Conecteaza-te cu noi

AM FOST ACOLO

Am fost acolo-Muntenia Hospital

Avatar

Publicat

in

Recent am călcat pentru prima dată pragul spitalului Muntenia din Piteşti, nu pentru că aş fi avut eu nevoie de o investigaţie, ci o prietena mai fricoasă din fire ce se cerea neapărat însoţită. Eram puţin sceptică în ceea ce privea acest spital privat pentru că auzisem de la diverse persoane păreri nu tocmai pozitive, aşa că am încercat să îi sugerez să mergem în altă parte, însă răspunsul a fost un ,,nu’’ categoric. M-am resemnat, aşa că m-am oferit să îi fac eu programarea pentru că ziua următoare aveam puţină treabă în acea zonă. Am ajuns acolo în jurul orei 12:00 şi deja mă gândeam cât de ,,amabilă’’ va fi fata de la recepţie şi cum voi reuşi să îi suport atitudinea flegmatică pe care, între noi fie vorba, o afişează mai toate asistentele, recepţionerele, etc. Însă, urma să am o surpriză mai mult decât plăcută. Veselă şi cu un zâmbet larg pe chip, domnişoara respectivă m-a primit mai mult decât frumos. A stat de vorbă cu mine preţ de câteva minute bune, timp în care mi-a oferit o mulţime de informaţii utile referitoare la investigaţie şi la analizele care trebuiau făcute înaintea acesteia. Am făcut programarea şi am plecat fericită. Avusesem noroc să dau de o recepţioneră drăguţă sau aşa este marea majoritate a personalului de acolo?Aceasta era întrebarea care mă frământa.

A sosit şi ziua investigaţiei

Publicitate

Încă de dimineaţă prietena mea a fost sunată pentru a i se reaminti că astăzi trebuie să se prezinte la Clinică, deci încă un plus. Am ajuns împreună acolo, ea a intrat în cabinetul aflat la doi paşi de recepţie, iar eu am aşteptat-o. În tot acest timp nu am avut cum sa nu remarc maniera impresionantă în care cele 3 doamne de la recepţie îi tratau pe toţi cei care veneau să ceară informaţii, să-şi facă o programare sau să-şi ia rezultatele, fără a ţine cont că unul era plin de bani şi emana lux prin toţi porii, iar celălalt abia dacă avea suficienţi bani pentru a achita o investigaţie banală. Doamna care se ocupa de curăţenie pe acea secţie era şi ea foarte atentă, mai ales că era o zi ploioasă şi toţi cei care intrau lăsau urme vizibile. A lustruit de fiecare dată cu măiestrie podeaua. Hmm…personal mai mult decât amabil, dar medicii?

Aveam să aflu la scurt timp, de la prietena mea, că şi medicul care s-a ocupat de ea a dat dovadă de seriozitate, profesionalism şi mult interes faţă de problema pe care o avea. Nu mai vorbim de faptul că programarea era la ora 14:00 şi exact atunci a intrat în cabinet, nu 2-3 ore mai târziu, aşa cum se procedează în cazul spitalelor de stat. Această vizită la Muntenia nu mi-a lăsat deloc gustul amar pe care credeam că mi-l va lăsa, din contră, am rămas plăcut impresionată şi în mod sigur atunci când o să am nevoie voi apela la ei. Aici oamenii chiar sunt respectaţi şi trataţi exact ca ceea ce sunt, fiinţe umane, nu obiecte.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Avatar

    Gabi

    14 aprilie 2016 la 15:37

    Asa este. si eu sunt placut impresionata de personalul Muntenia Hospital. Merg in fiecare luna acolo din octombrie 2015 pentru tratarea unei boli cronice. De fiecare data sunt sunata in ziua programata de catre una din receptionere pentru a-mi aminti ca am programare si de fiecare data intru in cabinet pentru control la ora stabilita. Este foarte curat si toata lumea vorbeste foarte frumos.

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

AM FOST ACOLO

Lanul de lavandă din apropiere de Târgul Mureș, locul preferat al turiștilor pentru petrecerea timpului liber în natură.

Avatar

Publicat

in

România e cunoscută pentru peisajele magnifice precum cele din zona Maramureșului și totodată pentru oamenii harnici și pregătiți să facă frumos din ceea ce au, iar pentru asta mereu oamenii buni sunt răsplătiți cu daruri frumoase.

O mare de culoare cu un parfum îmbietor și dulce și un peisaj parcă desprins din povești, așa am putea descrie ceea ce se întâmplă în satul Mădăraș din județul Mureș pentru că da, e vorba de România și nicidecum de vreo altă țară.
Povestea a început undeva prin 2017 când proprietarii câmpului de lavandă, mândri la rândul lor de această realizare au vrut să afle cât mai mulți de frumusețea care se ascunde într-un colț de Românie. Așa au organizat primul festival al Lavandei.

Publicitate

La prima vedere pare ca totul să facă parte dintr-o altă parte și mai precis Franța, regiunea Provance pentru că aceasta este cunsocută pentru culturile fermecătoare de lavandă. Cu ocazia aceasta, știați că unul dintre motivele pentru care această regiune a Franței a devenit atât de cunoscută este însăși lavanda? La fel și la noi, cu un colț parcă rupt din rai se poate face ceva frumos pe care turiștii să fie interesați să-l viziteze.

Anul acesta, la a patra ediție a festivalului au participat o mulțime de turiști care au profitat la maxim de peisajul fascinant și au realizat o gamă largă de fotografii în lanul de lavandă, conform Observator.

Foto:AmFostAcolo

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

“Nu ne-au luat temperatura, absolut nimic!”, declară primii turiști români în Grecia

Avatar

Publicat

in

Primii turiști români au ajuns în Grecia chiar pe 15 iunie, când grecii și-au redeschis granițele pentru turism. Cele mai căutate sunt plajele din nordul Greciei, unde se ajunge mai ușor cu mașina.

Împreună cu soția și alți patru prieteni de familie, Cosmin Curelariu a ajuns pe plaja însorită din Haldikiki chiar în ziua în care Grecia și-a deschis granițele pentru turiști.

Publicitate

„Am așteptat trei ore în vamă, nu a fost așa de rău. Era într-adevăr aglomerat, dar un minut maximum de mașină a durat. Nu au mai controlat absolut nimic, decât buletinele și atât, nu ne-au luat temperatura, absolut nimic. Majoritatea mașinilor erau din România, zic că undeva la 80-90%”, a povestit Cosmin Curelariu la Digi24.

După trei luni de restricții, românii se vor bucura timp de 15 zile de soarele Greciei.

„Pe plajă deocamdată nu este foarte multă lume, de ieri s-a dat drumul la sezon, dar în zilele următoare sigur vor veni, pentru că eram foarte mulți în vamă”, a mai spus Cosmin.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend