Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

ALO, DNA ! De 4 ani, licitatii trucate cu stiinta la primaria Curtea de Arges ” Mă doare-n paişpe, iau doar amendă ! ” spune vicele Mitrofan

Avatar

Publicat

in

Caz incredibil la Curtea de Argeş ! De  aproape 4 ani viceprimarul Cristian Mitrofan si Elena Calinescu au girat prin propriile semnaturi licitatii organizate in afara legii. Culmea este ca ambii, primul in calitate de de presedinte al comisiilor de licitatie, al doilea in calitate de membru, au fost permanent constienti ca incalca legea pe parcursul acestor ani. Mai mult, un apropiat al juristei primariei, prin interpusi, au incercat sa ofere mita chiar in incinta primariei pentru trucarea licitatiilor. Chestionati pe tema ilegalitatii vicele Mitrofan a declarat franc si fara remuscari ca ” Mă doare-n paişpe de DNA, iau doar amendă”, iar Elena Calinescu  a spus ca ” Recunosc ca am gresit, acum va trebui sa platesc, oricum tot pe mana procurorilor ajung ! “.  Nu ratati in editia de luni, detalii incredibile precum si documentele care arata cum timp de 4 ani Mitrofan si Calinescu, chiar fara sa ii doara-n paispe au incalcat sistematic legea.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Astăzi, ministrul Agriculturii e în Argeș – Vizite multe și întâlnire cu fermierii la Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, vine astăzi într-o vizită de lucru în Argeș, unde va avea un program încărcat care prevede atât întâlniri cu oficialitățile județului, cât și o serie de vizite la unități de stat și private din domeniu. Astfel, la 11,00 ministrul se va afla la Rociu unde va vizia punctul de lucru al Sedomar Pitești, după care va veni la sediul Prefecturii unde la ora 15,00 va susține o conferință de presă. La 16,00 ministrul va merge la procesatorul de carne Radic Star din Ștefănești, la ora 17,00  va vizita Institutul Pomicol Mărăcineni iar la ora 18,00 societatea de panficație Pati Pan Pitesti. În fine, programul de lucru în Argeș al ministrului se va încheia cu o întâlnire cu fermierii din nordul județului programată la ora 20,00 la Curtea de Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PNL DEVINE TOT MAI ROȘU! Primarul PSD de la Cicănești a trecut la PNL!

Avatar

Publicat

in

De

Continuă sarabanda traseistilor politici in Argeș iar PNL devine tot mai rosu. Primar social-democrat de la Cicăneşti, Ion Ionescu, și-a băgat COVIDU-n PSD ul care l=a hranit si a trecut în tabăra lui Adrian Miuţescu.

Confirmarea oficiala a venti prin faptul ca ediul a fost validat de PNL Argeş pentru a candida, pentru un nou mandat, la Primăria Cicăneşti.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend