Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Alianța PSD – ALDE s-ar putea rupe

Avatar

Publicat

in

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că nu dorește să rupă coaliția cu PSD, dar arată că un motiv pentru care o coaliție se rupe este lipsa de încredere. El a explicat că există oameni din PSD ”niște prostănaci” care s-au aruncat cu capul înainte și nu fac altceva decât să deterioreze relația dintre cele două partide.

”Eu cred că nu. Am o oarecare experiență politică, sigur, în USL nu am fost implicat la nivelul deciziilor, eram mai retras în partid, dar în ceea ce privește alianța PNL-PDL știu foarte bine. O alianță poate funcționa atâta vreme cât există încredere între cei doi parteneri. Atunci când intervine neîncrederea, o alianță se poate destrăma. Sigur că la treaba asta mai există și prostănaci, inclusiv din cele două partide membre ale coaliției, care s-au aruncat cu capul înainte și care nu fac decât să deterioreze și mai mult atmosfera. De ce cred că va merge mai departe coaliția? Pentru noi, PSD și ALDE ne-am asumat un program politic și economic clar în fața românilor. Este o relație pe care eu, în primul rând o privesc din prisma cetățeanului, pentru care am promis niște lucruri. Cel mai simplu este să spui că  te-ai plictisit, că ai obosit și pleci pe o altă insulă unde o duci mai bine. Mai greu este să stai și să faci lucrurile pe care le-ai promis. Avem înțelepciunea să ducem mai departe coaliția? Eu zic că da!”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

VIDEO Vladimir Putin a făcut rapelul, în plină tensiune militară ce poate duce la un RĂZBOI

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a primit a doua doză dintr-un vaccin rus împotriva coronavirusului, a transmis miercuri agenţia de presă Interfax, care l-a citat chiar pe liderul de la Kremlin, transmite Reuters.

”Vreau să vă informez că tocmai acum, chiar înainte să intru în această sală, mi-am făcut al doilea vaccin şi sunt sigur că totul va fi bine”, a declarat Putin într-o videoconferinţă cu o asociaţie a geografilor, retransmisă la televiziune. ”Urmaţi-mi exemplul!”, a adăugat el imediat, potrivit AFP.

Luna trecută, Kremlinul a anunţat că Putin a primit prima doză de vaccin, fără a da alte detalii şi fără a publica fotografii, scrie agerpres.ro.

Kremlinul nu a precizat cu care dintre cele trei vaccinuri din Rusia – cel mai cunoscut fiind Sputnik V – s-a vaccinat liderul rus.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Cristian Diaconescu, despre SCANDALUL din coaliția de guvernare: ‘Suntem singura țară din Europa Occidentală, în criză politică, în plină pandemie’

Avatar

Publicat

in

De

Cristian Diaconescu, președintele PMP, a vorbit, miercuri seară, la B1 TV, despre criza politică care se prefigurează în România, în plină pandemie.

“În acest moment, suntem singura țară din Europa Occidentală, lovită de pandemie, într-o criză de acest gen [n.r. referitor la faptul că coaliția politică de guvernare s-ar putea destrăma]. Până și italienii, mai nervoși în politică, au reușit să-și facă un guvern de largă coaliție, condus de un fost șef al unei instituții europene, Mario Draghi. Toți se concentrează pe acestă criză.

Armata americană din Europa este la cel mai înalt grad de alertă, din cauza mișcărilor de trupe ale Federației Ruse în preajma Ucrainei. Biden în cheamă pe Putin să aibă o discuție bilaterală. În egală măsură, în România mor oameni și de COVID-19 și din cauza dezorganizării. Cine conduce, cine guvernează, care este asumarea de fond care să conteze pentru noi, dincolo de majoritățile pe care și le acuză unul altuia?”, a afirmat Cristian Diaconescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend