Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

ALERTĂ la reședința lui Donald Trump: Trei adolescenţi înarmaţi cu Kalaşnikoave au sărit un zid al reşedinţei de la Mar-a-Lago

Avatar

Publicat

in

Trei adolescenţi în vârstă de 15 ani înarmaţi cu pistoale-mitralieră AK-47 încărcate au sărit peste un zid al clubului Mar-a-Lago, proprietate privată din Florida a preşedintelui Donald Trump, dar au fost imediat arestaţi cu ajutorul agenţilor, fiind de asemenea folosiţi câini de urmă şi un elicopter, a scris joi presa locală, citată de agenţia EFE.

Potrivit poliţiei din Palm Beach, incidentul a avut loc vineri în timp ce respectivii adolescenţi fugeau de autorităţi şi ei nu ştiau că locul unde au pătruns era un spaţiu al preşedintelui SUA, potrivit agerpres.ro.

Publicitate

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Nici preşedintele Donald Trump şi nici familia sa nu s-au aflat acolo în acea zi. Însă dacă ar fi fost, atunci Secret Service ar fi deschis focul asupra celor trei persoane înarmate, au precizat autorităţile.

Cei trei adolescenţi, care spun că au găsit întâmplător armele, sunt în prezent într-un centru de detenţie pentru minori şi riscă să fie inculpaţi pentru pătrundere cu arme de foc pe o proprietate privată, furt de arme şi opunere de rezistenţă la o arestare fără violenţă. Procuratura urmează să se pronunţe dacă ei vor fi judecaţi ca adulţi.

În februarie, o chinezoaică în vârstă de 56 de ani, Jing Lu, care a pătruns neautorizată pe această proprietate de la Mar-a-Lago, a fost condamnată la şase luni de închisoare pentru că a opus rezistenţă în momentul arestării.

Citește și: Cozmin Gușă aruncă bomba: Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Am o serie de informații în acest sens!

O altă femeie chinezoaică, Yujing Zhang, a fost arestată anul trecut în martie pentru pătrundere ilegală în zona restricţionată de pe acel domeniu. Asupra ei au fost găsite cinci telefoane mobile, mai multe stick-uri USB, un laptop, un hard-disk portabil şi un dispozitiv de detectare a camerelor de supraveghere ascunse. Ea a fost condamnată în noiembrie la opt luni de închisoare pentru violare de domiciliu şi declaraţii false în faţa agenţilor Secret Service.

La sfârşitul lui ianuarie a fost arestată şi cântăreaţa de operă Hanna Roemhild, în vârstă de 30 de ani, care a trecut cu maşina pe lângă două controale de securitate aproape de intrarea în reşedinţa de la Mar-a-Lago şi apoi a scăpat de urmărirea poliţiei fugind cu autoturismul în mare viteză. Potrivit avocaţilor ei, Roemhild are un istoric de afecţiuni psihice. Doi medici care au consultat-o au apreciat că ea nu este aptă pentru a fi supusă unui proces penal şi că ar trebui internată într-un spital de psihiatrie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Primăria Sectorului 1 ‘se joacă’: BEC anunţă noile date, după numărarea a 96% din voturi

Avatar

Publicat

in

De

Primăria Sectorului 1 încă se dispută. Clotilde Armand îşi menţine primul loc la alegerile locale cu 41,03% din voturi, la o diferenţă de 1,25% de candidatul PSD, după numărarea a 96% dintre voturi, arată rezultatele parțiale ale BEC de la ora 20.00, transmite Mediafax.

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, îşi menţine primul loc la alegerile locale cu 41,03% din voturi, la o diferenţă de 1,25% de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,78%, potrivit datelor parţiale centralizate de BEC, până marţi, ora 20,00, după centralizarea a 96% dintre voturi.

Publicitate

Nicuşor Dan a obţinut 42,79% dintre voturi pentru Primăria Capitalei, iar Gabriela Firea (PSD) 37,98%, după centalizarea a 97,92% dintre voturi.

La Sectorul 2, unde s-au centralizat 98,09% dintre voturi, Radu Mihaiu (susţinut de PNL şi USR PLUS) are 36,91%, Dan Cristian Popescu (PSD) – 31,50%, iar Neculai Onţanu (Alianţa ADER PPU-SL) – 14,06%.

La Sectorul 3, unde s-au centralizat 97,52% dintre voturi, Robert Negoiţă a obţinut 43,78%, Adrian Moraru (PNL – USR PLUS) – 28,44%, iar Aurelian Bădulescu (PSD) – 13,72%.

La Sectorul 4, Daniel Băluţă (PSD) a obţinut 57,03%, iar Simona Spătaru (PNL – USR PLUS) 29,88%, după centralizarea a 98,09% dintre voturi.

La Sectorul 5, unde s-au centralizat 97,30% dintre voturi, Cristian Popescu Piedone are 28,08%, Daniel Florea (PSD) – 25,64%, iar Cristian Băcanu (PNL – USR PLUS) – 25,24%.

La Sectorul 6, Ciprian Ciucu a luat 43,40%, Gabriel Mutu (PSD) – 34,56% şi Ştefan Florescu (PMP) – 7,68%, după numărarea a 98,12% dintre voturi.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ion Valentin Voicu, candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, solicită renumărarea voturilor

Avatar

Publicat

in

De

Ion Valentin Voicu, candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, solicită renumărarea voturilor, considerînd că a avut loc o fraudă masivă la vot.

“Solicit renumărarea voturilor în Sectorul 5!

Publicitate

Voturile din acest sector s-au fraudat masiv, așa cum se arată și în sesizările făcute de reprezentanții noștri în secțiile de votare, care nu au fost luate în seamă de președinții secțiilor de vot din sector.

primar de sector – 5 voturi

Consiliul Local Sector 5 – 0 voturi

Primar general – 8 voturi

Consiliul general – 13 voturi

Din păcate, alegerile locale din Sectorul 5 au fost fraudate!

VOTURILE #ALDE au fost transferate din pix la #ADER”, a spus candidatul ALDE.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend