Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Dan Bica visează să ajungă parlamentar de Argeș

Avatar

Publicat

in

Preşedintele PNL Argeş, Ion Popa, pare că aşteaptă rezultatul alegerilor parlamentare pentru a răspunde pentru eşecul în alegeri înregistrat de liberali, eşec pe care senatorul Popa îl vede şi nu prea căci susţine că la nivel judeţean liberalii au fost traşi în jos, în mersul lor triumfal către câştigarea alegerilor,  de către câteva organizaţii printre care cea din Piteşti care este  cu adevărat “oaia neagră” a liberalismului. Aşadar, senatorul Popa, în calitate de preşedinte al PNL Argeş, şi-a asumat aducerea în Parlamentul României, după alegerile parlamentare, a cel puţin patru liberali. În caz contrar, Ion Popa a anunţat că îşi va prezenta demisia. Acuzaţiile aduse de fostul preşedinte al PNL Piteşti, Narcis Sofianu, potrivit cărora alegerile au cam fost boicate chiar de către unii liberali care au ales  să susţină mai pe faţă, mai pe ascuns, candidaţii PSD, au fost reconfirmate de către senatorul Ion Popa care a adăugat că acest lucru nu a fost valabil doar la Piteşti ci şi în alte organizaţii numai că, nefiind adeptul excluderii oamenilor din partid, preferă o reorganizare. În ceea ce priveşte câştigarea celor 4 parlamentari sau prezentarea mandatului de preşedinte, liberalul Popa preferă să închidă ochii la activităţile cel puţin dubioase  ale unor primari liberali decât să ia măsuri ferme, căci întrebat care este poziţia lui, în calitate de preşedinte, fată de primarul ales de la Albeştii de Argeş care a încâlcat o hotarâre de Consiliu Local cu de la sine putere şi pentru binele fratelui său aşa cum susţin “gurile rele”, Ion Popa s-a eschivat şi a preferat să spună că unii dintre liberalii aleşi sunt mai puţin experimentaţi numai că nu era cazul celui de la Albeşti care a deţinut până anul acesta funcţia de viceprimar. Una peste alte, noul primar de la Albeştii de Argeş a încălcat o hotărâre de Consiliu Local, pe care a susţinut-o şi el la momentul respectiv, prin care porţile şcolii din comună au fost  închise astfel încât elevii să nu poate ajunge la magazinul cu de toate de lângă şcoală, hotărâre de altfel perfect normală şi legală. Imediat după câştigarea alegerilor, primarul liberal a deschis porţile împotriva oricărui regulament . Dar se pare că Ion Popa ştie că e mai rentabil să te dai bine pe lângă primarii tăi decât pe lângă cetăţeni pentru a câştiga alegerile. Rămâne de văzut dacă albeştenii, mulţi dintre ei foarte indignaţi de atitudinea noului primar, vor mai allege liberalismul la parlamentare.

În ceea ce priveşţe viitorii candidaţi, Ion Popa a spus că nu poate oferi niciun nume în acest moment şi că singurul care şi-a prezentat deschis dorinţa de a candida este colegul său, Dan Bica .

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

Avatar

Publicat

in

De

Secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu, a declarat  că PSD are ca priorități sănătatea, educația și creșterea nivelului de trai al populației și partidul a demonstrat în perioada în care a fost la guvernare că știe cum să gestioneze țara.

„Felul în care puterea gestionează astăzi economia României merge într-un sens total greşit. Au împrumutat peste 10 miliarde de euro, nu ştim ce au făcut cu ele, am cerut de fiecare dată să ne spună aceste lucruri, nu ne-au spus nimic. PSD are trei direcţii clare: unu – sănătatea, doi – educaţia şi trei, şi poate fi pe acelaşi palier cu cele două – nivelul de trai al tuturor locuitorilor, indiferent de categoria socio-profesională din care fac parte.

PSD a demonstrat de fiecare dată că ştie să gestioneze ţara, am fost în top trei la nivelul Europei privind creşterea economică, puterea de cumpărare a crescut cu peste 25% în perioada 2017 – 2019, PIB-ul României – cu 40%, de câte ori a guvernat dreapta, dacă vă amintiţi, ne spuneau de luminiţa de la capătul tunelului, să strângem cureaua şi, în ultimă instanţă, prin 2010, un preşedinte a reuşit să taie şi salariile şi indemnizaţiile şi dacă nu era Curtea Constituţională tăia şi pensiile”, a spus Paul Stănescu.

Secretarul general al PSD a susţinut că preşedintele Klaus Iohannis „nu iese din logica electorală” şi vrea alegeri pe 6 decembrie deoarece „în toate sondajele de opinie PNL de prăbuşeşte”.

„Astăzi, pentru că suntem în preajma alegerilor generale, preşedintele PNL, Klaus Iohannis, ne-a spus şi aseară că vrea alegeri pe 6 decembrie. Sigur, nu cred că se gândeşte la sănătatea românilor, are un singur ţel, alegeri generale pe 6 decembrie. Şi eu le spun colegilor mei, mai în glumă, mai în serios, chiar dacă murim jumătate din această ţară, preşedintele vrea alegeri.

Pentru că nu iese deloc din logica electorală pe care o are, pentru că a văzut clar că în toate sondajele de opinie PNL se prăbuşeşte şi vrea cât mai repede alegeri fără să ţină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor, nu mai vorbesc de partea economică. Românii sunt convins că vor vedea ceea ce se întâmplă şi la alegerile generale eu am convingerea că PSD va câştiga alegerile şi prioritatea PSD sunt oamenii şi numai oamenii”, a adăugat Stănescu, informează agerpres.ro.

Senatorul Paul Stănescu deschide lista de candidaţi a PSD pentru Senat în judeţul Olt.

Citește și:

Dezvăluire-bombă a lui Gheorghe Piperea! Cum face bani doctorul Virgil Musta din testarea pentru Covid

E oficial! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru o anumită categorie

Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Un fost șef al Serviciului de Informații Externe ‘atacă’ alegerile parlamentare! Va candida pe listele partidului lui Victor Ponta

Avatar

Publicat

in

De

Fostul șef al Serviciului de Informații Externe, generalul (r) Silviu Predoiu, ar urma să candideze la alegerile parlamentare, pe listele Pro România, informează Știripesurse.ro.

Generalul în rezervă Silviu Predoiu, fost șef operativ al SIE și de cinci ori director interimar al serviciului, candidează pentru un mandat de deputat de București, pe listele Pro România, au spus surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Lista candidaților Pro România la Senat va fi deschisă de:

Călin Popescu Tăriceanu
Mihai Precup (lider Pro Romania sector 1)
Otilia Sava (lider Pro Romania sector 2)

Lista candidaților Pro România la Camera Deputaților va fi deschisă de:

Victor Ponta
Gabriela Podașcă (vicepreședinte Pro România)
Silviu Predoiu

Vezi și

Dezvăluire-bombă a lui Gheorghe Piperea! Cum face bani doctorul Virgil Musta din testarea pentru Covid

E oficial! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru o anumită categorie

Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend