Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ambasadorul adjunct al Rusiei la ONU: Cine a numărat trupele noastre? De unde ați scos 150.000? Inflația este foarte mare aici, la New York. O vedem în prețuri, dar și în numărul de soldați…?

Publicat

in

Prezent într-o emisiune la Sky News, ambasadorul adjunct al Rusiei la ONU, Dmitri Polyanski a fost întrebat de gazda emisiunii, Trevor Phillips, de ce Kremlinul a adunat 150.000 de militari la granița cu Ucraina, dacă Moscova nu intenționează să invadeze.

Dmitri PolyanskiFoto: captura tv

„În primul rând, cine a numărat aceste trupe? De unde scoateți această cifră, de 150.000? Îmi amintesc că la început erau 100.000, apoi erau 120.000, acum sunt 150.000, unii vorbesc de 190.000”, a spus Polyanski. „Recunosc că inflația este foarte mare aici, la New York. O vedem în prețuri, dar și în numărul de soldați…?

Phillips a respins remarcile lui Polyanski, arătându-i imagini din satelit care confirmă o creștere a prezenței militare a Rusiei la graniță.

„Nu avem încredere în serviciile de informații americane și britanice, ne-au dezamăgit de multe ori. E suficient să amintesc acele arme de distrugere în masă din Irak…”, a răspuns Polyanski.

Diplomatul a repetat argumentul Moscovei că i se permite să-și plaseze trupele oriunde dorește în interiorul propriilor frontiere. Phillips a întrebat dacă Moscova ar avea aceeași atitudine „relaxată” dacă Ucraina și-ar aduna în mod similar o prezență militară de-a lungul graniței sale cu Rusia.

Polyanski a susținut că Ucraina a adunat deja 120.000 de soldați de-a lungul liniilor de contact în Donbas și că armata ucraineană e cea care a început să bombardeze regiunea.

Vezi aici un extras video din emisiune

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Mireasa lui SIEmion

Publicat

in

De

Ia ti Ilinco ziua buna, de la tata de la muma! Ilinca Munteanu este fericita aleasa a “viitorului presedinte” al Romaniei si al partidului care va avea nu i asa “70% din voturi in 2024”!

Domnisoara Munteanu are doar 22 de ani si lucreaza deja in Parlamentul Romaniei, fireste la grupul AUR!

Asa cum ne a promis domnu SIEMION, si a dat examenele, in speta la facultatea de drept si a si absolvit!

Printre picaturi si postarile de pe social media pentru viitorul sot, se ocupa si cu organizarea nuntii la intalnirile cu Adina Patru Wedding Planner, in timp ce mirele salveaza Romania!

S a dat inel, s a nins, s a tot, vorba lui Dem Radulescu!

content-image

content-image

content-image

content-image

de Dana Budeanu pentru Verdict App

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

UEFA interzice meciurile de fotbal în Transnistria – Unde va juca Sheriff Tiralpol meciurile de Liga Campionilor

Publicat

in

De

Uniunea europeană de fotbal (UEFA) a decis vineri ca nicio partidă din cupele europene să nu se mai dispute, până la noi ordine, în regiunea separatistă Transnistria, teritoriu aflat în componenţa Republicii Moldova, care se învecinează cu Ucraina, informează AFP, potrivit Agerpres.

„În conformitate cu deciziile luate anterior de Comitetul Executiv al UEFA, în contextul escaladării conflictului militar care a culminat cu invadarea teritoriului ucrainean de către armata rusă, Comitetul Executiv al UEFA a decis astăzi (vineri) ca niciun meci din competiţiile UEFA să nu se dispute în regiunea Transnistria până la noi ordine”, a indicat forul fotbalistic continental într-un comunicat.

Această decizie vizează în principal clubul fanion al Transnistriei, Sheriff Tiraspol, care a participat în sezonul 2021-22 la Liga Campionilor, pentru prima data în istoria sa, reuşind să impresioneze după ce a învins cu 2-1 formaţia Real Madrid, chiar pe stadionul Santiago Bernabeu, în faza grupelor.

Sheriff Tiraspol, care evoluează în campionatul Republicii Moldova, urmează să joace în primul tur de calificare din noua ediţie a Ligii Campionilor împotriva echipei bosniace Zrinjski Mostar pe 6 şi 13 iulie. Manşa secundă a acestui duel a fost programată iniţial pe stadionul său, Bolşaia Sportivnaia Arena, însă UEFA a precizat că a cerut grupării din Transnistria „să ofere un loc/stadion alternativ, care trebuie să respecte reglementările UEFA în vigoare, în afara regiunii transnistrene, pentru meciurile sale de acasă, cât timp interdicţia de a juca în regiune va rămâne în vigoare”.

Sheriff Tiraspol a câştigat anul acesta al şaselea său titlul consecutiv de campioană a Republicii Moldova şi al 19-lea începând din 2001.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend