Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Am putea asista la o lovitură fără precedent pentru firmele austriece din România! Rareș Bogdan: Companiile de stat să-și închidă conturile la Raiffeisen și BCR

Publicat

in

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a îndemnat, joi, după votul negativ dat de Austria în privința aderării României la Schengen, ca firmele de stat să-și închidă conturile la băncile austriece.

Este vorba despre Raiffeisen Bank și Erste-BCR.

Vezi și Un fermier dă startul la o campanie-manifest! Închide toate conturile la BCR și Raiffeisen și nu mai lucrează cu OMV Petrom și Mol

Rareș Bogdan a ținut să laude Germania, Franța și Luxemburg, pentru modul în care au susținut aderarea României.

Astăzi împotriva intereselor României și a românilor a fost Austria. Companiile de stat din România care în momentul acesta au carduri bancare prin care rulează zeci, sute de milioane de euro lunar prin Raiffeisen și Erste, sunt obligate de către fiecare român în parte să-și închidă de la Raiffeisen și de la Erste”, a afirmat acesta, conform Antena 3.

Totodată, Rareș Bogdan a spus că Germania a fost avocatul României joi. Totodată Luxemburg și Franța au susținut cu vehemență aderarea României la spațiul Schengen.

„Cele trei țări s-au comportat admirabil față de România”, a afirmat politicianul.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Sprayul nazal cu ketamină ar putea ajuta la tratarea migrenelor cronice (studiu)

Publicat

in

Sprayul nazal cu ketamină ar putea fi eficient în tratarea migrenelor cronice, potrivit unui nou studiu, publicat în revista „Regional Anesthesia & Pain Medicine”, oamenii de ştiinţă avertizând în acelaşi timp împotriva utilizării în exces a acestui tratament, relatează UPI, potrivit Agerpres.

Citeste mai mult

NATIONAL

Lula da Silva îi face o invitaţie specială papei Francisc pentru a vizita Brazilia

Publicat

in

Preşedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, l-a invitat miercuri pe papa Francisc să efectueze o vizită în ţara sa, în cursul unei conversaţii telefonice care s-a concentrat şi pe conflictul din Ucraina, relatează AFP, citat de Agerpres.

„Tocmai am vorbit la telefon cu papa Francisc. L-am felicitat pentru eforturile depuse în apărarea păcii în Ucraina şi în lupta împotriva sărăciei”, a scris Lula da Silva pe Twitter.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend