din Congres au mai adus pentru cei doi steaguri arborate deasupra Congresului care au fost înrămate pentru a marca acest moment istoric.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO | Luis Lazarus, de pe patul de spital, cu un test pozitiv: ‘Vă învăţ eu minte să mai scrieţi şi să mâncaţi rahat’

Avatar

Publicat

in

De

Realizator TV Luis Lazarus reacţionează la informaţiile apărute în presă cu privire la starea sa de sănătate. Aflat pe un pat de spital, cu un test pozitiv şi un test negativ primite în aceeaşi zi, Lazarus îi ameninţă pe jurnaliştii care au scris că ar fi în stare gravă.

Informaţia referitoare la faptul că Luis Lazarus se află în spital a fost difuzată de România TV, fiind ulterior preluată şi amplificată de alte publicaţii.

Sâmbătă, senatoarea Diana Şoşoacă a publicat pe Facebook mesajele primite de Luis Lazarus, unul cu un rezultat pozitiv la testul COVID-19 şi unul cu rezultat negativ.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO – Un DJ din Hong Kong s-a retras la 96 de ani

Avatar

Publicat

in

De

Ray Cordeiro, un DJ în vârstă de 96 de ani din Hong Kong, a găzduit ultima sa emisiune la radio, după mai bine de șapte decenii de carieră, relatează BBC, arată Mediafax.

Cordeiro le-a mulțumit ascultătorilor săi, la încheierea programului „All The Way With Ray”, de sâmbătă seara.

Programul său era difuzat la radioul public RTHK din Hong Kong din 1970.

Cordeiro este cunoscut pentru vocea sa de bariton, șapca pe care o purta și lista de cântece.

În 2000, Guinness Book of World Records i-a acordat titlul de cel mai rezistent DJ din lume.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Cordeiro, care s-a născut în Hong Kong din părinți de origine portugheză, a declarat într-un interviu recent că este „cel mai norocos om din lume”.

De-a lungul carierei sale de 72 de ani, a ajuns să cunoască unele dintre cele mai mari nume din lumea muzicii, inclusiv Beatles, Cliff Richard și Tony Bennett.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend