Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Alo, mincinoșii PSD de la CJ! La Valea Danului, alte două mașini au plecat pe platformă după ce li s-au spart băile de ulei din cauza drumului

Publicat

in

Cu minciunile pesediste marca Bughiu, Mânzână și Alina Nicolau nu se repară drumurile județene, dar sigur se distrug masinile șoferilor buni plătitori de taxe si impozte. Dacă acum două săptămâni relatam despre faptul că, într-o singură zi, trei turiști au plecat cu mașinile pe platformă după ce au suferit grave avarii din cauza denivelarilor si gropilor de pe DJ 703 H, astăzi încă două mașini au avut aceeași soartă: băile de ulei s-au spart după ce au intract în contact cu denivelările drumului minune adminstrat de pesediștii de la CJ Argeș. Care pesediști emană o nesimțire crasă. spun oamenii din zona: “Păi nu a promis măgarul ăla de șef de la CJ, Bughea sau cum naiba l-o chema, că vine să se convingă de starea drumului ? N-a venit dar și când o veniiiiii… probabil în campanie, o să îi dăm cu uleiul ăsta pe chelie, poate îi va crește părul cât i-a crescut nasul”, ne-a declarat un locuitor din Valea Danului. Un bucureștean aflat în tranzit și care a oprit să vadă de ce atâta ulei de motor pe drum, spune că bate țara în lung și-n lat dar drumuri mai proaste ca-n Argeș nu a văzut. “Cred că de bun simț ar fi fost ca, măcar, să pună indicatoare care să avertizeze despre situația drumului. Plătim taxe peste taxe iar ei își bat, efectiv, joc de noi”, spune bucureșteanul.

Adevărul este că în cazul acestui drum putem vorbi de nesimțirea celor de la CJ Argeș, cum spun șoferii. Asta pentru că, deși unii chiar au anunțat că vor da CJ în judecată după ce și-au rupt mașinile aici iar conducerea Regiei de Drumuri Județene cunoaște foarte bine situația, nici pînă acum n-au mimat măcar vreun gest că ar fi interesați de soarta DJ 703 H. Cat despre amplasarea unor banale indicatoare care să avrtizeze șoferii de periculozitatea drumului, nici nu poate fi vorba. E ca și cum și-ar semnaliza incompetența!

În aceste condiții în care abia s-a deschis sezonul turistic, este de așteptat ca săptămânal să avem masini care pleacă pe platformă și turiști nemulțumiți care vor face o super reclamă județului Argeș.

Așadar, așa promovează pesediștii de la CJ Argeș turismul local: cu drumuri a cărăr etichetă e pusă de cei care au ghinionul să calce pe aici – “VAI ȘI AMAR” . DJ 703 H Curtea de Argeș (DN 7 C) – Valea Danului – Cepari nu este, din păcate, singurul drum care arată halul insfrastructurii rutiere din județ. Dacă cei de la CJ n-au aflat sau se fac că nu știu, le spunem noi că doar în ultimele 20 zile 5 șoferi care au ales să călătoreasca prin minunatul Argeș, pe DJ 703 H, și-au transformat călătoriile în calvar după ce masinile au suferit grave avarii din cauza denivelarilor si gropilor.

De precizat că autoritățile județene promit de ani buni pentru acest drum iar din bugetul total pe anul acesta a fost alocată suma de 100 milioane lei pentru infrastructură și drumurile județene. Ca in fecare an, pe lista obiectivelor aflându-se şi modernizarea DJ 703 H Curtea de Argeș – Valea Danului – Cepari – Șuici. De reparat nu se știe dacă se va va repara, mai ales că banii par a fi insuficienti.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Rectificarea bugetară, un subiect greu de discuții la nivelul Coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR. Anca Dragu: ‘Sper ca această rectificare să aibă loc într-un orizont de una-două săptămâni’

Publicat

in

De

Președintele Senatului, Anca Dragu (USR-PLUS), a anunțat că rectificarea bugetară ar putea avea loc cel mai rapid în următoarele două săptămâni.

„Rectificarea bugetară a fost discutată în linii foarte mari la nivelul coaliţiei. Discuţiile continuă la nivelul Guvernului. Din câte ştiu eu, ministerele au trimis cam toate execuţia bugetară. Sper ca această rectificare să aibă loc într-un orizont de una-două săptămâni. Am văzut draftul acestei rectificări şi pot să vă spun că avem investiţii record. Este pentru prima dată când de la Ministerul Transporturilor nu se taie bani, ci se alocă şi noi sperăm ca Guvernul să găsească chiar mai mult de 300 de milioane cât apare acum în acest proiect de rectificare”, a afirmat Dragu, la Senat.

Potrivit acesteia, pe partea de investiţii lucrurile stau „foarte bine” în ceea ce priveşte execuţia bugetară.

„Dacă ne uităm, avem pe primul trimestru o creştere investiţiilor, în general, şi publice şi private, de 11,7% faşă de anul trecut. Asta înseamnă că creşterea economică semnificativă pentru România se bazează foarte mult pe investiţii. (…) Noi sperăm să se găsească ceva fonduri suplimentare (pentru Ministerul Transporturilor). Sumele cerute au fost de peste 2 miliarde. Deci undeva în jurul acestei sume, cred că ar fi fezabil. Dar, daţi-mi voie acum să vorbesc şi ca fost ministru de Finanţe, nevoile sunt foarte mari şi întotdeauna ai şi nişte constrângeri bugetare”, a adăugat Anca Dragu, conform agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Au fost comandate dosare la DNA pentru unii lideri ai PNL? Klaus Iohannis: ‘Dacă aș avea semnale că există așa ceva, aș fi intervenit demult’

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu împărtășește ideea de dosare la comandă pentru unii lideri ai PNL ”Dacă aş avea semnale că există aşa ceva, aş fi intervenit demult”.

„Pun astfel de declaraţii pe tema ascuţirii luptei de tip campanie electorală. Dacă aş avea semnale că există aşa ceva (dosare la comandă – n.r.) aş fi intervenit demult. Lupta este o luptă internă pentru voturi în PNL şi o competiţie politică întotdeauna face pe cei implicaţi să caute explicaţii senzaţionale. Şi cam aşa putem să interpretăm, mai mult nu e”, a spus şeful statului.

Întrebat cum vede acuzaţiile unor lideri ai PNL, Iohannis a afirmat că le priveşte ca „pe o campanie politică cu anumite accente mai stridente”.

„Dar, în esenţă, aşa se desfăşoară o campanie electorală – cu acuzaţii la adresa competitorilor, cu acuzaţii diverse la adresa celeilalte echipe. Trebuie să privim lucrurile destul de relaxat şi natural. Guvernarea nu a suferit din motiv de campanie PNL. Se vede că ţara merge bine înainte, economia creşte, pandemia este sub control, zonele naturale sunt protejate. Dar, evident, cei care sunt în campanie – şi este o poziţie extrem de importantă pentru care se luptă – au exact comportamentul de politician în campania electorală”, a susţinut preşedintele, conform agerpres.ro.

Vezi și:

Klaus Iohannis, în vizită la Parcul Natural Comana: ‘Un motiv în plus pentru a le trata cu prioritate şi proteja’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend