Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Alexander Zverev l-a învins pe Rafael Nadal la Turneul Campionilor

Publicat

in

Alexander Zverev (Germania), locul 7 ATP, l-a învins pe Rafael Nadal (Spania), locul I ATP, scor 6-2, 6-4, în grupa Andre Agassi de la Turneul Campionilor, potrivit news.ro.

Citește și: Viorica Dăncilă: Pot sa fac lucruri bune pentru oameni

Meciul a durat o oră şi 24 de minute.

Tot luni, Stefanos Tsitsipas, locul 6 ATP, l-a învins pe rusul Daniil Medvedev, locul 4 ATP, scor 7-6 (5), 6-4.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO Nelu Tătaru, dezvăluiri despre grupurile de interese și ‘băieții deștepți’ din sănătate

Publicat

in

De

Ministrul Sănătății a afirmat că există „băieți deștepți” și în Sănătate. Tătaru a vorbit în emisiunea “La cină, cu ionela Năstase și Adi Hădean” despre grupurile de interese pe care și-a propus să le destructureze.

„Există băieți deștepți peste tot. Există grupuri de interese. E foarte greu când încerci să schimbi ceva într-un grup de interese sau printre băieții deștepți. Mi-am propus să le destructurez, mi-am propus să schimb ceva fiindcă sunt convins că după această perioadăeste momentul în care trebuie să schimbăm ceva. Dacă nu schimbă acum, nu știu în ce moment vom mai putea schimba. Este un moment în care toți suntem de acord că am fost prinși săraci”, a spus Nelu Tătaru, la Digi24.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

OMS a luat o decizie radicală. Au fost întrerupte anumite teste clinice pentru pacienții COVID-19

Publicat

in

De

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat sâmbătă că întrerupe testele clinice cu hidroxiclorochină împreună cu combinaţia Lopinavir-Ritonavir pentru pacienţii COVID-19 spitalizaţi, după ce acestea nu au indicat până în prezent o reducere a mortalităţii în cazul bolnavilor infectaţi cu noul coronavirus, informează Reuters.

”Aceste rezultate preliminare arată că hidroxiclorochina şi combinaţia Lopinavir-Ritonavir reduc puţin sau deloc mortalitatea pacienţilor COVID-19 spitalizaţi, comparativ cu standardul terapeutic. Cercetătorii studiului clinic Solidarity vor întrerupe testele imediat”, precizează OMS într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Citește și: Președintele CCR avertizează Guvernul:’Măsurile care vizează restrângerea drepturilor trebuie luate prin lege’

Studiul clinic Solidarity constă în aplicarea, pentru comparaţie, a patru scheme terapeutice utilizate până în prezent în tratarea bolnavilor de COVID-19.

OMS mai precizează că această decizie de întrerupere a testelor clinice, luată pe baza recomandării comitetului internaţional de coordonare a studiului, nu afectează alte cercetări în care medicamentele menţionate sunt folosite în cazul pacienţilor care nu sunt spitalizaţi sau în scop profilactic.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) oprise deja de pe 18 iunie testele clinice cu hidroxiclorochină ca potenţial tratament pentru bolnavii de COVID-19 spitalizaţi, ajungând la concluzia că acest medicament antimalarie nu reduce rata lor de mortalitate.

Combinaţia Lopinavir-Ritonavir este un tratament pentru pacienţii infectaţi cu HIV şi a fost studiat de OMS ca posibilă terapie împreună cu hidroxiclorochina în cazul pacienţilor COVID-19.

O altă componentă a studiului condus de OMS evaluează efectele potenţiale ale medicamentului antiviral Remdesivir.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend