Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

AMENZI de 14.600 lei într-o zi pentru nepurtarea măștii de protecție, în Argeș

Publicat

in

Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii și jandarmii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 1077 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Au fost aplicate două amenzi, în valoare totală de 1500 lei, pentru două persoane care nu au respectat măsura izolării. Este vorba, în primul caz, despre un bărbat de 40 de ani, dintr-un oraș din Argeș, care nu a fost găsit la adresa unde figura în izolare. Cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei. În al doilea caz, un bărbat de 40 de ani, din alt oraș argeșean, nu a fost găsit la adresa unde figura în izolare, în momentul verificării.

Publicitate

Pe fondul creșterii cazurilor de infectare cu noul coronavirus, prefectul Emanuel Soare a dispus efectuarea de controale ample, în fiecare zi. Astfel, polițiștii argeșeni au efectuat verificări la 8 societăți comerciale și au aplicat 60 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare totală de 14.600 de lei.

Zilnic, pe teren se află echipe mixte de control, formate din reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, ITM, ISU, DSP și DSVSA. Aceștia vor controla aplicarea măsurilor de protecție împotriva infectării cu COVID-19, în special în centrele comerciale, în mijloacele de transport în comun și la marii angajatori din județ.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Schimbare uriașă! O companie aeriană anunță o nouă politică de taxare

Publicat

in

De

Dragi pasageri, începând de astăzi, 15 iulie 2020, intră în vigoare o nouă politică de taxare a bagajelor suplimentare pe zborurile TAROM.
Detaliile se regăsesc accesând site-ul TAROM, secțiunea Informații Pasageri – Bagaje Speciale sau Excedent Bagaje: https://www.tarom.ro/informatii-p…/…/excedent-de-bagaje.html

Modificările vizează valorile taxelor aplicabile, cât și reîncadrarea bagajelor speciale în anumite tipuri de categorii.

Vă mulțumim!”, a informat compania.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce scrie în cea mai recentă declarație de avere a lui Ludovic Orban! Câți bani a încasat în ultimul an

Publicat

in

De

Ludovic Orban deține 50% din această locuință, iar restul de 50% aparține soției sale. Aceasta a fost dobândită în anul 2014 printr-un contract de vânzare-cumpărare.

De asemenea, premierul a completat că deține și un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în anul 2007 și a declarat că nu deține metale prețioase, obiecte de artă sau bijuterii.

Publicitate

La capitolul bani în conturi bancare, Orban a completat că soția sa deține 5.517,57 euro la Raiffeisen Bank și 8.259,59 euro la BCR.

De asemenea, acesta deține 27.059,20 euro lei la Unicredit Bank.

Familia Orban nu are, potrivit documentului, împrumuturi luate de la bănci.

În ceea ce privește veniturile, Ludovic Orban a încasat în anul fiscal 2019 bani pentru consultanță tehnică de la SCP Doru Trăilă și Asociații, suma de 90.239lei net, iar fin funcția de prim-ministru al României a încasar 27.320 de lei net.

Potrivit declarației de avere a ministrului, Mihaela Orban nu a avut venituri în anul fiscal încheiat.

 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend