Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Alexandru Rafila, reacție după ce a fost înregistrat al treilea caz de variola maimuței: ‘Nu este cazul să vedem izolete’

Publicat

in

NATIONAL

Acţiunile Apple ating un nou maxim istoric

Publicat

in

Acţiunile gigantului american Apple ajungeau la un nou maxim istoric la startul şedinţei de tranzacţionare de luni, într-o perioadă în care compania se pregăteşte să lanseze noi update-uri şi produse, inclusiv o cască de realitate mixtă (VR/AR), conform Ziarului Financiar, care citează CNBC.

În prima jumătate de oră a sesiunii de trading de luni, o acţiune Apple atingea 182,85 dolari, peste recordul stabilit pe 3 ianuarie 2022. Acţiunile producătorului iPhone-urilor sunt pe plus cu 39% anul acesta, faţă de 27% în cazul Nasdaq Composite, scrie Mediafax.

Citeste mai mult

NATIONAL

Jake Sullivan i-a uns la suflet pe greii Rusiei – Kremlinul aplaudă cele mai recente declarații ale SUA privind înarmarea nucleară

Publicat

in

Kremlinul a considerat luni „pozitivă” o declaraţie a consilierului pentru securitate naţională al Statelor Unite Jake Sullivan cerând discuţii bilaterale privind controlul armelor nucleare şi a adăugat că Rusia a rămas deschisă pentru dialog.

Sullivan a declarat vineri că Statele Unite vor respecta limitele armelor nucleare stabilite în Noul tratat START, ultimul pact de reducere a armelor nucleare rămas între cei doi rivali ai Războiului Rece, până la expirarea sa în 2026 dacă Rusia face acelaşi lucru, aminteşte Reuters.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend